Įkraunama...
Įkraunama...

Žindymas ir mamos grožis

man tai svoris irgi labai staigiai nukrito,manau del to,kad zindau ir turbut stresas del vaiko irgi veikia,juk dabar tai jau pripratus,viskas ciki,o pirmom savaitem tai kosmaras buvo,valge labai daznaitai ir fizinis nuovargis prisideda ir aisku psichologiskai man buvo sunku suvokt,akd kazkas nuo manes 24 h per para priklauso smile.gif
siaip visi kas pamato stebisi,kad man nestumas nieko nepakeite
o vat oda tai buvo kazko isberta pries pora savaiciu,jaugalvojau gal menesines prasides,bet nera dar ju..uztai kai nescia buvau tai oda buvo liuks,net mano kosmetologe stebejos,sake,kad turbut bus berniukas rolleyes.gif bet va gavos mergaite rolleyes.gif
kaip jum del tu menesiniu,kurios zindo,kada prasidejo?
Atsakyti
Mazulei 10 men. Jau baigsiu maitinti. Menesiniu nera dar. Ginekologe sake, kad dazniausiai atsiranda 6 men po gimdymo, retai kada ilgiau
Atsakyti
Mane po gimdymo ilgai vargino odos problemos, kai paklausiau kosmetologes, sioji atsake, kad visu pirma oda veikia hormonu pokyciai, visu antra - nuolatinis neissimiegojimas (o tai neisvengiama su mazu leliuku) ir kt. taip pat neigiamai veikia oda. Baigus maitinti, viskas lyg ir savaime susitvarke... tongue.gif
Atsakyti
oi tai apsidziaugiau kai paskaiciau kad baigus maitinti tie spuogai pranyksta. Kai buvau nestuke.gif tai visa svytejau, nei man kremo reikejo,nei kaukiu. o po gimdymo vis pulinukais meta, nebezinau nei kiek begali praustis ar prisiziureti daugiau. Dar visa laime kad veidas svarus tfu tfu rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
kazkas klause kada menesines prasidejo,man prasidejo geram menesiui praejus po gimdymo ,nors zindau pati jau beveik 10 menesiu,niekada neprimaitinau misiniais,zodziu pilnu tempu smile.gif
Atsakyti
QUOTE (GiedrUla @ 2004 03 12, 18:55)
Monikule,o kokia tu kosmetika naudoji?

GiedrUla, pabandyk VICHY krema NORMA DERM thumbup.gif Kai juo tepliojau savo feisa - nebuvo nei vieno spuogelio pas mane thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE (Ugne @ 2004 03 16, 00:01)
GiedrUla, pabandyk VICHY krema NORMA DERM thumbup.gif Kai juo tepliojau savo feisa - nebuvo nei vieno spuogelio pas mane thumbup.gif

Ugne,bet kad tavo veidelis kaip kudikio smile.gif net nepanasu kad ten koks spuogelis butu buves wink.gif
o kokiai odai tinka tas kremas Norma Derm,ir kiek kainuoja?
Atsakyti
QUOTE (GiedrUla @ 2004 03 16, 08:10)
o kokiai odai tinka tas kremas Norma Derm,ir kiek kainuoja?

Neprisimenu, GiedrUla... sad.gif dezute su lietuvisku aprasymu ir kaina jau senai ismeciau... Siaip tai as visada perku kremus misriai (arba riebiai) problematiskai jautriai odai wink.gif o kainavo gal apie 60-70 Lt. g.gif Jau nepamenu.
Tiesa, pirkau ta krema Eurovaistineje.
Atsakyti
siaip nesciom i soliaruma eiti nerekomenduoja, nes demeles ir spuogeliai ant veido gali dar patamseti.
O kaip zindymo laikotarpiu, juk tos demes irgi turbut nuo hormonu? g.gif
Atsakyti
Aš tas dėmeles gavau dar gerokai prieš bet kokį nėštumo planavima, kaip supratau, kontraceptikai taip suveikė, paskui - nėštumas, dabar - maitinimas, tai ką, susitaikyt su tuo, ir "susiveikti" kirpčius ant kaktos? blink.gif tuo labiau, kai pažiūriu į savo jau prieš 13 metų gimdžiusios sesers kaktą blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Noreciau pasiklausti, o kiap su plauku dazymu? Kol esu nescia, tai susilaikiau nuo dazymo, bet jau laukiu nesulaukiu, kada galesiu nusidazyti, taciau ar tai galima maitinanciai mamai?
Atsakyti
per neshtuma oda shvytejo, jokiu kremu, nieko nenaudojau, o po gimdymo praejus mazhdaug 1-1,5 men pradejo berti. bet po kurio laiko susitvarke. tiesa, oda pasidare labai jautri, sausa (na, matyt, nuovargis ir zhiema padare savo).
maitinu pati iki shiol ir dar gana dazhnai, o menesines atsirado praejus 11,5 men nuo gimdymo - priesh menesines pabere truputi veida, bet tikiuosi nebesikartos, kai nusistoves ciklas. rolleyes.gif
plaukus ash dazhiausi ir neshchia, ir zhindydama - jokiu problemu del to neturejau. thumbup.gif
ir i soliariuma vaikshtinejau zhindydama laikas nuo laiko - vis shiek tiek nuotaika pakeldavo zhiema thumbup.gif

o del svorio - mano pirmagimis alergishkas, teko laikytis hipoalergines dietos, be to, intensyviai sportavau (aerobika ir baseinas kiekviena darbo diena). praejus 8 men po gimdymo sveriau 49 kg prie 165 ugio (ty 6 kg mazhiau negu priesh pastodama)... bet baigusi maitinti vel priaugau apie 2 kg.

po antro gimdymo normalus svoris nusistovejo gal po 4 men., nors jokiu dietu nesilaikiau ir nesportavau.
Atsakyti