Įkraunama...
Įkraunama...

Svaigsta galva ir ūžia joje(ne Karlsonas)

QUOTE(Guliaška @ 2005 06 24, 19:52)
Man kažkada irgi buvo pradėjusi svaigti galva. Bet aš žinojau kodėl - dirbau, šiek tiek sirguliavau, tai ir nusilpo organizmas. Nuėjau į vaistinę, nusipirkau vitaminų (su bičių pikiu, ženšeniu (berods) ir pan. džiaugsmais). Padėjo.

Bet tavo atveju gali būti visai kas kita. Pavyzdžiui, ... g.gif ...mažakraujystė...

Aha, sakyčiau reikėtų pažiūrėt kraują, koks hemoblobinas..
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2005 06 24, 19:17)
A taip ir reikėjo sakyt iš karto, kad tave gąsdint reikia...nu auglys smegenyse gali būt  unsure.gif
tongue.gif

Kažkaip nejuokinga doh.gif Bet išsigandau 4u.gif

QUOTE(Guliaška @ 2005 06 24, 19:52)
Bet tavo atveju gali būti visai kas kita. Pavyzdžiui, ... g.gif ...mažakraujystė...

Vitaminus geriu (Gerimax), o hemoglobinas visada geras būdavo, bet gal? Reiks susiimt ir išsitirt pioneer.gif

QUOTE(Laisvė @ 2005 06 24, 20:26)
O gal perėjai prie naujų kontraceptikų?

Ne, nenaudoju...
Atsakyti
paskutiniu metu galva ne skauda,bet taip maudzia,svaigsta ji.ir kazkoks uzimas(nu tikrai ne Karlsono ) smile.gif kartais buna,kad atrodo,net ausyse tvinkcioja kazkas. Citramonas nepadeda,nes man neskauda jos.
gal kam kas panasaus buvo?gal zinot kas cia per biesas?
mano seimos gydytoja atostogauja,tai nelabai norisi pas kita kokia eiti.
brukstelkit,jei nesunku is savos patirties ar is nuogirdu...
Atsakyti
Tikrink ausis unsure.gif
Gali būt klausos nervo uždegimas, kuris duoda ūžimą ausyse (ypatingai atsigulus, naktį) g.gif
Beje, kaip iš patirties žinau, ausies uždegimas gali būt ir be skausmo - tik kažkoks spaudimas apie ją, o paskui komplikuojasi nervo uždegimu (ypač taip būna su visrusiniais). Prieš pora metų ne tik pati sirgau, bet ir visą kolektyvą apkrėčiau (paskui visoms galvoj ūžė blink.gif biggrin.gif )
Atsakyti
o man buvo taip kad atrodo kad uze ausyje o nustate kad galvoje, ir visvien nieko nerado... sako uzimas gali perspet apie busima lyga todel reikia pastoviai tikrintis kas metus. xixi prirase visokiu nesamoniu kad jos tik padetu, nerejau... deja kenciu ta uzima gal jau 3metus, o ka darysi. (pirmakart kai nuejau tai senis sako kramtyk gumos stupid.gif )
Atsakyti
hm,as tik bijau,kad cia kokia rimta liga nebutu galvoj isiveisusi... doh.gif nu bet gal ne...
o kazin man negalejo buti nuo per dazno ausu krapstymo ausu krapstukais?cia mano silpnybe,ot durna mada...vis krapstau,kad grybai neaugtu smile.gif gal pradzioj pabandysiu nekrapstyti kuri laika,gal praeis savaime.
Atsakyti
Man tai daznai galva svaigsta,bet tokio pastovaus uzimo ausyse tai nera.
Del svaigimo tai gydytojai sake,kad cia kraujagysles-tai retkarciais geriu bilobil'a arba cavinton'a.
Man tai svaigsta kai uzdaroje erdveje bunu(pvz. parduotuveje)tai kai pradeda svaigt iskart lekiu is pardos,nes jauciu,kad nualpsiu,o siaip pradeda svaigt kaip staigiai ir daznai galva pasukioju sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Margarita25 @ 2005 07 19, 19:24)
Man tai daznai galva svaigsta,bet tokio pastovaus uzimo ausyse tai nera.
Del svaigimo tai gydytojai sake,kad cia kraujagysles-tai retkarciais geriu bilobil'a arba cavinton'a.
Man tai svaigsta kai uzdaroje erdveje bunu(pvz. parduotuveje)tai kai pradeda svaigt iskart lekiu is pardos,nes jauciu,kad nualpsiu,o siaip pradeda svaigt kaip staigiai ir daznai galva pasukioju sad.gif

man zinok kai parduotuvej bunu,tai irgi svaigsta galva ir toks jausmas,kad tikrai nualpsiu.atsimenu ejau akiu tikrintis,o ten kabinetas toks ilgas,bet siauras,be langu.tai neishtveriau.dingau:) o kiek tau metu? mano mociute siaip kavintona geria... ax.gif nu bet man biski iki jos amziaus toloka...(25 man) nebent bilobilio reiks pameginti.o tau padejo jis?dabar maziau galva svaigsta?
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2005 07 19, 20:44)
man zinok kai parduotuvej bunu,tai irgi svaigsta galva ir toks jausmas,kad tikrai nualpsiu.atsimenu ejau akiu tikrintis,o ten kabinetas toks ilgas,bet siauras,be langu.tai neishtveriau.dingau:) o kiek tau metu? mano mociute siaip kavintona geria...  ax.gif  nu bet man biski iki jos amziaus toloka...(25 man) nebent bilobilio reiks pameginti.o tau padejo jis?dabar maziau galva svaigsta?

Man 26 m.Tai man sake gydytojai kad cia vadinasi kazkaip vegetacinis ar psichovegetacinis sutrikimas(tiksliai nepasakysiu).Man daugiau pasireiskia kai buna daug zmoniu arba uzdara erdve-tada atrodo oro truksta ir prasideda svaigimas.Siaip sake maziau stresu,nervu, aisku gerti B grupe ir man cavintonas gerai padeda,o bilobil'as kaip papildas,bet irgi gerai smile.gif
Atsakyti
O jums neatrodo, kad gali svaigti galva nuo blogo miego. na tiesiog gal daznai pabudinejate, o gal negiliai miegate? Man del blogo miego svaigsta galva, bunu kaip girta.
Atsakyti
QUOTE(Margarita25 @ 2005 07 20, 09:34)
Man 26 m.Tai man sake gydytojai kad cia vadinasi kazkaip vegetacinis ar psichovegetacinis sutrikimas(tiksliai nepasakysiu).Man daugiau pasireiskia kai buna daug zmoniu arba uzdara erdve-tada atrodo oro truksta ir prasideda svaigimas.Siaip sake maziau stresu,nervu, aisku gerti B grupe ir man cavintonas gerai padeda,o bilobil'as kaip papildas,bet irgi gerai smile.gif

Man lygiai tas pats, jau daug metų tęsiasi. kai pradėjau daryt tyrimus tai ko tik nerado. Bet dažnaiusiai užesys galvoje būna dėl sutrikusios kraujotakos, dėl žemo spaudimo, aišku nervai taip pat labai negerai. Man sakė, kad užimą gali duoti ir širdies ligos, nes man rado širdies ydą. Na diagnozių gali būt daug. Taigi geriau nejuokaut ir bandyt tirtis, bet žinant šiuolaikinius gdytojus, tai dažniausiai jie tik pasijuokia ir nelabai kreipia i tai demesi.
Atsakyti
Tai tada nuo ko tas spaudimas zemas? sad.gif Man atrodo,kad cia uzdaras ratas:vienas nuo kito ir t.t Pas gydytojus stenguosi eiti tik privaciai,nes poliklinikose tai stumdo is vieno galo i kita ir nieko nedaro sad.gif
Na sirdies yda gal ir pas mane yra-nuo gimimo,bet galiu pasakyt,kad cia neseniai ejau Grybo g. per gydytojus,nes draudima turejau-tai nieko nerado-sako sveika.tai manau,kol nenugriusiu-tai nieko ir nebus aisku.
O ka jus geriat?Vitaminus?papildus?Vaistus?
Atsakyti