Įkraunama...
Įkraunama...

Svaigsta galva ir ūžia joje(ne Karlsonas)

man tai depresija.saule sviecia, silta, o as kuo greiciau namo ir atsigult, niekur eiti nesinori.kita savaite atostogos, tai neisivaizduoju ka veiksiu, kai tokia savijauta verysad.gif ai po daktarus vaiksciosiu, atsiminiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2007 03 28, 13:19)
tas nusiteikimas tai taip.bet kai tu metus laiko nerandi ligos-tai tikrai gali is proto isvaryt.man dabar jau ramiau,nes zinau priezasti.bet kartais dar aplanko niurios mintys.o tu nova gersi ta metizoli? g.gif

Geriu, paziuresiu, kaip ten bus.
Papildyta:
QUOTE(rjolancikas @ 2007 03 28, 13:47)
kai pagalvoji tai kas bus toliau,jei dabar dar tik 30 metu o jau nesamones darosi. g.gif kaip kokios pensininkes.net ir pavasaris nemielas. schmoll.gif

Ramiai, man dar tik 24 biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(rjolancikas @ 2007 03 28, 13:19)
tas nusiteikimas tai taip.bet kai tu metus laiko nerandi ligos-tai tikrai gali is proto isvaryt.man dabar jau ramiau,nes zinau priezasti.bet kartais dar aplanko niurios mintys.o tu nova gersi ta metizoli? g.gif

Suprantu tave, man va menesi nesamones darosi, o jau nebezinau, ka galvot ir kaip gydytis.. Baisiausia del akiu, tas raudonumas nepraeina, kraujagysles matosi, akys tai issauseja, tai siaip sviesos bijo, tai kazkokios isitempusios pasidar..
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2007 03 28, 15:17)
Geriu, paziuresiu, kaip ten bus.
Papildyta:
Ramiai, man dar tik 24  biggrin.gif
Papildyta:
Suprantu tave, man va menesi nesamones darosi, o jau nebezinau, ka galvot ir kaip gydytis.. Baisiausia del akiu, tas raudonumas nepraeina, kraujagysles matosi, akys tai issauseja, tai siaip sviesos bijo, tai kazkokios isitempusios pasidar..

ta skyd.gal kazkiek ir ytakoja akiu raudonuma,verzima,sviesos baime.o tau jos neasaroja?metizolio poveikis pasireiks kazkur po savaites.paziuresi,gal ir skyd.cia kalta.o prakaitas tave nepila,karsti pernesi? g.gif
Papildyta:
beje mano pulsas budavo irgi 95-105k/min.o viena karta net 130.tada ir atsiguliau i klinikas.bjaurus jausmas fu. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2007 03 28, 14:42)
ta skyd.gal kazkiek ir ytakoja akiu raudonuma,verzima,sviesos baime.o tau jos neasaroja?metizolio poveikis pasireiks kazkur po savaites.paziuresi,gal ir skyd.cia kalta.o prakaitas tave nepila,karsti pernesi? g.gif
Papildyta:
beje mano pulsas budavo irgi 95-105k/min.o viena karta net 130.tada ir atsiguliau i klinikas.bjaurus jausmas fu. schmoll.gif

Asaroja akys lauke, o jau lengvutis vejelis bent papus, tai asaros rieda, zmones jauciu galvoja, kad einu ir verkiu.
O prakaita kibirais galiu semt, palaidine galiu maximum 2 kartus uzsidet. Jei kada reikes patarimu renkantis antiperspirantus, tai galit kreiptis i mane, isbandziau jau net neskaiciuoju kiek biggrin.gif

Del pulso tai tikrai bjaurus jausmas, man kai padazneja jauciu, tai atsiranda kazkoks kaip nerimo jausmas, kvepavimas daznas, sunkus pasidaro.

Karstyje irgi negaliu ilgai buti - kazkoks kaip dusinimas atsiranda, bet rankos kojos amzinai saltos kaip ledas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nova: 28 kovo 2007 - 13:59
QUOTE(Nova @ 2007 03 28, 15:58)
Asaroja akys lauke, o jau lengvutis vejelis bent papus, tai asaros rieda, zmones jauciu galvoja, kad einu ir verkiu.
O prakaita kibirais galiu semt, palaidine galiu maximum 2 kartus uzsidet. Jei kada reikes patarimu renkantis antiperspirantus, tai galit kreiptis i mane, isbandziau jau net neskaiciuoju kiek  biggrin.gif

Del pulso tai tikrai bjaurus jausmas, man kai padazneja jauciu, tai atsiranda kazkoks kaip nerimo jausmas, kvepavimas daznas, sunkus pasidaro.

