Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė

QUOTE(Viktusia @ 2008 12 31, 02:41)
Sveikutes, as vis dar laukiu tyrimu rezultatu, bet manau, kad sergu pienlige. Bandome planuoti vaikiuka, ar esate ka girdejusios, ar nepakenks pienlige nestumo eigai, vaisiui? baisu.

man ginė sakė, kad tikrai neturės jokios įtakos. šitą bėda turiu jau gal 3 metus. man kartojasi beveik kiekvieną mėnesį. Geriaumų vaistų neskyrė.
QUOTE(Viktoriija @ 2009 01 12, 17:48)
Merginos, gal kurios naudojote zvakutes Clotrymazolum?
Kokie butu atsiliepimai apie jas? Ar galima nescioms vartoti?

aš juos naudoju ir man puikūs. Vieną kart kita ginė išrašė kažkokių kitokių, kurie žymiai brangesni, tai juos sunaudojau ir po savaitės vėl baisiausiai nemalonu buvo, tai nusipirkau clotrimazolum ir visi požymiai dingo. taip pat ir tepaliuka clotrimazolum nusiperku, jis taip pat tinkamas, taip pat ir vyrams juo galima teptis. Dabar jau antrą mėnesi pas mane nėra pienligės, bijau prisišnekėti, nes man paūmėja kai peršalu (kaip tik dabar sirguliuoju). Man anyta pasiūlė tokį vieną eterinį aliejų ATOK firmos, jį reikia užsilašinti ant tampono ir įsidėti porai valandų. anksčiau naudojau, paskui jį pamiršau, ir dabar vėl prisiminiau, kad jį turiu. tai kai pajutau, kad vėl pienligė kėsinasi, aš pakartojau šitą procedūra kokius 4 vakarus, ir man praėjo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovilyte5 @ 2009 02 20, 13:46)
aš juos naudoju ir man puikūs. Vieną kart kita ginė išrašė kažkokių kitokių, kurie žymiai brangesni, tai juos sunaudojau ir po savaitės vėl baisiausiai nemalonu buvo, tai nusipirkau clotrimazolum ir visi požymiai dingo. taip pat ir tepaliuka clotrimazolum nusiperku, jis taip pat tinkamas, taip pat ir vyrams juo galima teptis. Dabar jau antrą mėnesi pas mane nėra pienligės, bijau prisišnekėti, nes man paūmėja kai peršalu (kaip tik dabar sirguliuoju). Man anyta pasiūlė tokį vieną eterinį aliejų ATOK firmos, jį reikia užsilašinti ant tampono ir įsidėti porai valandų. anksčiau naudojau, paskui jį pamiršau, ir dabar vėl prisiminiau, kad jį turiu. tai kai pajutau, kad vėl pienligė kėsinasi, aš pakartojau šitą procedūra kokius 4 vakarus, ir man praėjo thumbup.gif

O Clotrymazolum ir jo tepaliukas yra receptiniai? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sniege1: 20 vasario 2009 - 15:18
QUOTE(sniege1 @ 2009 02 20, 16:18)
O Clotrymazolum  ir jo tepaliukas yra receptiniai?  ax.gif

ne smile.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif Vis galvoju, jei man pienlige, tai matyt ir vyra galejau ja uzkresti? Tai man zvakutes, o jam tepaliukas bus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovilyte5 @ 2009 02 20, 14:46)
man ginė sakė, kad tikrai neturės jokios įtakos. šitą bėda turiu jau gal 3 metus. man kartojasi beveik kiekvieną mėnesį. Geriaumų vaistų neskyrė.

