Aš taip pat už komfortą ir už tai, kad leliukui būtų patogu. Apspaustos kelnės gali įtakoti vaikučio kreivakaklystę o ir pilvukas gali pradėti netaisyklingai augti. Tad kai dabar tų nėščiųjų drabužėlių tikrai visua yra, manau bent vienoms patogioms kelnėms verta paaukoti.....
per pirmaji nestuma labai ilgai tilpau i savo senus rubus, bet man atrodo, kad svarbiausia yra patogumas, rubai neturi varzyti judesiu. ginekologe visada tikrindavo, ar rubai per daug neaptempti, ar nelieka isispaudusiu zymiu ant pilvo. dirza tai vos ne iskart liepe issiimt.
Ir per pirma ir per antra neštuma neščiuju rubus pradejau nešioti tik nuo puses neštumo.Nes pirmais men. svoris neaugo o krito. Taigi laisvai tilpau i savo kelnes ir tos dar dideles pasidare. Aišku neščiuju rubai patogesni ,bet jei pilvo nera, tai kaip juos nešioti, gi pagalves neisidesi.Tai manau čia kiekvienos atvejis individualus.
O aš manau, kad per ankšti rūbai nesveika tiek nėštukėms, tiek ne nėštukėms
Aš iškart nusipirkau nėščiosios kelnes, kai tik pastebėjau, kad jau nebetelpu į savo džinsus
Svarbiausia, kad būtų patogu ir nespaustų pilvuko
sweikos man eina7 saw opilvelis tai nesamone...lasinukas dar toks geras uzsimetes...susawo dzinsais einu imiesta tai neuzsisegus sagos nej uztrauktuko,o namie su vyro sportinejs sortais duodos,nu man jir kaip kelnes
..o nestukiu rubaams manau dar man ankstoka
bet kaip faina kai megsta suknele aptemta taip smagej uzsidedu tokia grazi pati sau
Kai pradejau kazkur budama 10 savaiciu nebelisti ne i vienas savo kelnes (esu is prigimties labai liekna ir rubai budavo S dydzio), tai nuejau i nestukiu parduotuve ir nusipirkau nestukems skirtas kelnes. Ir zinokit .... rojus. Patogumas neispasakytas. O dar ta guma aptempia pilvuka ir is viso ziauriai patogu pasidaro. Maza to, toms kurios galvoja, kad dar anksti eiti i nestukiu parduotuves, galiu pasakyti, kad ten yra tokiu rubu, kur tiesiog sagute vis persegi pilvukui didejant ir tokias kelnes galima pradeti nesioti dar kai pilvuko praktiskai ir nera.
as tik suzinojus kad laukiuosi nebesidedu dirzu, ir kelnes, kai prades spausti tada pirksiu kitas spec. nestukems
as dar du davo senais dzinsužiukais vaisktau. Siaip viskas gerai, tik kai sedziu, tada jau pradeda spausti. Jau teks vaziuot ieskoti nauju dzinsiuku
o as nesioju dzinsus neuzsegus sagos o tik uzsidejus dirza,kad nesimatytu kad saga atsegta,
noriu kad lelius jaustusi patogiai,nes uzsisegus ir atsisedus pilvuka spaudzia...