Karstyje irgi negaliu ilgai buti - kazkoks kaip dusinimas atsiranda, bet rankos kojos amzinai saltos kaip ledas.

jo,jo.man viskas tas pats budavo.tik truputeli ka paveiki-jau slapia budavau,kojos kaip ledai.cia viskas del to kad sirdis nespeja aprupinti organizmo krauju.tai ziurek gal tikrai tau cia tireotoksikoze.tiesa okaip svoris?man tai tada krito[nors nebuvo kam kristi].o kaip su tualetu?ar daznai lakstai ant didelio?nes prie sios ligos tai budinga. g.gif
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2007 03 28, 15:04)
jo,jo.man viskas tas pats budavo.tik truputeli ka paveiki-jau slapia budavau,kojos kaip ledai.cia viskas del to kad sirdis nespeja aprupinti organizmo krauju.tai ziurek gal tikrai tau cia tireotoksikoze.tiesa okaip svoris?man tai tada krito[nors nebuvo kam kristi].o kaip su tualetu?ar daznai lakstai ant didelio?nes prie sios ligos tai budinga. g.gif

As kai sportuodavau sporto klube, tai prakaitas buna zliaugia, o rankos kaip is saldytuvo istrauktos.

O sveriu nedaug, ir uztenka kelias dienas maziau pavalgyti - jau pagal kelnes jauciu, kad laisvesnes. Labai greitai krenta svoris. Beje, kai po echoskopijos pasake, kad mazgas skydliaukej, tai is nervu per savaite 5-6 kg nukrito.... Net zagteleju, kai pasisveriau. Bet po to kazkaip susiemiau, tai grizo keli kilai atgal.

O su tuliku tai irgi pakankamai daznai buna, bet labiau ne del didelio, o del sysiaus - puodelis arbatos, ir po 15 min i WC. Lakstau ir lakstau, bet kazkaip maniau del to, kad tiesiog geriu nemazai unsure.gif

Bet kad hormonai dar telpa i norma, tai man keista, kad taip gali buti, nes sakau savijauta, tai nepalinkeciau niekam tokios... Nezinociau, tai pasakyciau, kad tas TSH isvis super mazas pagal mano dabartine busena.
Atsakyti
tai va ir man tas pats buvo.pas kitas tas ft4 tri kartus didesnis ir dar nieko,o man dar normos ribose,bet savijauta buvo tragiska-silna,slapia istisai,pykina,akis skauda verzia. schmoll.gif man atrodo pagr.problemele -organizmo,raumenu pervargimas,ko pasekoj viskas issiderina.streso,nedavalgymo padarinys.
Atsakyti
Ir dar ta temperatura velnias zino nuo ko laikosi menesi. Uzklausiau endokrinologes, tai sake siaip nebudinga tireotoksikozei temperatura pakilus. Tai vat nezinau, kas cia yra.
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2007 03 28, 16:31)
Ir dar ta temperatura velnias zino nuo ko laikosi menesi. Uzklausiau endokrinologes, tai sake siaip nebudinga tireotoksikozei temperatura pakilus. Tai vat nezinau, kas cia yra.

vieni sakydavo kad nuo skyd.,kiti kad ne.nors kai gulejau klinikose tai dar gavau penicilino,atseit angina[mat pasiskundziau kad maudzia kairej pusej galva,kakla],suvare ta penicilina[fui kokia slykstyne]-aisku be jokio pagerejimo.dabar tai man aisku nuo raumenu buvo tas maudimas,o ka jie nesigilina.angina-te antibiotiku.as is kliniku grizau kaip zombis.jau taip buvo nualine su tais vaistais.ko tik as nesileidau-kali,magni,geriau vit.,efekto jokio. ta temp.kaip ir sakau yra nuo nuovargio. g.gif
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2007 03 28, 15:40)
vieni sakydavo kad nuo skyd.,kiti kad ne.nors kai gulejau klinikose tai dar gavau penicilino,atseit angina[mat pasiskundziau kad maudzia kairej pusej galva,kakla],suvare ta penicilina[fui kokia slykstyne]-aisku be jokio pagerejimo.dabar tai man aisku nuo raumenu buvo tas maudimas,o ka jie nesigilina.angina-te antibiotiku.as is kliniku grizau kaip zombis.jau taip buvo nualine su tais vaistais.ko tik as nesileidau-kali,magni,geriau vit.,efekto jokio.                                                                                                                        ta temp.kaip ir sakau yra nuo nuovargio. g.gif