Gal galetum parasyti, koks tai tepalas? Mane taip pat si beda jau seniai kamuoja. Clotrimazolis padeda, bet po menesio vel tas pats....
Atsakyti
QUOTE(stygele @ 2009 02 20, 21:39)
Gal galetum parasyti, koks tai tepalas? Mane taip pat si beda jau seniai kamuoja. Clotrimazolis padeda, bet po menesio vel tas pats....

sveika. tos pačios firmos kaip ir žvakutės tas tepalas, ir pavadinimas tas pats smile.gif man irgi kas mėnesį beveik būna. gydytoja sakė, kai pasikeis gyvenimo būdas gali ir pranykti, be to aš turiu kitų bėdų,tai ji pienligę nurašo dėl jų.. sad.gif tai vat man dar tas eterinis aliejus patinka http://www.aromatera...
albisan. aš jau antrą buteliuką turiu. jau turbūt viską išbandžiau nuo šitos prakeiktos ligos. Galvoju pas homeopatę dar nueiti kada, manau jau nieko neprarasiu.
Atsakyti
einu po kelių savaičių pas homeopatą, nes nebuturiu ko prarasti. NUsibodo man šitie cheminiai vaistai, vis tiek niekas nepadeda, o ginė sako, kad nėra jokio gydymo sad.gif aš seniai esu susidomėjusi homeopatija, tik vis nedrįsdavau nueiti. Kai vakar man vėl eilinį sykį prasidėjo pienligė, jau nebeištvėriau ir užsirašiau. jeigu man padės ir tikrai baigsis visi negalavimai, tai tikrai įvyks stebuklas smile.gif būtinai parašysiu ateityje kaip man sekėsi, jeigu kam nors bus įdomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovilyte5 @ 2009 02 24, 11:48)
einu po kelių savaičių pas homeopatą, nes nebuturiu ko prarasti. NUsibodo man šitie cheminiai vaistai, vis tiek niekas nepadeda, o ginė sako, kad nėra jokio gydymo sad.gif aš seniai esu susidomėjusi homeopatija, tik vis nedrįsdavau nueiti. Kai vakar man vėl eilinį sykį prasidėjo pienligė, jau nebeištvėriau ir užsirašiau. jeigu man padės ir tikrai baigsis visi negalavimai, tai tikrai įvyks stebuklas smile.gif būtinai parašysiu ateityje kaip man sekėsi, jeigu kam nors bus įdomu smile.gif

butinai parasyk kaip seksis. labai idomu smile.gif as irgi galvoju, kad visa organizma stiprint reikia, nes kur buvus kur nebuvus ta pienlige vis atsinaujina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(katiniene-gerai @ 2009 02 24, 18:28)
butinai parasyk kaip seksis. labai idomu smile.gif as irgi galvoju, kad visa organizma stiprint reikia, nes kur buvus kur nebuvus ta pienlige vis atsinaujina  doh.gif

na man labai įdomus pats gydymas homeopatinis smile.gif nes jaučiu, kad pienligė susijusi su dar kuo nors mano organizme smile.gif ir patinka ta mintis, kad gydysim priežastį. Kiek žinau ilgas procesas, bet aš jau pasiryžusi bet kam, nes jau tiek kankinuosi su šita bjaurybe, atrodo nieko ir nedarau ko negalima, kelnaites medvilnines nešioju, nevalgau aš tų saldumynų taip dažnai, bet vis tiek kaip veši tiap veši pas mane, matyt labai aš jai tinkama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovilyte5 @ 2009 02 25, 10:44)
na man labai įdomus pats gydymas homeopatinis smile.gif nes jaučiu, kad pienligė susijusi su dar kuo nors mano organizme smile.gif ir patinka ta mintis, kad gydysim priežastį. Kiek žinau ilgas procesas, bet aš jau pasiryžusi bet kam, nes jau tiek kankinuosi su šita bjaurybe, atrodo nieko ir nedarau ko negalima, kelnaites medvilnines nešioju, nevalgau aš tų saldumynų taip dažnai, bet vis tiek kaip veši tiap veši pas mane, matyt labai aš jai tinkama smile.gif

