Įkraunama...
Įkraunama...

Svaigsta galva ir ūžia joje(ne Karlsonas)

aha tikrai. g.gif nieko apie tai nesu girdejus.... schmoll.gif g.gif ka ji reiskia?

Atsakyti
sveikutes.vakar labai gerai pabaliavojau drinks_cheers.gif ,net pati nustebau,kad neuzejo visokiu nesamoniu.tai va. rolleyes.gif o kas del akiu,tai visa laika kai ziuriu i viena taska man atrodo kad jis juda,arba einant kazkaip jauciuosiu jog aplink viskas plaukia. unsure.gif dar vienas vyzdis pastoviai pats issiplecia,susitraukia,zodziu nesamones.dabar apie vegetacine distonija;tai yra nervu sistemos liga.jos simptomai buna ivairus''sirdies aritmija,tachikardija ar bradikardija,dusulys,kvepavimo spazmai,oro trukumas,nerimas,baime,per gausus prakaitavimas,galvos skausmai,dazni-viduriavimas,viduriu uzkietejimas,pykinimas.svarbu kad netruktu kalio,magnio,kalcio.cia as parasiau is knygos. g.gif ji gali issivystyti nuo letines infekcijos,vitaminu trukumo,nuolatinio streso,endokrinines sistemos sutrikimo.
Papildyta:
kaip uzeina visokie galvos,veido tirpimai,kvepavimo spazmai,tai gyd.sake kad man kazkas panasaus i vegetacine distonija.
Atsakyti
o man sia visa dienele kaip tirpsta kojos, dievuleli aukstelninkas. doh.gif senokai taip stipriai ir taip ilgai isvien netirpo. schmoll.gif vat ir prisiilsejau specialiai visa savaigaliuka beveik pragulinejus. schmoll.gif dabar jau sventai isitikinau, kad cia ne poilsio trukumo problema, kaip daug man kas bando ryskint. rytoj butinai reiks sauti is namu, prasiblaskyt su draugais rolleyes.gif
Atsakyti
gal kazkas su stuburu,kad kojos tirpsta.man irgi tirpdavo.tokios pasidarydavo kaip vatines,atrodo jausdavau kiekviena kraujagysle,o ypac padai kazkaip degdavo,zodziu visokios nesamones. unsure.gif masszuotojas sake kad cia uzpakalio,klubo raumenys yra uzspaude kraujotaka,uz tai taip ir darosi.zodziu-raumenu itampa.gal ir tau ernestulka kazkas panasaus. g.gif
Atsakyti
[quote=rjolancikas,2007 03 18, 20:21]
apie vegetacine distonija;tai yra nervu sistemos liga.jos simptomai buna ivairus''sirdies aritmija,tachikardija ar bradikardija,dusulys,kvepavimo spazmai,oro trukumas,nerimas,baime,per gausus prakaitavimas,galvos skausmai,dazni-viduriavimas,viduriu uzkietejimas,pykinimas.
Man taip kur parįškinau doh.gif
Ir širdis kartais kalatojasi, tarsi kažko nerimautų, nors pati nerimo tuo metu nejaučiu g.gif ar tai gali būti ta vegetacinė krizė g.gif
O jei viskas susiję su nervais, tai ar būtinai turi skaudėti galvą? Nes man jos neskauda, tik svaigsta lyg sirgčiau jūros liga sausumoj g.gif
Atsakyti
man sirdele istisai plakdavo,atrodydavo kaip kazko issigandus.o kazkur toliau paejus tai galvodavau kad issoks.galvos man ir neskauda tik pastoviai jauciuos kazkokioj nesvarumo busenoj.pastoviai atrodo kad as nuo karuseliu nulipus.tik as dabar rami kad man viskas nuo raumenu itampos.o anksciau prisigalvodavau sau ligu. g.gif man atrodo ta pati vegetacine distonija yra nuo organizmo persitempimo,gal ilgalaikio streso.gal ir tau furyy kazkas panasaus,jei visi tyrimai geri ir nieko neranda. g.gif
Papildyta:
dar yra tie panikos priepuoliai. g.gif ir gi panasus simptomai.
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2007 03 19, 09:56)
man sirdele istisai plakdavo,atrodydavo kaip kazko issigandus.o kazkur toliau paejus tai galvodavau kad issoks.galvos man ir neskauda tik pastoviai jauciuos kazkokioj nesvarumo busenoj.pastoviai atrodo kad as nuo karuseliu nulipus.tik as dabar rami kad man viskas nuo raumenu itampos.o anksciau prisigalvodavau sau ligu. g.gif man atrodo ta pati vegetacine distonija  yra nuo organizmo persitempimo,gal ilgalaikio streso.gal ir tau furyy kazkas panasaus,jei visi tyrimai geri ir nieko neranda. g.gif
Papildyta:
dar yra tie panikos priepuoliai. g.gif ir gi panasus simptomai.

