Įkraunama...
Įkraunama...

Svaigsta galva ir ūžia joje(ne Karlsonas)

QUOTE(Ernestulka @ 2007 03 24, 22:00)
drinks_cheers.gif vat ir man ji pirmasyk kai kreipiaus pas daktarus nustate vestibiuliarini sindroma, prirase kruva vaistu, kurie ne velniuko nepadejo. kai neapsikentus antrasyk kreipiaus pas daktarus, nuejau net iki kliniku daktaru, tada istyre kad kakle yra ataugeles, vel prirase vaistu "mikrosero", neurorubino ir vel nieko nepadejo. dabar kai vel einu per daktarus pirminis spejimas, kad viskas del kraujagysliu susiaurejimo.  doh.gif ir suprast kaip nori. ziuresiu ka dabar po visu tyrimu dar paciulbes ir ar galu gale bent kiek pades ka.  g.gif o beje, issetines sklerozes dar netyre.  schmoll.gif gal vertetu pasiteiraut apie tai daktaru, nes jau daug kas is draugu, pazystamu speja kad pozymiai i tai labai panasus.  g.gif nors daktarai ne karto neuzsimine apie ja.  schmoll.gif nezinau ka ir begalvot.  mastau.gif

Pabandyk užklausti, lyg užsimink... Aš irgi dažnai pagalvoju ar man ne IS doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernestulka @ 2007 03 24, 23:00)
drinks_cheers.gif vat ir man ji pirmasyk kai kreipiaus pas daktarus nustate vestibiuliarini sindroma, prirase kruva vaistu, kurie ne velniuko nepadejo. kai neapsikentus antrasyk kreipiaus pas daktarus, nuejau net iki kliniku daktaru, tada istyre kad kakle yra ataugeles, vel prirase vaistu "mikrosero", neurorubino ir vel nieko nepadejo. dabar kai vel einu per daktarus pirminis spejimas, kad viskas del kraujagysliu susiaurejimo.  doh.gif ir suprast kaip nori. ziuresiu ka dabar po visu tyrimu dar paciulbes ir ar galu gale bent kiek pades ka.  g.gif o beje, issetines sklerozes dar netyre.  schmoll.gif gal vertetu pasiteiraut apie tai daktaru, nes jau daug kas is draugu, pazystamu speja kad pozymiai i tai labai panasus.  g.gif nors daktarai ne karto neuzsimine apie ja.  schmoll.gif nezinau ka ir begalvot.  mastau.gif

nu visai tu simpatiska mergycka. 4u.gif dabar gryztu prie kraujag.susiaurejimo-ar nemanai kad cia tas pats kas irman?problema raumenyse?o del issetines,as ir dariausi magnetini[jau tiek buvau pavargus nuo ligos,kad galvoju gal ras ''is''-tai bent zinosiu kas yra].nes sia liga serga mano sesuo,bet man jos nerado.mano sese leistis pradejo naujausius vaistus,dabar laukiam rezultatu.o tu ernestulka kartais ne is kauno? g.gif
Papildyta:
QUOTE(rjolancikas @ 2007 03 25, 13:15)
nu visai tu simpatiska mergycka. 4u.gif dabar gryztu prie kraujag.susiaurejimo-ar nemanai kad cia tas pats kas irman?problema raumenyse?o del issetines,as ir dariausi magnetini[jau tiek buvau pavargus nuo ligos,kad galvoju gal ras ''is''-tai bent zinosiu kas yra].nes sia liga serga mano sesuo,bet man jos nerado.mano sese leistis pradejo naujausius vaistus,dabar laukiam rezultatu.o tu ernestulka kartais ne is kauno? g.gif

