Įkraunama...
Įkraunama...

Svaigsta galva ir ūžia joje(ne Karlsonas)

QUOTE(furyy @ 2007 04 04, 17:30)
Nu va, neseniai grįžau iš daktarų. Mano šeimos daktarė, tai pasakė taip: tave gi konsultavo kardiochirurgas, neurologas, LOR, pulmonologas, endokrinologas... vadinasi tose srityse viskas gerai. Sakė, gal organizmas labai išsibalansavęs, nusilpęs ir dėl to neatsigaunu. Man viskas prasidėjo po peršalimo spalio pabaigoj, ir nespėjus kaip reikalas atsigauti vėl...taigi 3 kartus šiais metais virusiukus pasigavau. Todėl siuntė pas Infektologą. Reiks pasidaryt tyrimus kažkokius: anti-toxo IgM, CRB IR DAR 2 TIK NEĮSKAITAU IŠ A RAIDĖS. Gal žinot kas per tyrimai, ką jie rodo? nes nelabai randu info

As tai nzn kokia cia tyrimai. blush2.gif mano tetis dirba infekcinej, pklausiu gal zinos. drinks_cheers.gif
Atsakyti
as ir nezinau.pirma karta girdziu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 04 04, 17:30)
Nu va, neseniai grįžau iš daktarų. Mano šeimos daktarė, tai pasakė taip: tave gi konsultavo kardiochirurgas, neurologas, LOR, pulmonologas, endokrinologas... vadinasi tose srityse viskas gerai. Sakė, gal organizmas labai išsibalansavęs, nusilpęs ir dėl to neatsigaunu. Man viskas prasidėjo po peršalimo spalio pabaigoj, ir nespėjus kaip reikalas atsigauti vėl...taigi 3 kartus šiais metais virusiukus pasigavau. Todėl siuntė pas Infektologą. Reiks pasidaryt tyrimus kažkokius: anti-toxo IgM, CRB IR DAR 2 TIK NEĮSKAITAU IŠ A RAIDĖS. Gal žinot kas per tyrimai, ką jie rodo? nes nelabai randu info

Apie crb cia:

http://www.supermama...?...1797&hl=crb
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2007 04 04, 19:22)

Ačiū Nova
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Kaip siandien sveikateles visu? mano tai visai neblogai, net keista thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiddaa @ 2007 04 05, 12:25)
Labukas 4u.gif
Kaip siandien sveikateles visu? mano tai visai neblogai, net keista thumbup.gif

Tau faina 4u.gif
O man tai šiandien nekas. Ėjau į parduotuvę, bet nedaėjau, taip silpna pasidarė, tai atsisėdus ant gelžgalio kažkokio pasėdėjau, doh.gif vos ne vos parėjau, visa žemė siūbavo po kojom, atrodė - kojos linksta ir neišlaikys.
Tau nustatė ligą, dabar labai tingiu visą temą verst ir ieškot, kas tau darydavosi, gal parašysi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 04 05, 13:49)
Tau faina 4u.gif
O man tai šiandien nekas. Ėjau į parduotuvę, bet nedaėjau, taip silpna pasidarė, tai atsisėdus ant gelžgalio kažkokio pasėdėjau, doh.gif  vos ne vos parėjau, visa žemė siūbavo po kojom, atrodė - kojos linksta ir neišlaikys.
Tau nustatė ligą, dabar labai tingiu visą temą verst ir ieškot, kas tau darydavosi, gal parašysi verysad.gif

o as merginos siandien mirstu.vakar matot stakanoviete langus issivaliau,jauciu perpute.tem.37.6.skauda galva,gerkle,raumenis.kosmaras.be antibiotiku jauciu neapsieisiu.siaubas kazkoks.vos pasivelku. schmoll.gif
Atsakyti
Man siandien irgi ragai, iki pietu nieko, popiet vel pradejo spaust galvoj... Akis spaudzia, atrodo net judint jas sunku..
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2007 04 05, 14:04)
o as merginos siandien mirstu.vakar matot stakanoviete langus issivaliau,jauciu perpute.tem.37.6.skauda galva,gerkle,raumenis.kosmaras.be antibiotiku jauciu neapsieisiu.siaubas kazkoks.vos pasivelku. schmoll.gif

o ar tu greit peršali?
Papildyta:
QUOTE(Nova @ 2007 04 05, 14:10)
Man siandien irgi ragai, iki pietu nieko, popiet vel pradejo spaust galvoj... Akis spaudzia, atrodo net judint jas sunku..

