As irgi, kai laukiausi savo mažulytės, visų draugių pasiklausinėjau, kam ko reikėjo, po to pasidariau sąrašiuką ir viską susipirkau, kad po gimdymo man arba vyrui nereikėtų rūpintis bent jau kūdikio daiktais. Dėl sutrūkėjusių spenelių- man labai labai tiko ir padėjo Multimam kompresiukai , nes jokie kremai nepadėjo. Po to, tik kai susigydžiau kompresiukais, ir speneliai bent jau nebebuvo sutrūkinėję, tepiau ir bepanthen, ir Avent.
Rūbelių aišku, gerokai padauginau, kai kurių taip ir nebuvau aprengusi, nes kol neišbandžiau, nežinojau, kad susegami per nugara leliuku ir aprengti nepatogu, ir jam miegoti ju jais ko gero nelabai, tai visi tokie ir liko

, visokių ten įdėklų į liemenėlę irgi prisipirkau be reikalo, nes kokį kartą gal ir buvau juos įsidėjusi, bet daugiau ir neprireikė, nes pieno gaminasi tiek, kiek dukrytei reikia
Lovytę ir patalėlį su užuolaidom nusipirkom, likus gal savaitei iki gimimo, bet vyras viską sudėjo ir paklojo tik jau gimus dukrytei, tad grįžę iš ligoninės palikusi tik mūsų miegamąjį, radau jau mūsų trijų kambarį
o Vaiko kunelio priežiūros priemonių irgi prisipirkau biškį be proto - iki šiol pusė ar net daugiau taip ir nepradėta naudoti

, mažiukui pirmus mėnesius nereikia nieko, išskyrus kremuką užpakaliui, ir muiliuką maudymui, ar šampūną, taip kad patariu neskubėti su visokiom pudrom, talkais ir aliejais -jei jų prisireiks, be problemų nusipirksite ir pačios, kai atgausite jėgas