as pati zinokit ejau del issetines tirtis kauno klinikose.nes jei pati nereikalauji tai niekas ir nesius.jiems dzin.uzsiregistravau pas malsiene ir viskas .telefonu regist.-lauki-2 ar03 men.,o nuejus i registr.neurologijos -po menesio. doh.gif
Atsakyti
Aš tai pasikeičiau šeimos gydytoją. Dar pas naują net nebuvau, reiktų nueit, ale nežinau ką nuėjus sakyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 03 25, 13:32)
Aš tai pasikeičiau šeimos gydytoją. Dar pas naują net nebuvau, reiktų nueit, ale nežinau ką nuėjus sakyt doh.gif

man ir tas pats.kai nueini-tai nezinai nuo ko pradet pasakot.o kai pradedi tai tik galva pakraipo ir raminamu israso. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2007 03 25, 12:39)
man ir tas pats.kai nueini-tai nezinai nuo ko pradet pasakot.o kai pradedi tai tik galva pakraipo ir raminamu israso. schmoll.gif

tai va del to ir reikia sugalvot ka pasakyt. doh.gif
Nes man kelis kartus buvo, kad supasakoju kas darosi tai sako: lyg butai prie mirties doh.gif
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 03 25, 17:00)
tai va del to ir reikia sugalvot ka pasakyt.  doh.gif
Nes man kelis kartus buvo, kad supasakoju kas darosi tai sako: lyg butai prie mirties doh.gif

reikia sakyt kaip yra.kad vargina tirpimai,nuovargis,galvos svaigimai.nors mane kai apziurejo klinikose- sako ne,cia ne''is''.as vistiek sakau darom nuotrauka,susimokejau 200lt. ir padare,ta pacia diena.bet nieko blogo nerado,nors tiek ramu. g.gif doh.gif bet ziuriu tu furyy ir nemazai perejus gyd.? doh.gif
Papildyta:
mes cia tokios trys stakanovietes like,ane? thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Nu va 6dieni gerai jauciausi tai taip keista buvo po tu kasdieniu galvos svaigimu ir t.t. bet va vakar atsikeliau ir vel viskas tas pats.sian ir blogai jauciuosi galva taip lyg spaudzia, sunku vaikscioti. jau buvau pamirsus ka reiskia gerai jaustis. pasiskambinau 5dieni i viena privacia klinika.109 Lt kainuoja kazkoks tyrimas.ten daro ir tuos masazus, bet kai papsakojau kas man darosi sako cia panasiau i vegetacines problemas.tai reiks uzsiregistruot ir nuvaryt.gal istirs normaliai.
Atsakyti
QUOTE(vaiddaa @ 2007 03 26, 12:18)
Sveikos 4u.gif
Nu va 6dieni gerai jauciausi tai taip keista buvo po tu kasdieniu galvos svaigimu ir t.t. bet va vakar atsikeliau ir vel viskas tas pats.sian ir blogai jauciuosi galva taip lyg spaudzia, sunku vaikscioti. jau buvau pamirsus ka reiskia gerai jaustis. pasiskambinau 5dieni i viena privacia klinika.109 Lt kainuoja kazkoks tyrimas.ten daro ir tuos masazus, bet kai papsakojau kas man darosi sako cia panasiau i vegetacines problemas.tai reiks uzsiregistruot ir nuvaryt.gal istirs normaliai.

vegatacines problemas,tai cia vegetacine distonija?is patirties pasakysiu-padarys tyrimus-nieko neras,israsys raminamu.sakys pavargus nervu sistema. schmoll.gif o kur cia nepavargs kai tiek laiko nezinai kas darosi.o del gero jautimosi-tai as dabar po metu tik pradedu jau geriau jaustis.net keista,kai istisai negera ir kokia puse dienos buna visai nieko,tai buna toksai ''kaifas''. bigsmile.gif anksciau ryte atsikeldavau ir jausdavausi tokia pavargus-atrodo kaip nama pastacius,nelaukdavau ryto. g.gif aisku vaiddaa pasidaryk tyrimus-gal kazka atras. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2007 03 25, 18:09)
reikia sakyt kaip yra.kad vargina tirpimai,nuovargis,galvos svaigimai.nors mane kai apziurejo klinikose- sako ne,cia ne''is''.as vistiek sakau darom nuotrauka,susimokejau 200lt. ir padare,ta pacia diena.bet nieko blogo nerado,nors tiek ramu. g.gif  doh.gif bet ziuriu tu furyy ir nemazai perejus gyd.? doh.gif
Papildyta:
mes cia tokios trys stakanovietes like,ane? thumbup.gif