Tai kad man tų tyrimų nelabai kas ir darė. Daryti tik bendras kraujo tyrimas, ekg,plaučių nuotrauka...
Tai man ligučių rado: astmatinis bronchitas, vestibiulinis sindromas, raudonasis gastritas (nuo vaistų), lėtinis nuovargis.
Gal ir panikos atakos būna g.gif nežinau g.gif jei daktarai nežino, tai ką aš doh.gif
Kai buvau pas psichiatrę tai pirmiausia jos klausia ar gerai miegi-reiškia nėra depresijos, ar dažnai verki-na aš neverkiu schmoll.gif
Aišku buvo laikotarpis kai pažliumbdavau iš bejėgiškumo, tuo metu jaučiausi kaip 100-metė, vos iki tualeto nueidavau...dabar biskį geriau
Atsakyti
Butent vegetacine krize ir yra tas pats kas vegetacine distonija. man tai ne tik galva svaigsta, vaikstau kartais kaip robotas, bet skauda.toks nuolatinis nestiprus galvos skausmas. nors kartais kai isiskauda , tai jau nuo skausmo ka nors geriu. as daug geriau jauciuosi kai einu i darba, nes gal maziau apie tai galvoju. o svaitgaliais kai iolgiau pamiegu, tai vaikstau visa diena kaip trenkta. dabar jau kas antra diena geriu raminamuosius, nes jau nutrauksiu. taip daktare liepe.bet speju istirs krauja, tai vel vaistu prirasys. bus matyt. ryt nueisiu, tai kai pradesiu savo bedas pasakot, tai kokia valanda uztruksiu smile.gif
tiesa man kaip pries tomografija tyre akiu dugna, tai sake venos issiplete, tai pageriau vaistu paskui kita jau buvo daktare sako viskas cia normaliai kaip tavo amziuj.tai suprask kaip nori.gal pasitaise smile.gif
bet kaip gerai kad suradau sia tema. galvojau kad as viena tokia.mane tai kartais depresija uzpuola.niekur eiti negaliu kartais, kai kokia pensininke pasijauciu.
Atsakyti
Būtent, kaip pensininkė doh.gif
Atsakyti
man ir tyre akiu dugna 3kartus ir nieko nerado,tik kad kazkas su kraujotaka.o logiskai mastant[po magnetinio nieko nerado,reiskias su galva viskas tvarkoj] kazkas tas kraujagysles spaudzia,kaip man- raumenys.gyd.lengviausia israso plecianciu ir nesigilina del ko taip viskas yra. schmoll.gif o tie pleciantys juk visas kraujag.praplecia-kur reikia ir kur nereikia.man ju israse bet as negeriau. o del nuolatinio nuovargio-turiu po ranka knyga apie ji, galiu simptomus parasyti,jei idomu. g.gif
Papildyta:
o del nieko nenorejimo daryt tai man ir tas pats.atrodo kad man80 metu schmoll.gif .niekur eiti nenoriu.buvo tokie momentai kad net nei savo vyro nei vaiko nenorejau matyt. blush2.gif atrodo paliktu visi ramybej.sakyciau koks nervu sistemos issekimas. g.gif
Atsakyti
Gal koks nervų sistemos išsekimas g.gif
Dar turiu bromezepam-raminančių, tai geriu, kad širdelė ramesnė būtų. Dar turiu Tonussan nusipirkus dėl nuovargio, bet kai jo išgeriu - širdis šokinėja, tai net nežinau ar jį naudot ar ne. g.gif
Atsakyti
tai va.as sakiau galeciau vaistine atidaryt,kiek vaistu prisipirkus. doh.gif vienus geri-negerai,kitus geri-negerai.as jau nezinau.retkarciais kaip pradeda purtyt tai ikalu tik raminamu.o siap jokiu daugiau.gana. schmoll.gif kazkur furyy skaiciau kad ir temperatura tau buna?
Atsakyti