Jo, jiems dzin, svarbu i kortele irasa padaryt, kad pagyde, vaistu israse. Man is pat pradziu tai vienus antibiotikus israse, tai kitus, net nezinojo, kas yra, bet antibiotiku atseit pagerk, geriau bus. O kai vis sakiau, kad galva spaudzia, tai net demesio nekreipe. Sakau, gal man cia nerviniu pagrindu,jauciuosi labai pervargusi, tai tik ranka numojo daktare. Dar uzklause, ar tikrai biuletenio reikia, nors i poliklinika mane vairuotojas beveik nualpusia nuveze (telefonu pareiske, kad gydytoja nevaziuos namo, nes per maza temperatura) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2007 03 28, 17:00)
Jo, jiems dzin, svarbu i kortele irasa padaryt, kad pagyde, vaistu israse. Man is pat pradziu tai vienus antibiotikus israse, tai kitus, net nezinojo, kas yra, bet antibiotiku atseit pagerk, geriau bus. O kai vis sakiau, kad galva spaudzia, tai net demesio nekreipe. Sakau, gal man cia nerviniu pagrindu,jauciuosi labai pervargusi, tai tik ranka numojo daktare. Dar uzklause, ar tikrai biuletenio reikia, nors i poliklinika mane vairuotojas beveik nualpusia nuveze (telefonu pareiske, kad gydytoja nevaziuos namo, nes per maza temperatura)  doh.gif

as nuejau privaciai pas endokr.sakau jam kad skauda galva,akis,spaudzia pakausi-lyg koks salmas uzdetas,sakau negaliu vairuoti nes nera reakcijos.zinai ka jis atsake?sako-tai gal tu koki sunkvezimi vairuoji,kad negali vairuoti?kaip tau atsakymas.griuk negyvas.o kai mane pamatydavo seimos gyd.sakydavo-ir vel tu cia.tokia jauna ir niekaip nepasveiksti.raminamu israsydavo-mazdaug neissigalvok ko nera. doh.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
matau nova kad tu is vilniaus.as ryt vaziuoju i vilniu pas masazista.cia tarp kitko. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2007 03 28, 16:09)
as nuejau privaciai pas endokr.sakau jam kad skauda galva,akis,spaudzia pakausi-lyg koks salmas uzdetas,sakau negaliu vairuoti nes nera reakcijos.zinai ka jis atsake?sako-tai gal tu koki sunkvezimi vairuoji,kad negali vairuoti?kaip tau atsakymas.griuk negyvas.o kai mane pamatydavo seimos gyd.sakydavo-ir vel tu cia.tokia jauna ir niekaip nepasveiksti.raminamu israsydavo-mazdaug neissigalvok ko nera. doh.gif  mirksiukas.gif
Papildyta:
matau nova kad tu is vilniaus.as ryt vaziuoju i vilniu pas masazista.cia tarp kitko. blush2.gif

Man del tos reakcijos tai irgi panasiai, kai uzspaudzia viska, tai kaip su bitka per galva juociuosi trenkta, atrodo kaip atsijungiu nuo pasaulio, viska mechaniskai darau. O del gydytoju, tai jie kazkokie suzvereje ar kas jiems, nezinau.. Mano terapeute maciau jau irgi atsibodau su savo zyzimais, kad galva spaudzia, tai biuletenio pabaigoj jau net nereaguodavo i mano zyzimus, kad galva nepraeina.

Tai klausyk, siaip tai ir susibegt tarp kitko galim ax.gif Galesim papletkint, ziuriu daug bendru ligu turim biggrin.gif biggrin.gif Ir siaip butu proga susipazint, kaip manai?
Atsakyti