Įkraunama...
Įkraunama...

Svaigsta galva ir ūžia joje(ne Karlsonas)

QUOTE(rjolancikas @ 2007 03 19, 13:51)
tai va.as sakiau galeciau vaistine atidaryt,kiek vaistu prisipirkus. doh.gif vienus geri-negerai,kitus geri-negerai.as jau nezinau.retkarciais kaip pradeda purtyt tai ikalu tik raminamu.o siap jokiu daugiau.gana. schmoll.gif kazkur furyy skaiciau kad ir temperatura tau buna?

Aha, man temperatūra jau nuo paauglystės 37,3 būdavo, o paskutiniu metu jau 37,5
Pas mane irgi vaistų kaip vaistinėj
Atsakyti
o tu ja labai jauti.man ji pakildavo kazkur po pietu.kai truputeli pavaiksciodavau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2007 03 19, 13:59)
o tu ja labai jauti.man ji pakildavo kazkur po pietu.kai truputeli pavaiksciodavau. g.gif

Žinok ir man panašiai. Kol ryte neišlipus iš lovos, jos nėra, jei tik pavaikštau nors kiek ir užkyla. Dažniausiai aš jos nejaučiu, bet kartais jaučiu.
Atsakyti
as sakau gal as is kokio marso marsiete. g.gif kazkokia nenormali.kai gyd.pradedavau pasakot kas darosi,tai pasiziuredavo kaip i marsiete. rolleyes.gif mazdaug viska issigalvoju. g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2007 03 19, 14:10)
as sakau gal as is kokio marso marsiete. g.gif kazkokia nenormali.kai gyd.pradedavau pasakot kas darosi,tai pasiziuredavo kaip i marsiete. rolleyes.gif mazdaug viska issigalvoju. g.gif  rolleyes.gif

Ir man tas pats g.gif
Daktarai sako, tu gi jauna tau nieko negali būt rimto...marš pas psichiatrą blush2.gif
Atsakyti
man atrodo kad jei pati sau nepadesi,tai gyd.tuo labiau pro pirstus paziures. schmoll.gif dar apie nuolatini nuovargi-jo simptomai;kamuoja nuolatinis silpnumas,raumenu-galvos skausmai-nesant isoriniu ju pokyciu,mieguistumas,nedidelis karsciavimas,nemalonus skausmingi pojuciai nosiarykleje,nuovargis-neisnykstantis net ilsintis daugiau nei 24h.tokia savijauta trunka daugeli menesiu,nors tikrinant sveikata nieko neaptinkama. g.gif man kazkaip uzstrigo tas karsciavimas. g.gif ir tas neisnykstantis nuovargis net ryte atsikelus.
Atsakyti
tai as nesuprantu.nejaugi nera ligos, kuri atitiktu musu simptomus.man sake kad man vegetacine krize.israse raminamuju.nepadeda.tai reiskias ne ta liga arba ne tuos vaistus israse.jei nieko kraujyje neras, tai vel eisiu pas ta daktare.gal kokiu kitokiu vaistu israsys.nes tikrai taip neimanoma gyvent.apie kokias keliones ar pan tai net pagalvot negaliu. net i koki kluba negaleciau eiti, nes nuo karscio pradetu dusinti. pastebejau kad karscio pradejau nepernesti. i soliariuma jau nebegaliu eiti.o anksciau kaip tik salcio nekesdavau.tai dabar kai pagalvoju apie vasara bloga darosi doh.gif
o gal zinot ar isgydoma klaustrofobija?
Atsakyti
ir as pries metus vaiksciojau i soliariuma,bet po to pradejau jausti kad negaliu.prasidejo tos nesamones schmoll.gif .ir taip metus vargstu.vasara visa pratunojau namuose salancio kojom,nors nuo karscio pasidarydavo silpna.taip atrodydavo kad sveiko organo nera pas mane.ne tas tai tas. schmoll.gif .o tau vaiddaa tyre skydliauke?
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2007 03 19, 14:43)
ir as pries metus vaiksciojau i soliariuma,bet po to pradejau jausti kad negaliu.prasidejo tos nesamones schmoll.gif .ir taip metus vargstu.vasara visa pratunojau namuose salancio kojom,nors nuo karscio pasidarydavo silpna.taip atrodydavo kad sveiko organo nera pas mane.ne tas tai tas. schmoll.gif .o tau vaiddaa tyre skydliauke?

Ne, man tik galva. tai uztat ir einu pas seimos daktare, kad krauja paimtu, tuos hormonus istirtu ir jei reiks pasidaryciau skydliaukes echoskopija.gal man cia nuo to, nes mano mamai yra su skydliauke problemu, tai sakau gal as paveldejau. taip noreciau suzinoti nuo ko cia man taip darosi verysad.gif
Atsakyti
nes nuo skydliaukes hiper funkcijos gali netoleruot silumos.pasidarysi hormonu tyrimus ir zinosi.gal cia suo pakastas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2007 03 19, 19:45)
nes nuo skydliaukes hiper funkcijos gali netoleruot silumos.pasidarysi hormonu tyrimus ir zinosi.gal cia suo pakastas? g.gif

aha, gerai butu suzinoti nuo ko cia viskas
Atsakyti
jei dar vaiddaa neissityrus skydliaukes butinai issitirk.kai pas mane buvo siek tiek pakile hormonai tai labai prakaituodavau irsilumos visai nepernesdavau. schmoll.gif i parduotuve nueidavau ir vos nealpdavau nuo silumos taip pasidarydavo negera. schmoll.gif rolleyes.gif
Atsakyti