Įkraunama...
Įkraunama...

Svaigsta galva ir ūžia joje(ne Karlsonas)

QUOTE(furyy @ 2007 03 18, 09:21)
O kaip jums su matomumu? Ar kartais neatrodo ,kad jūsų regėjimas tai blogesnis tai geresnis? g.gif

Man taip buna. Siaip mano regejimas ir nera idealus, po -1 akys. Bet anksciau nebudavo taip, kad atrodo tai geriau matai, tai blogiau, visada vienodai buvo, neryskiai, bet nemirgedavo . Toks vaizdas buna, kad tai issilieja siek tiek vaizdas, tai vel grizta.Buvau privacioj akiu klinikoj kelis kartus, apziurejo viska, sake normaliai viskas, tik telikui akinukus israse. Tai nezinau, kas yra.
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2007 03 26, 11:42)
aisku pasidaryk.garantuoju nieko neras-bent ramu bus,kad nera ''is''.bjauri liga. schmoll.gif  verysad.gif
Papildyta:
o kaip jums su skrandukais?ar viskas gerai?

Mano tai streikuoja. doh.gif ..bet man rado gastritą verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Nova @ 2007 03 26, 16:42)
Man taip buna. Siaip  mano regejimas ir nera idealus, po -1 akys. Bet anksciau nebudavo taip, kad atrodo tai geriau matai, tai blogiau, visada vienodai buvo, neryskiai, bet nemirgedavo . Toks vaizdas buna, kad tai issilieja siek tiek vaizdas, tai vel grizta.Buvau privacioj akiu klinikoj kelis kartus, apziurejo viska, sake normaliai viskas, tik telikui akinukus israse. Tai nezinau, kas yra.

Na man kuo nesveikiau tuo atrodo regėjimas blogesnis g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiddaa @ 2007 03 26, 16:19)
bet reikia kazka tirtis, nes taip toliau neimanoma gyventi. o tai tau kazkaip istyre kad reikia masazu, kad stuburas nerva uzspaudzia.tai gal ir man lieps i masazus g.gif ai net nzn doh.gif

zinok as pati,tiek visko issityrus,vaistus,vitaminus,papildus isbandzius-supratau,kad ne cia mano ligos priezastis.ir galvodavau-kur rasti zmogu,kuris nustatytu diagnoze. g.gif daug liter.skaiciau,lindejau internete.bet turbut dievulis mane pagailejo ir per pazistamus radau ta zmogeli.apimdavo tokia neviltis-kad nieko nenoredavau.bet dabar jau ir as gyvenu.dar ne taip kaip noreciau,bet....... bigsmile.gif todel labai jus uzjauciu,as per sita perejau.ieskokite gero manualisto.nors kai as buvau pas paprasta masazuotoja,tai jis nieko nemate,po to man dar blogiau buvo-kojos tirpo.reikia zinoti koki masaza daryti,todel siulau atsargiai su paprastais masazais. schmoll.gif oi kiek prirasiau. doh.gif man taip pat regejimas prastas buna kai negera,atrodo viskas juda,plaukia.cia del kraujag.uzspaudimo. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 03 26, 18:24)
Na man kuo nesveikiau tuo atrodo regėjimas blogesnis g.gif

Gal tikrai , kaip sako rjolancik, kraujagysles uzspaudzia ir todel taip buna. Nes man va savaitgali kai prasidejo vel galvos-nosies-akiu spaudimas, tai mirgejo viskas, galva net svaigo.
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2007 03 26, 21:13)
Gal tikrai , kaip sako rjolancik, kraujagysles uzspaudzia ir todel taip buna. Nes man va savaitgali kai prasidejo vel galvos-nosies-akiu spaudimas, tai mirgejo viskas, galva net svaigo.

cia pas visas ta pati problema,patikekit manim.pasinaudokit mano patarimais.laikykites. mirksiukas.gif kaip sakant''belskit ir jums bus atidaryta''.cia tik kraujag.problema,nes jas uzspaudzia.o uzspausti nera kam apart raumenu.
Atsakyti
Man kai tik prasidejo tie galvos skausmai, spaudimai, tai pazistama masaziste sako parodyk savo spranda, kai prisiliete, tai net aiktelejo... Siaubas, sako, raumenys kaip akmuo.. Nuejau i kelis masazus (po pirmo tai miegojau kaip uzmusta puse dienos), bet po to temperatura pakilo, tai pasake, kad esant temperaturai negalima masazu daryt unsure.gif tai vat ir nezinau, ka daryt.
Papildyta:

