Įkraunama...
Įkraunama...

Našlės

QUOTE(IneciukasMamuliukas @ 2010 10 22, 09:51)
Tai va maziulis didziausia jo palikta dovana..liko ne tik graziausi prisiminimai,bet ir dalele jo smile.gif bet negaliu suprasti,kodel kazkas is auksciau pagaili laimes,atima nespejus tvirta koja izengt y gyvenima,jaunas vaikinas vos 22m...siaubas kazkoks..Yra problemele,nespejome susituokti(ruosiames vestuvem) ir pokst kraupi zinia,bet kaip dabar maziukui pavarde suteikti tetuko?

Baisu... O kas atsitiko?

Manau pavardę laisvai gali suteikt g.gif nesu tikra, bet negi čia problema. Juk duopda pavardes jei ir nesusituokę...

O suprasti geriau nieko nebandyt ir nekelti klausimo "Kodėl???" taip lengviau, nes atsakymo nebus...
Atsakyti
Zuvo autoavarijoj, turejom uz triju dienu persikraustyt y nauja busta,ir likus savaitei iki velyku nakti sulaukiau skambucio, istikta soko atsiduriau ligoninej,bet su maziuliu atsilaikem pakankamai stipriai,tos trys dienos kosmariskiausios mano gyvenime.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(IneciukasMamuliukas @ 2010 10 22, 12:28)
Zuvo autoavarijoj, turejom uz triju dienu persikraustyt y nauja busta,ir likus savaitei iki velyku nakti sulaukiau skambucio, istikta soko atsiduriau ligoninej,bet su maziuliu atsilaikem pakankamai stipriai,tos trys dienos kosmariskiausios mano gyvenime.. verysad.gif

Užjaučiu, bet tos dienos jau praeitis, visos kitos, bus vis gražesnės ir šviesesnės 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Aš kasdien vis labiau myliu savo dukra, kvailai skamba, bet kai gimė aš dar jos tada taip nemylėjau beprotiškai kaip dabar, kartais pagalvoju, kad ta meilė, skirta a.a. vyrui atitenka jai, t,y. dvigubai wub.gif wub.gif
Atsakyti
Myliu sunuti begaline meile..bet nebegaliu niekame izvelgti gerio,laimes apart sunaus..nazinau,bet netikiu ,kad bus graziu ir prasmingu dienu verysad.gif ar sugebesiu kazkada buti vel tokia pati kaip iki tol...
Atsakyti
QUOTE(IneciukasMamuliukas @ 2010 10 22, 08:51)
Tai va maziulis didziausia jo palikta dovana..liko ne tik graziausi prisiminimai,bet ir dalele jo smile.gif bet negaliu suprasti,kodel kazkas is auksciau pagaili laimes,atima nespejus tvirta koja izengt y gyvenima,jaunas vaikinas vos 22m...siaubas kazkoks..Yra problemele,nespejome susituokti(ruosiames vestuvem) ir pokst kraupi zinia,bet kaip dabar maziukui pavarde suteikti tetuko?

Didele uzuojauta Tau... Pries 2,5 metu per ta siauba perejau... Bet privalai islikti stipri ir neleisti sau paluzti! Kito kelio tiesiog nera.
O suteikti pavarde ir nustatyti tevyste galesi tik per teisma. Vienas is zingsniu, beje ir pirmasis - DNR tyrimas.
Atsakyti
Bet kaip dabar ta DNR nustatyti? as nezinau ar jam paeme DNR,man regis tik kraujas jam buvo paimtas..nazinau
Atsakyti
QUOTE(IneciukasMamuliukas @ 2010 10 22, 21:15)
Bet kaip dabar ta DNR nustatyti? as nezinau ar jam paeme DNR,man regis tik kraujas jam buvo paimtas..nazinau