ir as taip manau. nes jei tik vietiskai grybeli isgydai, bet nepanaikini priezasciu - jis tik trumpam prapuola. buvau karta arkliska vaistu doze grybeli issigydzius (ir geriau, ir vietiskai naudojau, net ampules leidausi doh.gif ). prapuole beveik dviems metam. o paskui ir vel! jau net geriami vaistai nebepadada verysad.gif
nuejau pas toki zolininka (truputi i burtininka jis man panasus... kazkaip net nelabai patikimas pasirode..), tai jis liepe visu pirma bendrai organizma sustiprint (liepe valgyt daug riebaus maisto, vitamino C, visokiu ten ersketroziu sirupeliu, zoleliu ir pan), o tada jau grybelis atseit pats savaime dings. jau antras menuo eina. kazkokiu aiskiu simptomu lyg ir nesijaucia, bet man vis atrodo, kad pienlige gali atsinaujint. kolkas saziningai visas tas arbateles geriu, bet labai jau sunku tiek ilgai laukt ir atsibost ima doh.gif
butinai parasyk,kaip tau seksis. gal kokiu efektyvesniu priemoniu pasiulys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katiniene-gerai @ 2009 02 25, 10:13)
ir as taip manau. nes jei tik vietiskai grybeli isgydai, bet nepanaikini priezasciu - jis tik trumpam prapuola. buvau karta arkliska vaistu doze grybeli issigydzius (ir geriau, ir vietiskai naudojau, net ampules leidausi  doh.gif  ). prapuole beveik dviems metam. o paskui ir vel! jau net geriami vaistai nebepadada  verysad.gif 
nuejau pas toki zolininka (truputi i burtininka jis man panasus... kazkaip net nelabai patikimas pasirode..), tai jis liepe visu pirma bendrai organizma sustiprint (liepe valgyt daug riebaus maisto, vitamino C, visokiu ten ersketroziu sirupeliu, zoleliu ir pan), o tada jau grybelis atseit pats savaime dings. jau antras menuo eina. kazkokiu aiskiu simptomu lyg ir nesijaucia, bet man vis atrodo, kad pienlige gali atsinaujint. kolkas saziningai visas tas arbateles geriu, bet labai jau sunku tiek ilgai laukt ir atsibost ima doh.gif
butinai parasyk,kaip tau seksis. gal kokiu efektyvesniu priemoniu pasiulys  4u.gif

ok būtinai smile.gif aš tai einu i klasikinės homeopatijos kliniką smile.gif ten man gydytoją rekomendavo, ji belgijoje mokėsi. Dėl pienligės man tablečių neskyrė, tik kai prasideda sakė išgerti vieną mycomax ar kažkokią panašią. Ir dar sakė žvakutes kaitalioti. Išrašo visokiausių brangiausių, tada dar po gydymo irgi žvakutes, tai taip išeina, kad kas mėnesį beveik 100 lt reikia vien pienligei g.gif man irgi minėjo, akd dėl organizmo nusilpimo gali ji paūmėti. Tai aš kai pas gine nueinu, sakau gal ką nors darom, gal kokį pasėlį reikia, ar kažką. sako nieko tau nereikia, čia ir taip aišku, kad tau pienligė dėl hormonų sutrikimų ir t.t. sako niekaip aš negaliu iš tavęs jos išplėšti doh.gif taip ir nesiūlė man to pasėlio darytis, kam atsparus šitas grybas pas mane. Net ant kėdės nesodina kai nueinu, man tepinėli ėmė prieš 6 mėn kažkur. sako o kam, juk pienligė pas tave. tai pasikeičiau gydytoją, eisiu privačiai penktadienį. Ir man kas svarbiausia tos brangios žvakutės ne visos padeda, nes po poros savaičių ir vėl tas pats. tai geriausiai clotrimazolum veikia.
Atsakyti
QUOTE(sniege1 @ 2009 02 20, 22:19)
Aciu  4u.gif  Vis galvoju, jei man pienlige, tai matyt ir vyra galejau ja uzkresti? Tai man zvakutes, o jam tepaliukas bus  tongue.gif

Siulau is pradziu pas daktare nueiti, kad paziuretu, kas yra.. kad negydytum nesamu ligu.. zinot gi kaip buna.. ax.gif
Atsakyti