QUOTE(Viktusia @ 2008 12 31, 02:41)
Sveikutes, as vis dar laukiu tyrimu rezultatu, bet manau, kad sergu pienlige. Bandome planuoti vaikiuka, ar esate ka girdejusios, ar nepakenks pienlige nestumo eigai, vaisiui? baisu.
man ginė sakė, kad tikrai neturės jokios įtakos. šitą bėda turiu jau gal 3 metus. man kartojasi beveik kiekvieną mėnesį. Geriaumų vaistų neskyrė.
QUOTE(Viktoriija @ 2009 01 12, 17:48)
Merginos, gal kurios naudojote zvakutes Clotrymazolum?
Kokie butu atsiliepimai apie jas? Ar galima nescioms vartoti?
Kokie butu atsiliepimai apie jas? Ar galima nescioms vartoti?
aš juos naudoju ir man puikūs. Vieną kart kita ginė išrašė kažkokių kitokių, kurie žymiai brangesni, tai juos sunaudojau ir po savaitės vėl baisiausiai nemalonu buvo, tai nusipirkau clotrimazolum ir visi požymiai dingo. taip pat ir tepaliuka clotrimazolum nusiperku, jis taip pat tinkamas, taip pat ir vyrams juo galima teptis. Dabar jau antrą mėnesi pas mane nėra pienligės, bijau prisišnekėti, nes man paūmėja kai peršalu (kaip tik dabar sirguliuoju). Man anyta pasiūlė tokį vieną eterinį aliejų ATOK firmos, jį reikia užsilašinti ant tampono ir įsidėti porai valandų. anksčiau naudojau, paskui jį pamiršau, ir dabar vėl prisiminiau, kad jį turiu. tai kai pajutau, kad vėl pienligė kėsinasi, aš pakartojau šitą procedūra kokius 4 vakarus, ir man praėjo