QUOTE(Ernestulka @ 2007 03 24, 23:00)

vat ir man ji pirmasyk kai kreipiaus pas daktarus nustate vestibiuliarini sindroma, prirase kruva vaistu, kurie ne velniuko nepadejo. kai neapsikentus antrasyk kreipiaus pas daktarus, nuejau net iki kliniku daktaru, tada istyre kad kakle yra ataugeles, vel prirase vaistu "mikrosero", neurorubino ir vel nieko nepadejo. dabar kai vel einu per daktarus pirminis spejimas, kad viskas del kraujagysliu susiaurejimo.

ir suprast kaip nori. ziuresiu ka dabar po visu tyrimu dar paciulbes ir ar galu gale bent kiek pades ka.

o beje, issetines sklerozes dar netyre.

gal vertetu pasiteiraut apie tai daktaru, nes jau daug kas is draugu, pazystamu speja kad pozymiai i tai labai panasus.

nors daktarai ne karto neuzsimine apie ja.

nezinau ka ir begalvot.
nu visai tu simpatiska mergycka.

dabar gryztu prie kraujag.susiaurejimo-ar nemanai kad cia tas pats kas irman?problema raumenyse?o del issetines,as ir dariausi magnetini[jau tiek buvau pavargus nuo ligos,kad galvoju gal ras ''is''-tai bent zinosiu kas yra].nes sia liga serga mano sesuo,bet man jos nerado.mano sese leistis pradejo naujausius vaistus,dabar laukiam rezultatu.o tu ernestulka kartais ne is kauno?
Papildyta:
QUOTE(rjolancikas @ 2007 03 25, 13:15)
nu visai tu simpatiska mergycka.

dabar gryztu prie kraujag.susiaurejimo-ar nemanai kad cia tas pats kas irman?problema raumenyse?o del issetines,as ir dariausi magnetini[jau tiek buvau pavargus nuo ligos,kad galvoju gal ras ''is''-tai bent zinosiu kas yra].nes sia liga serga mano sesuo,bet man jos nerado.mano sese leistis pradejo naujausius vaistus,dabar laukiam rezultatu.o tu ernestulka kartais ne is kauno?
as pati zinokit ejau del issetines tirtis kauno klinikose.nes jei pati nereikalauji tai niekas ir nesius.jiems dzin.uzsiregistravau pas malsiene ir viskas .telefonu regist.-lauki-2 ar03 men.,o nuejus i registr.neurologijos -po menesio.