Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė

QUOTE(Dovilyte5 @ 2009 04 06, 10:58)
sveikutės smile.gif nugalėsim mes tą bjaurybę juk kažkada smile.gif aš vis dar geriu sąžiningai homeopatės žirniukus, ir man šį mėnesį nebuvo pienligės!!!! negaliu patikėti bigsmile.gif

dziaugiuos uz tave, kai man koks meneselis be problemu tai jau irgi laimes vai kiek buna thumbup.gif tikiuos, ilgam tos geros naujienos pas tave uzsilaikys smile.gif
Atsakyti
[
QUOTE(Simona00 @ 2009 04 06, 12:53)
dziaugiuos uz tave, kai man koks meneselis be problemu tai jau irgi laimes vai kiek buna thumbup.gif tikiuos, ilgam tos geros naujienos pas tave uzsilaikys smile.gif

jeigu visai išsigydysiu tai bus super biggrin.gif būtinai pranešiu kaip toliau seksis, jeigu homeopatija tokius stebuklus darys, tai daugiau jokios chemijos negersiu smile.gif
Atsakyti
sveikos, ir man teko (ir tenka siuo metu) susidurti su sia erzinancia problema. praeitais metais gydytoja jau nebezinojo ka net daryti, tai teko isbandyt net keleta vaistuku, pvz GynOcaps, Macmiror ir Polygynax kapsules. Beje, polygynax tai vienintelis man sugebejo padet. ir dar bendram mikrofloros palaikymui liepe ne siaip apsiprausinet su vandenuku ir kokiu kad ir spec.intym higienos muiliuku, o tokiu Lactacyd femina. Problemu neturejau gerus metus, tik va dabar, kai pradejom maziuka planuotis, tai iskart po keliu dienu isdygo vel ta pienlige doh.gif kaip visad nelaiku..
Atsakyti
QUOTE(Dovilyte5 @ 2009 04 06, 15:36)
[
jeigu visai išsigydysiu tai bus super biggrin.gif būtinai pranešiu kaip toliau seksis, jeigu homeopatija tokius stebuklus darys, tai daugiau jokios chemijos negersiu smile.gif

as tris menesius visokias arbateles ir sirupelius geriau. ta pienlige jei ir buvo, tai labai jau nezymiai (lyg ir labai nesijaute, tet man vis toks jausmas buvo, kad tik ir "laukia progos" islysti). paskui ir vel: visu grazumu! doh.gif manau, kad itakos turejo ir nervai... blush2.gif nu bet nezinau kokiom salygom reiktu gyvent, kad tu nervu isvengt...
tai va nebeistveriau ir vel pas normalu gydytoja nuejau. prirase ir geriamu ir zvakuciu doh.gif bet padejo. menesi dabar nera. tikiuosi ir nebepasirodys.
Dovilyte5, jei tau su homeopatiniais zirniukais pasiseks, tai prasysiu tos daktares kontaktu wink.gif as chemijos irgi labai nemegstu, bet jau kantrybe po triju menesiu zoleliu nebeislaike...
Atsakyti
QUOTE(katiniene-gerai @ 2009 04 07, 18:25)
as tris menesius visokias arbateles ir sirupelius geriau. ta pienlige jei ir buvo, tai labai jau nezymiai (lyg ir labai nesijaute, tet man vis toks jausmas buvo, kad tik ir "laukia progos" islysti). paskui ir vel: visu grazumu!  doh.gif  manau, kad itakos turejo ir nervai...  blush2.gif nu bet nezinau kokiom salygom reiktu gyvent, kad tu nervu isvengt...
tai va nebeistveriau ir vel pas normalu gydytoja nuejau. prirase ir geriamu ir zvakuciu  doh.gif  bet padejo. menesi dabar nera. tikiuosi ir nebepasirodys.
Dovilyte5, jei tau su homeopatiniais zirniukais pasiseks, tai prasysiu tos daktares kontaktu wink.gif as chemijos irgi labai nemegstu, bet jau kantrybe po triju menesiu zoleliu nebeislaike...