Man irgi šiandien galvą spaudžia. Kas čia mum darosi doh.gif
Šeimos daktarė sakė, jei ir infektologas nieko neras, teks su tuo susitaikyt ir paprasčiausiai gyvent doh.gif Tik nepasakė kaip gyvent g.gif nes aš tik egziztuoju verysad.gif
Atsakyti
sveikutes, senokai cia bebuvau. po priespaskutinio ejimo pas daktarus ir eilinio nuraminimo kad nieko rimto nera, kad viskas nuo kraujagysliu susiaurejimo ir "turbut" centrines nervu sistemos sutrikimo kazkokio, prirasimo eiliniu vaistu, visomis jegomis stengiaus itiket kad dabar bus viskas, ir apie savaite ir buvo jau geriau iki vakar. doh.gif nuo sokiu repeticijos kaip apeme mieguistumas, turejau sutelk visa savo valia kad neuzmigciau ten pat kur esu, taip silpna pasidare, kad pamaniau gva namo nebegrysiu. siandien vel truputeli geriau. buvau siandien jau akiu dugno tyrime, sake lyg nieko blogo jame nesimato. bet nesupratau vieno dalykelio g.gif tikrino man ta akiu dugna be vyzdziu ispletimo vaistu. g.gif ar gali taip but? man regis kai pries kokius metus tikrino akiu dugna, pirmiausia sulasino vaistus. nieko nesupratau. schmoll.gif g.gif
Atsakyti
Gal čia tas atšalęs oras kaltas (na reikia gi kažką apkaltinti:)), bet man irgi šiandien ne kas. Vos neišgriuvau parduotuvėj. Taip einu sau linksmai, nu ir ką, žiūriu jau pradedu prarast ryšį su realybe biggrin.gif Greitai apsižiūrėjau visas įmanomas vietas, kur galėčiau atsiremti, bet paskui susiėmiau ir nesustojau. Bet jau eina sau doh.gif Dabar galva tokia kaip ištinus, tiksliau kairė jos pusė. Išsigandau net. Šiaip tai nekreipiu labai dėmesio, jei užeina namie, tai paskui nieko blogo nesijaučia po to svaigimo, o jeigu einant, tai kokią pusę dienos neatsigaunu. Bet tai dirbau dvi paras įtemptai, o kai atsikėliau pagaliau nuo kompo, tai vos neišsidrėbiau:)
Atsakyti
QUOTE(Ernestulka @ 2007 04 05, 16:13)
sveikutes, senokai cia bebuvau. po priespaskutinio ejimo pas daktarus ir eilinio nuraminimo kad nieko rimto nera, kad viskas nuo kraujagysliu susiaurejimo ir "turbut" centrines nervu sistemos sutrikimo kazkokio,

Labas labas, senokai buvai užsukus 4u.gif
Kaip gali būt nieko rimto, jei susiaurėję kraujagyslės. Aš manau, kad kaip tik tai labai rimta. Nors gal aš klystu? O tau tyrė tas kraujagysles kaip nors, ar iš "oro" nustatė, kad susiaurėję?
Papildyta:
QUOTE(Arabesque @ 2007 04 05, 17:07)
Gal čia tas atšalęs oras kaltas (na reikia gi kažką apkaltinti:)), bet man irgi šiandien ne kas. Vos neišgriuvau parduotuvėj. Taip einu sau linksmai, nu ir ką, žiūriu jau pradedu prarast ryšį su realybe biggrin.gif Greitai apsižiūrėjau visas įmanomas vietas, kur galėčiau atsiremti, bet paskui susiėmiau ir nesustojau. Bet jau eina sau  doh.gif Dabar galva tokia kaip ištinus, tiksliau kairė jos pusė. Išsigandau net. Šiaip tai nekreipiu labai dėmesio, jei užeina namie, tai paskui nieko blogo nesijaučia po to svaigimo, o jeigu einant, tai kokią pusę dienos neatsigaunu. Bet tai dirbau dvi paras įtemptai, o kai atsikėliau pagaliau nuo kompo, tai vos neišsidrėbiau:)

Tau gal nuo pervargimo? g.gif
Atsakyti