Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kenkia ankštos kelnės nėštumo pradžioje

Sveikos būsimos ir esamos mamytės 4u.gif

Kadangi mėgstu nešioti aptemptus džinsus pažemintu liemeniu, iškilo toks klausimas: ar nekenkia tai pusliukui pilve g.gif ? Mano nėštumas tik 7sav, ir dar nieko nesimato ir nesijaučia. Kelnės šiaip nespaudžia (bet gal tik dėl to kad aš įpratus), bet kai atsisėdu arba pasilenkiu pvz. apsiauti batų, vistiek gi pilvukas biškį prisispaudžia... kažkaip neramu. Ką manot, ar tai blogai? Ir kada pradėjot nešioti laisvesnes kelnes?

Linksmų švenčių 4u.gif Stibrybės, kantrybės, optimizmo ir kuo daugiau šypsenų visoms!!!
Atsakyti
Kenkti nemanau, kad galėtų, bet jeigu pačiai nepatogu, tai lipk į platesnes kelnes. Čia kaip ir su gulėjimu ant pilvo. Man pradžioje pilvas labai staigiai pradėjo didėti, tai 9-10 savaičių jau turėjau ir nešiojau nėštukinius džinsus. Nors jeigu džinsai stipriai pažemintu liemeniu, tai tikrai neturėtų spausti ir gali juos nešioti ilgai ilgai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pepete83 @ 2008 12 26, 00:16)
Sveikos būsimos ir esamos mamytės  4u.gif

Kadangi mėgstu nešioti aptemptus džinsus pažemintu liemeniu, iškilo toks klausimas: ar nekenkia tai pusliukui pilve  g.gif ? Mano nėštumas tik  7sav, ir dar nieko nesimato ir nesijaučia. Kelnės šiaip nespaudžia (bet gal tik dėl to kad aš įpratus), bet kai atsisėdu arba pasilenkiu pvz. apsiauti batų, vistiek gi pilvukas biškį prisispaudžia... kažkaip neramu. Ką manot, ar tai blogai? Ir kada pradėjot nešioti laisvesnes kelnes?

Linksmų švenčių  4u.gif  Stibrybės, kantrybės, optimizmo ir kuo daugiau šypsenų visoms!!!

labas, mano manymu mada tai gerai, bet reikia ziureti, kad ir nepersalti, su tokiomis kelnemis, o pilvuko, kai spaudzia tai ne labai gerai, nes man kai spausdavo, apie 10 savaite, tai pradedavo pilva skaudeti, o dabar kai nusipirkau nestukems skirtus nebeskauda, kad vaikelis geriau vystosi, kai kelnes nespaudzia, geriau nepraktikuoti.
Atsakyti
as manau kad nestuke.gif svarbiausia komfortas. Jei nors kiek nepatogu, reikia stengtis listi i kitus drabuzelius... mirksiukas.gif
Atsakyti
Na kenkt tai nemanau kad kenkia, bet jau laikas susitaikyt su mintim kad normalias kelnes teks padėt į spintą ir pirkt ką nors patogesnio. Kol nespaudžia tai nieko tokio, bet jeigu jau spaudžia, tada geriau lysti į ką nors patogesnio, nes tas užspaudimas tai jau nėra gerai.

Plius kaip ir sakė, yra dar ir kitas niuansas, kad dabar žiema, reikia saugot kad nugara neperšaltų o kartu ir inkstai - nes dažnai tuos džinsus tai nešiojam su trumpais megztiniais, plika nugara žiemą nėštumo metu gali liūdnai baigtis, nes visokie pūslės ir šlapimo takų uždegimai labai nėštumo metu puola.
Atsakyti
pilvuko nebuvo ne zymes, bet dzinsai jau verze
manau- geriau patogios
Atsakyti
Man jau pacioje nestumo pradzioje, apie 5 savaite, jautesi pilve kiek padidejusi gimda. Man jautesi, kad dzinsai pazemintu juosmeniu spaude butent gimdute, nes panasiai toje vietoje yra dzinsu juosmuo. Jei spaude gimda, tai tikrai nemanau, kad zirniukui tai gerai. Kai tik pajutau, kad siek tiek padidejo gimda (o ji sparciai dideja), emiau nesioti tik megztinius ir palaidines iki uzpakalio, o kelnes turejau tik aptemptas, tad pakeisti sijonus turejau jomis, bet neuzsisegdavau dzinsu sagos- sutvirtindavau gumute, net kai dzinsu saga su kilpute nebesuejo biggrin.gif
Atsakyti
As irgi tik uz patoguma,zek kaip tau ir tavo zirniukui geriau,tik saugokis oersalimo nes dzinsai pazemintu liemeniu nelabai gelbsti nuo to,mums irgi tik 7 savaite,bet jau kelniu liemuo spaudzia...
nesciuju rubu dar neziurineju,bet jauciu kad jei ir toliau toki tempai tai greitai teks ax.gif
Atsakyti
AS manau, kad svarbiausia, kad butu patogu. Tarkim, kai dar buvau ne nestuke.gif ir jeigu ten dzinsai kokie prisivalgius biski paspausdavo, tai kazkaip nelabai kreipiau demesi, o dabar jei tik siek tiek nepatogu iskart trenkiu tokius rubus i sona... biggrin.gif dabar svarbiausia, kad mano maziukams ten niekas nespaustu ir nevarzytu laisves thumbup.gif
Atsakyti
aciu uz patarimus 4u.gif

jau atidejau ankstas kelnes, nesioju tampomas arba sportiskas, laisvesnes mirksiukas.gif . nors pilvuko nesimato dar, tik 13 sav, bet ramiau kazkaip. na o tos spec. nesciosioms, nepatinka man nors tu ka schmoll.gif . teks isekot sportisku, su gumele tongue.gif
Atsakyti
As irgi uz laivuma, jau ir taip visalaik i ankstus rubus skverbiuos mirksiukas.gif tai nors per nestuma isputus pilva vaiksciojau doh.gif
As uz laisvus nevarzancius rubus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pepete83 @ 2008 12 26, 01:16)
Sveikos būsimos ir esamos mamytės  4u.gif

Kadangi mėgstu nešioti aptemptus džinsus pažemintu liemeniu, iškilo toks klausimas: ar nekenkia tai pusliukui pilve  g.gif ? Mano nėštumas tik  7sav, ir dar nieko nesimato ir nesijaučia. Kelnės šiaip nespaudžia (bet gal tik dėl to kad aš įpratus), bet kai atsisėdu arba pasilenkiu pvz. apsiauti batų, vistiek gi pilvukas biškį prisispaudžia... kažkaip neramu. Ką manot, ar tai blogai? Ir kada pradėjot nešioti laisvesnes kelnes?

Linksmų švenčių  4u.gif  Stibrybės, kantrybės, optimizmo ir kuo daugiau šypsenų visoms!!!

na, as tp nesiojau dzinsus pazemintu liemeniu gan ilgokai...
bet kai jau pilvukas pradejo gerokai matytis - tada jau pradejau galvoti kad gal reiketu keisti y patogius - nespaudziancius, ir be dirzu... kazkaip visi cia gazdino kad negerai leliukui gali buti tas spaudimas.... unsure.gif
Atsakyti