Įkraunama...
Įkraunama...

Našlės

Na ką mergaitės, visoms ramaus savaitgalio 4u.gif O aš turiu slaptą viltį kaip nors nusigauti iki sodybos g.gif Labai tikiuosi, kad pavyks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Erbe @ 2009 01 10, 00:02)
Na ką mergaitės, visoms ramaus savaitgalio 4u.gif O aš turiu slaptą viltį kaip nors nusigauti iki sodybos g.gif Labai tikiuosi, kad pavyks rolleyes.gif

Na gal pusnys jau patirpo, tad tikiuosi, kad pakliūsi į sodybą mirksiukas.gif
O mes su maže ką tik grįžote iš akrobatikos užsiėmimų thumbup.gif . Važiavom pirmą kartą, bet jau kokia patenkinta grįžo thumbup.gif , o mamikė, tai biškį paprakaitavo lotuliukas.gif , biškuliuką jau per daug užsisėdėjus, o dar po šventinio maratono ir kilogramiukų pasiauginus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Erbe @ 2009 01 10, 01:02)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2009 01 10, 17:49)
Na gal pusnys jau patirpo, tad tikiuosi, kad pakliūsi į sodybą  mirksiukas.gif
O mes su maže ką tik grįžote iš akrobatikos užsiėmimų  thumbup.gif . Važiavom pirmą kartą, bet jau kokia patenkinta grįžo  thumbup.gif , o mamikė, tai biškį paprakaitavo  lotuliukas.gif , biškuliuką jau per daug užsisėdėjus, o dar po šventinio maratono ir kilogramiukų pasiauginus  blush2.gif

o kaip Jums smagu bigsmile.gif Aš tai negaliu jokių aerobikų lankyti, nors ir kaip norėčiau, nes turiu stuburo išvaržą doh.gif unsure.gif Labai laukiu, kai mažajoji dar truputuką paūgės, kad galėtume kartu keliauti į baseiną rolleyes.gif

O kol kas mano didžiausias sportas yra sodybos renovavimas bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
kaip uzsilaikiusios? mes turim siokiu tokiu bedu smile.gif
na kad mano dushia atsigautu (brangus man zmogelis) padovanojo bilietus visoms mano mergoms ir man i Londona smile.gif kaip apsidziaugiau thumbup.gif lotuliukas.gif thumbup.gif galvojau je je kai pailsesiu, gal galva dirbt prades,atsiras minciu, ideju, meiles, spalvu smile.gif
ir ka gi sako is tave nieko nereik tik padaryk maziukei pasa smile.gif as begu skubos tvarka, lekiu uzsisakau sumoku ta 100lt padarau fotkes ir uzregistruoju sako per 5 dienas nespesim max per 10, galvoju saunu spesiu, jau mintyse dedu daiktus, vaistus, galvoju ko gali prireikt, jau cia visaip saugau,kad panos nesusirgtu, man blyn skambina is pasu poskyrio ir ka sako jum neduoda lt pilietybes blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif as akim mykrt myrkt ka sakau, as lietuve, vyras buvo lietuvis, vaikas gime lietuvoj dar ko? sakau mes bilietus turim, o jie nezinau balandi bus svarstymas smile.gif sakau tai ka neduosit pilietybes schmoll.gif sako duosim, bet balandi unsure.gif unsure.gif unsure.gif tai nebezinau, man murma apie kazkoki istatyma, kad kitaip nebus, o man verkt norisi verysad.gif
gal dar pavyks kazkaip susitart, jei ne tai tikrai verksiu verysad.gif verysad.gif
tipo jei vyras mire iki vaiko gimimo nors ir buvo Lt pilietis, o mama yra Lt piliete, tai nereiskia kad lelius ir yra LT PILIETIS,reik dar svarstymo, bet jei tevelio is viso tokio nera o mama yra Lt piliete, tai tada viskas ciki. liudna...
Atsakyti
Sveikos,

Mama R - mano vaikas irgi gime po mirties vyro, paso dar nedariau, tai nzn, negi cia visiems dabar taip, tai ka dar ir mano vaikas galbut ne lietuvis blink.gif
Atsakyti
..labukas, mielosios..
keista skaityti, kad vaikams gimes po tecio mirties gali buti ne lietuvis doh.gif na tokie tie musu istatymai..jau siemet teko susidurti su tokiais istatymais, kai lieki prie tuscios geldos doh.gif
Atsakyti
cia galioja tam kieno vaikiukai gime po istatymo pataisu priemimo jei neklystu ir kaip man aiskino 2007metu, nu man jau graudu, bandziau kabint vaiku teises, ziuresim ka turim verysad.gif informuosiu kai turesiu sprendima blink.gif
Atsakyti
mamaR, chimera, tikrai užjaučiu Jus dėl tokio mūsų biurokratinio aparato prigalvotų nesąmonių doh.gif doh.gif doh.gif ir dėl to, kad ir taip būdamos sudėtingoje situacijoje dar turit šitokių bereikalingų problemų ir, aišku, bereikalingų išlaidų doh.gif blink.gif Aš tai nieko nebuvau girdėjusi apie tokį įstatymą blink.gif blink.gif Bet tikrai visas šitas reikalas skamba absurdiškai g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaR @ 2009 01 21, 12:49)
cia galioja tam kieno vaikiukai gime po istatymo pataisu priemimo jei neklystu ir kaip man aiskino 2007metu, nu man jau graudu, bandziau kabint vaiku teises, ziuresim ka turim    verysad.gif informuosiu kai turesiu sprendima  blink.gif

atsiprašau, kad įsikišu, bet sakyk, mamaR, o nuo kada gimusiems tos pataisos galioja? na, aš saviškiams dariau pasus praėjusių metų vasaros pabaigoj ir nebuvo jokių problemų su pilietybe. unsure.gif jie gimę 2007 m.

linkiu sėkmės su ta nelemta biurokratija. 4u.gif
Atsakyti
cia tiems grazuoliams taikoma kas gime po 2008 metu saule smile.gif o mano ledai lyg ir pajudejo, bet bijau dziaugtis, kol neturiu paso rankose g.gif kai turesiu tada viska papasakosiu smile.gif
Papildyta:
is dar pasikartosiu taikoma tiems, kuriu vaikeliai gime po tevelio mirties, jei viskas vyko atvirksciai tai netaikoma .
Atsakyti
QUOTE(mamaR @ 2009 01 26, 12:34)
cia tiems grazuoliams taikoma kas gime po 2008 metu saule smile.gif o mano ledai lyg ir pajudejo, bet bijau dziaugtis, kol neturiu paso rankose  g.gif  kai turesiu tada viska papasakosiu smile.gif
Papildyta:
is dar pasikartosiu taikoma tiems, kuriu vaikeliai gime po tevelio mirties, jei viskas vyko atvirksciai tai netaikoma .

Mūsų dukrytė gimė dar iki tėvelio mirties, tai tokios problemos mūsų kaip ir neužgulė, bet vis tiek labai įdomi ta situacija. Todėl lauksim, mamaR, iš Jūsų žinių kaip viskas klostėsi ir baisiai įdomu kiek šita biurokratinė nesamonė atseis Jums finansiškai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erbe: 27 sausio 2009 - 16:12