Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kenkia ankštos kelnės nėštumo pradžioje

As nesciosios kelnes nusipirkau tik kokiam 4 men., nes tai mano pirmas nestumas ir jo praktiskai iki to laiko nesimate hihihi.gif hihihi.gif O veliau labai dziaugiausi, kad nesikankinau su atsegtom sagom ir panasiai. Kam varzyti save, jei yra tinkami drabuziai sunglasses2.gif
Atsakyti
Mums dar tik 4 savaites, tad nieko dar nematyti blush2.gif bet man toks klausimas, o jei merginos vesesniu oru sijonus nesiojat, ka daryt, jei norisi ir pedkelnes uzsidet? tos nelemtosios su tokiais siauruciais liemenim padarytos, kad man ir nesilaukiant noredavosi jas prakirpt, kad tik nedust doh.gif ar yra kazkokios spec. pedkelnes nestukems?
Atsakyti
Nors as pati nenesioju sijonu, nes nemegstu ju, bet man laaabai grazu, kai nesciosios vaiksto su sijonukais, suknelem, sarafanais clap_1.gif Tokiu pedkelniu yra. Jos, man atrodo, vadinasi profilaktines kompresines pedkelnes. Specialiai pagamintos nesciosioms mirksiukas.gif ir turi pliusiuku: skatina kraujo apykaita, saugo nuo venu issipletimo, mazina koju nuovargi ir tynima ir pan. ax.gif
Atsakyti
Kadangi beveik 4 mėn. pilvas beveik buvo nepakitęs nešiojau visas savo turėtas ankštas kelnias, nieko nepakenkė biggrin.gif Net nebūčiau sugalvojusi, kad taip gali būti blink.gif
Atsakyti
O aš nešioju tas kojines kur prisilipina prie kojų mirksiukas.gif Ir pilvelio neskauda ir nespaudžia tada 4u.gif
Atsakyti
Keliu tema smile.gif
Atsakyti
Triku menesiu as ir nesiojau iprastus rubus, paskui 4 menesiu ja vsio, viska didesniu ismieru nusipirkau, o grynai nisciosiom kur yra sijonukai ir kelens dar nenesioju. uzsidedu ta band, nu ta jusota tokia placia, megstuka uzleidi ri patogu ir tas pacias kelnes nesiot gali. tik per klubus nebelneda. bet man ir idomu, kai pvz prisivlgau dienos metu, paskui susilenksu sedi, kazi tas mano vaikas nera sutrekstas ten... ax.gif
Atsakyti
Na man 10,5sav ir tikrai dar nestumo pradzioje nei spaudzia kas nei ka smile.gif va jau po kokiu 2-3men.gal ir islys kas.. biggrin.gif
Atsakyti
O man jau norisi laisvesniu kelniu, patogiau jauciuosi, kai niekur nespaudzia... Jau su dzinsais sioki toki nepatoguma jauciu...
Atsakyti
QUOTE(sexyMama @ 2008 12 26, 01:16)
Sveikos būsimos ir esamos mamytės  4u.gif

Kadangi mėgstu nešioti aptemptus džinsus pažemintu liemeniu, iškilo toks klausimas: ar nekenkia tai pusliukui pilve  g.gif ? Mano nėštumas tik  7sav, ir dar nieko nesimato ir nesijaučia. Kelnės šiaip nespaudžia (bet gal tik dėl to kad aš įpratus), bet kai atsisėdu arba pasilenkiu pvz. apsiauti batų, vistiek gi pilvukas biškį prisispaudžia... kažkaip neramu. Ką manot, ar tai blogai? Ir kada pradėjot nešioti laisvesnes kelnes?

Linksmų švenčių  4u.gif  Stibrybės, kantrybės, optimizmo ir kuo daugiau šypsenų visoms!!!

nestumo metu nepatartina nesioti nieko kas spaudzia pilvuka smile.gif pradzioje dar galima, bet manau, kad jei jau norejot leliuko, tai galima 9 men susirast ka patogaus nesioti smile.gif
mane gelbsti tampres ir ilgesni megstukai,golfiukai,palaidines smile.gif
Atsakyti
Ankšti drabužiai varžo, nesvarbu, esi nėščia ar ne. Ir kažin ar jais vilkint verta kęsti diskomfortą, juolab kad esama atitinkamų rūbelių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vai2te0528 @ 2012 02 11, 04:19)
Na man 10,5sav ir tikrai dar nestumo pradzioje nei spaudzia kas nei ka smile.gif va jau po kokiu 2-3men.gal ir  islys kas..  biggrin.gif

Nebijok, islys greiciau nei uz 2-3 menesiu, po 12 sav pradeda didet apimtys naturaliai, nebent vemi istisai, bet ir tai liemuo plateja. Buna pas ka liemuo lb ilgas, pas ta neryskeja gana ilgai.
Atsakyti