Įkraunama...
Įkraunama...

Aebleskiver - daniškų spurgų keptuvė

biggrin.gif Greitu laiku turėčiau sulaukti atkeliaujant elektrinės AEBLESKIVER keptuvės bigsmile.gif jau kaip kepsiu spurgytes wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 05 26, 21:44)
biggrin.gif  Greitu laiku turėčiau sulaukti atkeliaujant elektrinės AEBLESKIVER keptuvės  bigsmile.gif  jau kaip kepsiu spurgytes  wub.gif  biggrin.gif

o kur tokias parduoda?
Atsakyti
čia man iš Danijos siųs mirksiukas.gif o LT jos įsigyti, deja, neradau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 05 26, 23:23)
čia man iš Danijos siųs  mirksiukas.gif  o LT jos įsigyti, deja, neradau  doh.gif

tai gal ta parduotuve puslapi turi, nes as vistiek ne Lietuvoje gyvenu
Atsakyti
Tiesa, pasakius ne pati pirkau, tai ir parduotuvės nei pavadinimo nei el. puslapio nežinau unsure.gif

Manau, kad ir UK turėtų būti šio gėrio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 05 26, 21:44)
biggrin.gif  Greitu laiku turėčiau sulaukti atkeliaujant elektrinės AEBLESKIVER keptuvės  bigsmile.gif  jau kaip kepsiu spurgytes  wub.gif  biggrin.gif

Tai pasirodyk, kai jau gausi ( ne tik keptuve, bet spurgytes) thumbup.gif
Atsakyti
Štai mano pirmas blynas biggrin.gif

tešlą dariau "ant greitųjų" pagal šį receptuką skanu ir sveika mirksiukas.gif į vidų dėjau po gabaliuką braškės.

Tešla pasirodė tikrai labai paprasta ( kefyro pagrindu), man sakyčiau kiek mažokai cukraus mirksiukas.gif na bet jei pabarsčius kokia cukraus pudra gal būtų pats tas biggrin.gif

user posted image

user posted image

O kepti tai pats malonumas thumbup.gif kaip kokia atrakcija mirksiukas.gif susėdus aplink krūvai draugų ar visaišeimynai - ir varto kiekvienas sau po spurgytę biggrin.gif
Atsakyti
na o as vis tiek nepasiduodu - koks ten ant tos keptuves pavadinimas uzrasytas?
Atsakyti
QUOTE(editamm @ 2010 06 03, 00:40)
na o as vis tiek nepasiduodu - koks ten ant tos keptuves pavadinimas uzrasytas?

gera savybė biggrin.gif

užrašyta - "OBH NORDICA" , GOURMET , Donut maker mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 06 02, 23:22)
Štai mano pirmas blynas  biggrin.gif

thumbup.gif
Jauciu, kad ir as viena diena prasysiu, kad spurgyciu keptuve parveztu bigsmile.gif
Negaliu ramiai ziureti i tokius vaizdus. Tik as gal noreciau ne elektrines, o dedamos ant dujines. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(laselis @ 2010 06 03, 08:05)
thumbup.gif
Jauciu, kad ir as viena diena prasysiu, kad spurgyciu keptuve parveztu  bigsmile.gif
Negaliu ramiai ziureti i tokius vaizdus. Tik as gal noreciau ne elektrines, o dedamos ant dujines.  drinks_cheers.gif

gundykis gundykis mirksiukas.gif

ta paprasta yra žymiai pigesnė mirksiukas.gif ( ir keptuvių formų pasirinkimas platesnis), deja, aš galiu tik tokią elektrinę naudoti, nes paprastos ant keramikinio viryklės paviršiaus neuždėsi- subraižys doh.gif

dabar suku galvą, ką čia tokio mėsiško sugalvojus biggrin.gif ( pvz. spurgytės su daržovėmis ir mėsa viduje ) bigsmile.gif arba tik su daržovėmis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 06 02, 23:22)

Labai labai noriu tokios keptuves wub.gif ...gal kas gali padeti suorganizuoti blush2.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti