Įkraunama...
Įkraunama...

Svaigsta galva ir ūžia joje(ne Karlsonas)

Olaiva Mes labai daug ta tema vakar bendravom temoje Raminantys vaistai. Kaip tik kalbėjom apie tomografiją. Aš jau kažkur 3 mėnesius gyvenimu su šitom problemom. Diagnozių buvo visokių - kraujotakos sutrikimai, migrena. galutinė - įtampos tipo skausmai ir druskų kaupimasis kakle. Dar gali būti šie simptomai jei geri kontraceptines.
Atsakyti
QUOTE(lotuke @ 2005 08 04, 10:29)
Olaiva Mes labai daug ta tema vakar bendravom temoje Raminantys vaistai. Kaip tik kalbėjom apie tomografiją. Aš jau kažkur 3 mėnesius gyvenimu su šitom problemom. Diagnozių buvo visokių - kraujotakos sutrikimai, migrena. galutinė - įtampos tipo skausmai ir druskų kaupimasis kakle. Dar gali būti šie simptomai jei geri kontraceptines.

lekiu paskaitineti bicycle.gif
Atsakyti
Olaiva Ar radai kokių patarimų?
Atsakyti
Man l. panasus pojuciai buvo ,apvaiksciojau galybe gydytoju ir pas kardiologa ir neurologa ir struma tyriausi ,o seimos gydytoja tik receptukus keite ,bet nieko konkretesnio pasakyt negalejo ... o viskas baigesi tuo ,kad meciau gerti kontraceptikus ir visos ligos isnyko. tiesa, uzimas galvoj kuri laika dar tesesi ,bet po kokio menesio palaipsniui praejo.
Atsakyti
man nuo kontraceptinių tablietkų irgi tas pats buvo unsure.gif doh.gif mečiau gert, vėl viskas tvarkoj thumbup.gif
Atsakyti
buvau pas savo seimos gydytoja nuejusi.buvau del mociutes,bet uzklausiau del savo ausyse esancio uzimo.tai ka jus manot?pasiziurejo i mane ir juoktis pradejo...sako cia kam?tau?sakau taip,mn.nu juokesi,bet sakau tai pas koki man cia gydytoja dabar kreiptis?tai pralemeno,kad pas nervu.
bet laime,kad paskutiniu metu man beveik nebeuzia ausyse.nzn net kodel uze ir kodel dabar kaip ir ne...
o ta kompiuterine tomograma,tai man butu naudinga pasidaryti.nes mano tetis turejo pastoviai galvos skausmus,nuo kuriu ir as kenciu,o ko pasekoje jis 36 metu numire cry.gif o pas gydytojus nesikreipe labai daznai,sake ner cia ko...
reiks man turbut klinikose i eile stoti ir ta galva tirtis...
Atsakyti
QUOTE(Chilli @ 2005 08 06, 22:12)
man nuo kontraceptinių tablietkų irgi tas pats buvo unsure.gif  doh.gif mečiau gert, vėl viskas tvarkoj thumbup.gif

O maždaug po kiek laiko tau tie galvos skausmai ir kiti nemalonūs pojūčiai praėjo, metus KT?
Atsakyti
Vajeee! blink.gif Aš irgi prie jūsų turiu prisiraįyti! Man irgi svaigsta galva sad.gif Ir iš viso paskutiniu metu vakarais pakyla temperatūra. Bet tik iki 37-37,1... O ryte - 36,4... Jaučiuosi kaip šlapiu skuduru gavus per galvą. O ir ji ant skaudėjimo ribos (dar neskauda, bet va tuoj tuoj gali pradėti skaudėt...) ..
Netempsiu į naktį apie visokius širdies-nervų sutrikimus pasiskaičius ir kreipsiuosi pas daktarus.. verysad.gif
Atsakyti
Gal kam buvo atlikta kaklo kraujagyslių operacija nuo užkalkėjimo? Gal ką pažįstate, kam buvo tokia operacija daryta? Labai prašau, parašykite. Nes mano mamai reikia tokią op)eraciją daryti, bijo labai, nesidaro, atseit bus tik blogiau, ji taip girdėjo.

O dėl galvos svaigimo ir pykinimo ir man būna, užeina iš niekur nieko ir viskas. Aš pati tai su struma susiejau ir ruošiuosi tirtis.
Atsakyti
o kokia diagnozė tavo mamai? ir pas ką operuotūsi?Man buvo atlikta, tik ne nuo kalkėjimo...gal jai aterosklerozė?
Atsakyti
QUOTE(tula @ 2005 11 04, 22:46)
o kokia diagnozė tavo mamai? ir pas ką operuotūsi?Man buvo atlikta, tik ne nuo kalkėjimo...gal jai aterosklerozė?

Ji net į kalbas nesileidžia, kad reikia, o rado 70-80 proc. užkalkėjimą nuo druskų, na susiaurėję kaklo kraujagyslės. O operuotųsi Vilniaus Greitosios Pagalbos ligoninėje Šiltnamių g.
Ar jums tas pats buvo? Kaip ta operacija?
Atsakyti
Jau koki menesi svaigsta galva.Kad nenescia tai tikrai.Siandien tai isviso net meto i sonus.Pas gydytoja vis ruosiuosi nueiti,bet vis tas uzimtumas.Aisku jei cia paaiskes ,kad cia labai rimta,zinoma ,kad viska mesiu ir leksiu.Gal kam nors panasiai buvo??? 4u.gif
Atsakyti