sėkmės tau kovojant 4u.gif kad nebepasikartotų daugiau. Aš tai tik žirniukus geriu, turiu sučiulpti po 3 per dieną ir viskas smile.gif
Atsakyti
O as jau pabaigiau gydymo kursa, ir deja, be pagerejimu. nepasitrauke ta zaraza. Dar siam vakarui liko viena zvakute, bet ji jau nieko nepakeis, kai ir 6 geriamas tabletes , ir dvieju rusiu zvakutes sunaudojau. Vai, vai... doh.gif nebesinori nieko, o teks vel pas gydytoja kulniuot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Simona00 @ 2009 04 14, 08:53)
O as jau pabaigiau gydymo kursa, ir deja, be pagerejimu. nepasitrauke ta zaraza. Dar siam vakarui liko viena zvakute, bet ji jau nieko nepakeis, kai ir 6 geriamas tabletes , ir dvieju rusiu zvakutes sunaudojau. Vai, vai...  doh.gif nebesinori nieko, o teks vel pas gydytoja kulniuot doh.gif

Vargšelė verysad.gif labai tavve užjaučiu, puikiai suprantu, man taip irgi būdavo, tai prasikeikdavau, dar šiek tiek klotrimazolis gelbėdavo, bet vis tiek kas mėnesį atsinaujindavo...
Atsakyti
QUOTE(Dovilyte5 @ 2009 04 06, 10:58)
sveikutės smile.gif nugalėsim mes tą bjaurybę juk kažkada smile.gif aš vis dar geriu sąžiningai homeopatės žirniukus, ir man šį mėnesį nebuvo pienligės!!!! negaliu patikėti bigsmile.gif

o kaip vadinasi tie zirniukai? bigsmile.gif ar parduoda visose vaistinese ar tik specialiose homeopatinese vaistinese? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidosius @ 2009 04 14, 17:14)
o kaip vadinasi tie zirniukai? bigsmile.gif  ar parduoda visose vaistinese ar tik specialiose homeopatinese vaistinese?  g.gif

čia man jų homeopatė davė, bet jie man yra konstituciniai vaistai, kitam gali kitokie tikti smile.gif nes jie gydo kompleksiškai, kadangi aš turiu ir kitokių bėdų smile.gif tau pvz gal visai kitokių reikėtų smile.gif
Atsakyti
Kadngi simptomai vos vos sumazejo, tai nebeinu pas gydytoja, nes zinau kad ir vel tyrimai, vel chemija ir taip toliau, o man jau bloga nuo jos, plaukai jau metai kuokstais slenka. Tai nusprendziau, kol nebus visai blogai nenaudosiu as tu vaistu. Nusipirkau tik jogurto kapsules, ir ecocillin, kad grazinti gerasias bakterijas. Stengiuos ir siaip organizma pastiprinti, ziuresim, kaip cia iseis biggrin.gif
Atsakyti
na prisiduodu aš vėl smile.gif užsirašiau jau kitam vizitui pas homeopatę. Kol kas sekasi viskas labai gerai, atsekiau, kad man pienligė nori prasidėti būtent per ovuliaciją, bet dabar tik išskyrų padaugėjo, šlapumo pojūtis, bet jokio niežėjimo, homeopatiniai praparatai tikrai veikia. Pasakiau gydytojai, tai dabar daugiau žirniukų turėsiu pagerti, paskui gausiu kiek kitokius smile.gif Na kol kas tiek žinių, bet po mėnesio ir savaitės gydymo galiu pasakyti, kad homeopatija tikrai veikia, nes ne tik pienligė, bet ir kitos bėdos ėmė trauktis iš mano gyvenimo, kurių negalėjo šiuolaikinė medicina įveikti... smile.gif
Atsakyti

o galit pasakyt kaip suzinot ar vaikinas irgi pasugavo pienlige? blush2.gif
Atsakyti