QUOTE(rozarija @ 2010 03 10, 09:32)
Sveikos,noriu prisijungti prie jusu burio,ilgai negalejau siam forume surasti jusu skilties,bet praejo puse metu manau man biski lengviau yra dabar kalbeti apie netekti....
LIkau viena pries puse metu visai netiketai,net neitariau jog mano vyras rimtai serga,jis buvo uzsieni ilgesni laika ir as tiesiog neitardavau,kad kazkas su juo darosi negero,gryzes rudeni atostogu....jam pasidare bloga ir po keturiu dienu jis uzgeso...Db auginu musu sunu....stengiuosi,bet manau jus geriausiai suprantate ka reiskia prarasti mylima zmogu...
LIkau viena pries puse metu visai netiketai,net neitariau jog mano vyras rimtai serga,jis buvo uzsieni ilgesni laika ir as tiesiog neitardavau,kad kazkas su juo darosi negero,gryzes rudeni atostogu....jam pasidare bloga ir po keturiu dienu jis uzgeso...Db auginu musu sunu....stengiuosi,bet manau jus geriausiai suprantate ka reiskia prarasti mylima zmogu...
Sveika, Uzjauciu

Jei lengviau ir nuo to geriau, tai prasom ir issipasakoti cia, man buvo lengviau pasakotis nepazystamiems arba tiesiog forume, saviems negalejau pasakoti kaip jauciausi...
Kuo jis sirgo?