Įkraunama...
Įkraunama...

Svaigsta galva ir ūžia joje(ne Karlsonas)

Prisidedu ir aš prie sveikinimų, rjolancikai. birthday.gif
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2007 03 15, 18:48)
aciu bigsmile.gif aciu bigsmile.gif uz sveikinimus biggrin.gif
Papildyta:
na ernestulka nepergyvenk.ir neprisigalvok tiktai sau visokiu ligu g.gif nes kai pradedi sukt galva;gal man tas,o gal man tas.tada tikrai gali isprotet.ateis svente ir musu kiemus rolleyes.gif .

siaip ir stengiuos dabar kreipt i viska maziau demesio, daugiau visko veikt nes pastebejau kad jei stengiuos daugiau pailseti dar blogiau viskas buna, o kai kazka veiki, judi kazkaip viskas prisimirsta kuriam laikui. bet kartais taip suema viskas kad dievuleli aukstelninkas. doh.gif kartais pagalvoju jei man dabar taip sveikatos ner tokioj jaunystej, tai kas veliau bus? g.gif doh.gif doh.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernestulka @ 2007 03 15, 22:22)
siaip ir stengiuos dabar kreipt i viska maziau demesio, daugiau visko veikt nes pastebejau  kad jei stengiuos daugiau pailseti dar blogiau viskas buna, o kai kazka veiki, judi kazkaip viskas prisimirsta kuriam laikui. bet kartais taip suema viskas kad dievuleli aukstelninkas.  doh.gif kartais pagalvoju jei man dabar taip sveikatos ner tokioj jaunystej, tai kas veliau bus?  g.gif  doh.gif  doh.gif  bigsmile.gif

o...ir man tas pats g.gif
Jei per daug pailsiu-blogai, jei pervargstu - irgi blogai. Bet blogiau kai per daug gulineju g.gif
Atsakyti
manau kad cia kaltas gyvenimo tempas,jog tokioj jaunystej mes tokios paliege. verysad.gif man atrodo turi but kartais ir blogiau,kad ivertintum kas yra gerai. g.gif kol sveikata nesiskundziau man viskas kitaip atrode.gal tiesiog mums reikia pereiti per visa sita, blink.gif kad kitaip pradetume mastyti rolleyes.gif
Papildyta:
beje man ir tas pats,jei per daug gulineju-blogai,pavargstu ir blogai.kaip rasti ta viduriuka kai nera visai jegu. g.gif
Atsakyti
tai va...tai va, kaip rasti tą viduriuką...aš jaučiu pervargstu nuo bimbbinėjimo, nes nedirbu...o ir šiaip namisėda, kartais einu iš proto kaip norisi veiklos
Atsakyti
jo ir man tas pats.kuo ilgiau sedi namuose,tuo labiau nieko nenori daryti ir niekur eiti.man geriausia namuose schmoll.gif
Atsakyti
per diena savijauta keiciasi man 10 kartu.jau lyg geriau ir vel savijauta bloga schmoll.gif jau taip atsibodo kad siaubas verysad.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif ir man tas pats mirksiukas.gif per diena kelis kart keicias savijauta, tai geriau, tai blogiau g.gif ir as kolkas nedirbu, bet jau zadu ieskotis kokio darbo, nes jau nuo bimbinejimo namie ir pramogavimo stogas ciuozia visai... fool.gif esu siaip tikra nepaseda, uztat kad tie silpnumai dabar riboja visa veikla mane labiausiai ir siutina bei varo neviltin doh.gif gal pradejus vel dirbti viskas pasimirs? viltis - durniu motina, bet mirsta paskutine. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernestulka: 16 kovo 2007 - 19:10
as tai dabar su tokia savo savijauta niekaip nepadirbciau schmoll.gif siandien darau savo gimt.baliu,tai nezinau kaip reiks atlaikyt,ir taip vos kojas velku. g.gif ir kada viskas pasibaigs? verysad.gif ta bloga savijauta taip iskankina,kad nieko nesinori. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2007 03 17, 11:00)
as tai dabar su tokia savo savijauta niekaip nepadirbciau schmoll.gif siandien darau savo gimt.baliu,tai nezinau kaip reiks atlaikyt,ir taip vos kojas velku. g.gif ir kada viskas pasibaigs? verysad.gif ta bloga savijauta taip iskankina,kad nieko nesinori. unsure.gif

Man irgi tai kelias dienas geriau, tai vėl kelias blogiau doh.gif
Kas mum darosi panos? g.gif
Ir nei vienai diagnozė nenustatyta?
Aš irgi nepadirbčiau ir gimtadienio nešvęsčiau.
Anksčiau aš mėgau po parduotuves pasivaikščioti, o dabar sveikatos nėr, kaip pensininkė jaučiuos... iki pardės nueinu tik kartą per savaitę, kai sveikata geresnė, ir tai tik paskubom-ko reikia, o anksčiau vaikščiodavau kaip lunatikė po pardę ir viską kol apžiūrėdavau, iščiupinėdavau
Atsakyti
o kaip jusu dabar siaip tyrimai? kraujo ir pan. ? mano kai dabar paskutiniu metu ejau pas daktarus tie pagrindiniai vel visi geri. doh.gif dabar dar laukiu balandzio men bilietelio pas okulista, tirs vel akiu dugna, ir bus matyt kokie tolimesni bus rezultatai, kur dar sius vidaus gydytoja. turbut paskutini karteli pradejau vel remt gydytoju duris, jei po visko vel nieko neras, viska paliksiu tikrai jau likimo valiai. unsure.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Norėjau pasidalinti savo šiokiu tokiu vargeliu. Ieškau visur info, bet niekur nerandu.
Tai va, pradėsiu nuo pradžių. Prieš keturias dienas iš ryto negera buvo. Pavalgiau ir tada tikrai bloga pasidarė. Esu studentė, tai į jokias paskaitas neišėjau. Dar sugalvojau vėliau (kai jau geriau buvo) sidro gurkšnelį atsigerti, tai taaaip negera pasidarė, kad atsidariau langą ir atsiguliau gulėti. Gal 15 min pragulėjau. Bet labai jau negera buvo. Na ir ta diena vis blogumas užeidavo.
Na ką, kitą dieną pabudau ir atsikėliau. Ir žiūriu, kad silpnai jaučiuosi. Silpnos kojos ir rankos, be to tarpais lyg galva susvaikdavo, bet ne tiek, kad aptemtų akyse. Ir visą dieną taip. Iš pradžių bijojau nualpti.
Kitą dieną jau geriau buvo. Stipriau jaučiausi ir nebe taip silpna buvo. Bet iki šiol kažkoks silpnumas išlikęs.
Dar vakar tik atsibudus taip negera buvo sad.gif Tada ramiai pagulėjau ir po kurio laiko praėjo. Šįryt vėl panašiai. Staiga atsikėliau iš lovos ir negera pasidarė, atrodo galva susvaigo. Tai teko pagulėti. Ir vėliau tik kai porą šokolado gabalėlių suvalgiau pasidarė truputį geriau. Norėjosi kažką užkrimsti, bet visiškai nesinorėjo jokio maisto.

Atsiprašau, kad tiek daug prirašiau. 4u.gif Bet gal turite kokių idėjų? Gal kam nors panašiai buvo? Aš tai mėginu surasti kažkokios informacijos, bet nerandu. Jau ir tos paieškos įgriso. verysad.gif unsure.gif

Beje, kasdien pasiskaičiuoju savo pulsą, tai viskas gerai. Visada 80. Taigi atmetu galimybę, kad su širdele kažkas (prieš metus turėjau takichardiją).

Ačiū už dėmesį smile.gif
Papildyta:
Oj, atsiminiau. smile.gif Vakar ir užvakar padurdavo nesmarkiai širdelę. Gal dagiau užvakar. Bet pulsas visada vienodas.
Atsakyti