Užuojauta Tau... Aš ir pati gyvenu tame skausmingame pragare... MB iškeliavo prieš 2,5 mėn., palikęs du nuostabius vaikučius, nebaigtą įrengti namą ir didžiulę paskolą. Turiu kapanotis iš padėties, gal tokia nelengva situacija ir neleidžia palūžti. Per nuolatinį bėgimą, rūpinimąsi vaikais ir nėra laiko labai save graužti klausimais "Kodėl man? Už ką?". Nors, aišku, būna visko, ypač, kai pagalvoji, kad čia pirmas kartas, kai mažylis žingsnį žengė, parodė, kur nosytė, pasakė "mama". Jis to jau nemato ir negirdi... Liūdna, bet juk dėl to, kad aš raudosiu kruvinom ašarom, jis neprisikels verysad.gif

O dėl DNR, tai jis ir nustatomas iš kraujo, seilių ar plaukų. Be to, pagrindu tėvystei nustatyti gali būti įrodomieji faktai, patikimai patvirtinantys tėvystę, pvz; bendras vaiko motinos ir spėjamo vaiko tėvo gyvenimas... Pamąstyk, gal kokie kaimynai, draugai galės šį faktą paliudyti, gal kokia nors būsto nuomos sutartis yra sudaryta jo vardu ir pan... Viskas įmanoma, tik atima laiko ir sveikatos... Jei kuo galiu padėti, klausk. Esu šiokia tokia teisininkė (nors pastaruosius 3 metus namų šeimininkė smile.gif ), tik patirties tavo klausimu, neturiu blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(IneciukasMamuliukas @ 2010 10 22, 20:15)

Visiems, kuriems daromas skrodimas, yra paimamas kraujas. Jei nedare skrodimu, keista, kad niekas Tau nepatare vistiek mediku paprasyti tai padaryti...
Zinoma, kad gali meginti kreiptis ir su "irodymais", bet vargu, ar uzteks...
Atsakyti
QUOTE(IneciukasMamuliukas @ 2010 10 22, 22:15)

Patarciau pakalbinti jo artimuosius - brolius, seseris, tevus. Jei jie sutiks duoti kraujo, bus patvirtinta tevyste.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif uzuojauta visom isgyvenanciom toki skausma,kuri puikiai zinau, jau sesti metai gyvenu taip , su ta pacia mintim verysad.gif verysad.gif na bet stprybes visom ir laikykimes del savo vaikuciu smile.gif
Atsakyti
sveikos mergaites. Pries 2 savaites ir mes palaidojom savo teveli...Nezinau, su kuria mirtimi buna lengviau taikytis- kai staiga ar serga. Bet sergant visada islieka viltis, o gal...ivyks stebuklas. Ir kaltes jausmas , kad ne viską padarei, dar tiek visko nepasakei. Lieka vaikai, kuruos reikia auginti ir bandyti aiskinti, kodel gyvenime taip būna žiauriai.Ojam buvo vėžys. Tik, kad labai greitai viskas-prieš mėnesį nustatė, 2savaitės ligonones ir mirtis. Laikykites!
Atsakyti
QUOTE(gujera @ 2011 02 28, 23:33)
sveikos mergaites. Pries 2 savaites ir mes palaidojom savo teveli...Nezinau, su kuria mirtimi buna lengviau taikytis- kai staiga ar serga. Bet sergant visada islieka viltis, o gal...ivyks stebuklas. Ir kaltes jausmas , kad ne viską padarei, dar tiek visko nepasakei. Lieka vaikai, kuruos reikia auginti ir bandyti aiskinti, kodel gyvenime taip būna žiauriai.Ojam buvo vėžys. Tik, kad labai greitai viskas-prieš mėnesį nustatė, 2savaitės ligonones ir mirtis. Laikykites!

group.gif Visaip blogai... sunku kažką pasakyt, mes sirgom 3m, vilčių buvo kalnai, o jos žlugo taip pat netikėtai... Tiesiog reikia laiko susivokt, nors iš tiesų laikas keičia mintis, bet esmės nekeičia... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti