QUOTE(IneciukasMamuliukas @ 2010 10 22, 21:15)
Bet kaip dabar ta DNR nustatyti? as nezinau ar jam paeme DNR,man regis tik kraujas jam buvo paimtas..nazinau
Užuojauta Tau... Aš ir pati gyvenu tame skausmingame pragare... MB iškeliavo prieš 2,5 mėn., palikęs du nuostabius vaikučius, nebaigtą įrengti namą ir didžiulę paskolą. Turiu kapanotis iš padėties, gal tokia nelengva situacija ir neleidžia palūžti. Per nuolatinį bėgimą, rūpinimąsi vaikais ir nėra laiko labai save graužti klausimais "Kodėl man? Už ką?". Nors, aišku, būna visko, ypač, kai pagalvoji, kad čia pirmas kartas, kai mažylis žingsnį žengė, parodė, kur nosytė, pasakė "mama". Jis to jau nemato ir negirdi... Liūdna, bet juk dėl to, kad aš raudosiu kruvinom ašarom, jis neprisikels
O dėl DNR, tai jis ir nustatomas iš kraujo, seilių ar plaukų. Be to, pagrindu tėvystei nustatyti gali būti įrodomieji faktai, patikimai patvirtinantys tėvystę, pvz; bendras vaiko motinos ir spėjamo vaiko tėvo gyvenimas... Pamąstyk, gal kokie kaimynai, draugai galės šį faktą paliudyti, gal kokia nors būsto nuomos sutartis yra sudaryta jo vardu ir pan... Viskas įmanoma, tik atima laiko ir sveikatos... Jei kuo galiu padėti, klausk. Esu šiokia tokia teisininkė (nors pastaruosius 3 metus namų šeimininkė

), tik patirties tavo klausimu, neturiu