ir man dabar del viso pikto reikes pas daktarus padaryti ta magnetinio rezonanso tyrimeli. dieve kaip paskutinem dienom tirpsta kojos, ypac kairioji. nebegaliu tiesiog. siandien daboju dukterecia tai vos speju paskui ja, ant kiek silpna. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernestulka @ 2007 03 26, 12:30)
ir man dabar del viso pikto reikes pas daktarus padaryti ta magnetinio rezonanso tyrimeli. dieve kaip paskutinem dienom tirpsta kojos, ypac kairioji. nebegaliu tiesiog. siandien daboju dukterecia tai vos speju paskui ja, ant kiek silpna.  unsure.gif

aisku pasidaryk.garantuoju nieko neras-bent ramu bus,kad nera ''is''.bjauri liga. schmoll.gif verysad.gif
Papildyta:
o kaip jums su skrandukais?ar viskas gerai?
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2007 03 26, 11:29)
vegatacines problemas,tai cia vegetacine distonija?is patirties pasakysiu-padarys tyrimus-nieko neras,israsys raminamu.sakys pavargus nervu sistema. schmoll.gif o kur cia nepavargs kai tiek laiko nezinai kas darosi.o del gero jautimosi-tai as dabar po metu tik pradedu jau geriau jaustis.net keista,kai istisai negera ir kokia puse dienos buna visai nieko,tai buna toksai ''kaifas''. bigsmile.gif anksciau ryte atsikeldavau ir jausdavausi tokia pavargus-atrodo kaip nama pastacius,nelaukdavau ryto. g.gif                aisku vaiddaa pasidaryk tyrimus-gal kazka atras. doh.gif

bet reikia kazka tirtis, nes taip toliau neimanoma gyventi. o tai tau kazkaip istyre kad reikia masazu, kad stuburas nerva uzspaudzia.tai gal ir man lieps i masazus g.gif ai net nzn doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2007 03 19, 14:30)
man atrodo kad jei pati sau nepadesi,tai gyd.tuo labiau pro pirstus paziures. schmoll.gif dar apie nuolatini nuovargi-jo simptomai;kamuoja nuolatinis silpnumas,raumenu-galvos skausmai-nesant isoriniu ju pokyciu,mieguistumas,nedidelis karsciavimas,nemalonus skausmingi pojuciai nosiarykleje,nuovargis-neisnykstantis net ilsintis daugiau nei 24h.tokia savijauta trunka daugeli menesiu,nors tikrinant sveikata nieko neaptinkama. g.gif man kazkaip uzstrigo tas karsciavimas. g.gif ir tas neisnykstantis nuovargis net ryte atsikelus.

Jau kalbejom su tavim kitoj temoj apie tai, bet va dar cia paskaicius ziuriu , kad ir pas mane tokie pat pozymiai. Jau susitaikiau, su tuo, kad man jokio skirtumo, ar miegojau, ar ne, vis tiek jauciuos pavargus net rytais, ir vitaminus gerdavau, ir sultis naturalias spausdavausi, vis tiek tas pats. Pastoviai pavargus esu, pastoviai galva sunki kazkokia. 24 metai, bet jauciuosi kartais kaip bobulyte. O dabar dar va menuo, kaip kazkokie galvos-nosies-akiu spaudimai kankina verysad.gif ir temperatura 36.8-37.2 laikosi.
Atsakyti