Masazo metu skausmas buvo nepakeliamas, net asaros bego.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nova: 26 kovo 2007 - 20:51
QUOTE(rjolancikas @ 2007 03 26, 18:54)
zinok as pati,tiek visko issityrus,vaistus,vitaminus,papildus isbandzius-supratau,kad ne cia mano ligos priezastis.ir galvodavau-kur rasti zmogu,kuris nustatytu diagnoze. g.gif daug liter.skaiciau,lindejau internete.bet turbut dievulis mane pagailejo ir per pazistamus radau ta zmogeli.apimdavo tokia neviltis-kad nieko nenoredavau.bet dabar jau ir as gyvenu.dar ne taip kaip noreciau,bet.......        bigsmile.gif todel labai jus uzjauciu,as per sita perejau.ieskokite gero manualisto.nors kai as buvau pas paprasta masazuotoja,tai jis nieko nemate,po to man dar blogiau buvo-kojos tirpo.reikia zinoti koki masaza daryti,todel siulau atsargiai su paprastais masazais. schmoll.gif oi kiek prirasiau. doh.gif      man taip pat regejimas prastas buna kai negera,atrodo viskas juda,plaukia.cia del kraujag.uzspaudimo. mirksiukas.gif

Tai as ir ieskau blush2.gif kaip rasti kaune gera? gali kuri zinot?uztat ir keipiausi i ta privacia klinika, gal ten masazus gales padaryt.balandzio 2 d.einu.
Atsakyti
Nu žinokit, o aš galiu pasidžiaugti - po poilsinio savaitgalio dingo visi svaigimai rolleyes.gif Ir jau antra savaitė jaučiuosi puikiai thumbup.gif Vakar net visą Akropolį be jokių svaigimų apėjau, kas anksčiau būdavo sunkiai įmanoma (kiekvienoj parduotuvėj pradėdavo svaigti galva). Tai gal iš tikrųjų reikia tik normalaus poilsio, atsijungiant nuo visų kasdienių darbų ir minčių... bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2007 03 26, 22:50)
Man kai tik prasidejo tie galvos skausmai, spaudimai, tai pazistama masaziste sako parodyk savo spranda, kai prisiliete, tai net aiktelejo... Siaubas, sako, raumenys kaip akmuo.. Nuejau i kelis masazus (po pirmo tai miegojau kaip uzmusta puse dienos), bet po to temperatura pakilo, tai pasake, kad esant temperaturai negalima masazu daryt  unsure.gif tai vat ir nezinau, ka  daryt.
Papildyta:

Masazo metu skausmas buvo nepakeliamas, net asaros bego.

tai ta temper.zinok nuo raumenu.juos atpalaidavo,po ko jie vel pradejo temptis.man tas pats.reik masazu ir nera ko laukt.jei juos skauda ir kieti-tai cia viskas aisku doh.gif as dabar sedziu ir man atrodo kad visi raumenys dega,atrodo juos suka,tempia-geras zenklas-atsistatineja.masaz.man sake pas mane per greitai viskas atsistato,todel savijauta karts nuo karto buna nepavydetina. schmoll.gif kaune masaz.nelabai zinau.as paklausinesiu gal kas zinos.
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2007 03 27, 10:58)
Nu žinokit, o aš galiu pasidžiaugti - po poilsinio savaitgalio dingo visi svaigimai rolleyes.gif  Ir jau antra savaitė jaučiuosi puikiai thumbup.gif  Vakar net visą Akropolį be jokių svaigimų apėjau, kas anksčiau būdavo sunkiai įmanoma (kiekvienoj parduotuvėj pradėdavo svaigti galva). Tai gal iš tikrųjų reikia tik normalaus poilsio, atsijungiant nuo visų kasdienių darbų ir minčių... bigsmile.gif  ax.gif

sveikinu jega.poilsis butinas.dziaugiuosi kad tau nera tu svaigimu.nusispjauk tris kartus. thumbup.gif
Atsakyti
Kai ilsėjaus Druskininkuose, tai ten irgi į masažus ėjau. Ir nors visi gyrės, kaip jiems po to nugara dega, raumenys skauda, aš pati nepajutau jokio poveikio schmoll.gif unsure.gif Ir masažistė minkė, glostė, sakė nugara visi raudona ir klausė ar neskauda, ar kaista... aš tik apsimelavau: aha, šilta... (negi sakysiu, kad nieko nejaučiu blush2.gif ).
Tai gal tie mano raumenys nėr visai sustabarėję... mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2007 03 27, 12:04)
Kai ilsėjaus Druskininkuose, tai ten irgi į masažus ėjau. Ir nors visi gyrės, kaip jiems po to nugara dega, raumenys skauda, aš pati nepajutau jokio poveikio schmoll.gif  unsure.gif  Ir masažistė minkė, glostė, sakė nugara visi raudona ir klausė ar neskauda, ar kaista... aš tik apsimelavau: aha, šilta... (negi sakysiu, kad nieko nejaučiu blush2.gif ).
Tai gal tie mano raumenys nėr visai sustabarėję... mastau.gif

visko gali buti. g.gif nors tik po kokiu 3 ar 4 masazu pradeda kazkas jaustis. g.gif
Atsakyti