Įkraunama...
Įkraunama...

Žindymas ir mamos grožis

Oi kaip as jums visoms pavydziu! As maitinu jau va 7 menesiai, bet svoris ne tik nesumazejo, bet tikriausiai dar ir padidejo. Del veido ypatingu problemu neturiu, paberdavo siek tiek visada, tai dabar liko viskas taip pat, nei daugiau, nei maziau.
Atsakyti
Žvaigždute tu labai gražiai atrodai biggrin.gif

Čia pastovi moteriška parkė dėl svorio.

Aš irgi pasiguosiu : priaugau per nėštumą 15 kg. Iki šiol maitinu ( 8 mėnesius). Mėnesines atsirado po 7 mėnesių. Dar liko numesti 3 - 4 kg iki manp komfortiško svorio rolleyes.gif

BET TAIP SUNKIAI EINASI g.gif
Atsakyti
sveikutes maitinu tik antras menesis bet manau kad su svoriu neturesiu bedu.. priaugau 15 kg. o dabar dar like 4 kg iki mano nuolatinio svorio bet kad ir su tais keturiais kg visai neblogai atrodau palyginus su isvaizda pries gimdyma
Atsakyti
Ar maitinant krutimi galima lankytis soliariume?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanele @ 2006 10 20, 17:58)
Ar maitinant krutimi galima lankytis soliariume??  g.gif

nepiknaudziaujant galima, tik neilgai apie 10 min., ilgiausiai pradedant nuo 5, ir i savaite daugiausiai 1 karta, as skaiciau kazkokioj knygoj vaikiskoj kad kvarcines lempos dar ir dezinfekuoja, as kartais eidavau ir 2 kartus ir galiu pasakyti pienelio nesumazejo, mazoji nuo to nepasikeite netapo nei irzlesne nei ramesne, uztat as pati savimi daugiau patenkinta kai esu idegusi nei pabalusi ir man spuogeliai atsirade po gimdymo dingo ax.gif
Atsakyti
Atsiprasau,jei ne i tema paklausiu,bet nezinau kur daugiau klausti verysad.gif iskilo tokls klausimas:ar galima kol pati maitini,depiliacija vasku?busiu labai dekinga uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
As irgi i soliariuma nubegu.

manau, kad cia svarbiausia- saikas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(odetee @ 2007 07 03, 14:47)
Atsiprasau,jei ne i tema paklausiu,bet nezinau kur daugiau klausti verysad.gif iskilo tokls klausimas:ar galima kol pati maitini,depiliacija vasku?busiu labai dekinga uz atsakymus 4u.gif

Drąsiai 4u.gif Bent aš dariausi jau kelis kartus ir tikrai jokių bėdų nebuvo. Aplamai jokių pastebėjimų, kad kas nors pasikeitė, nebuvo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(odetee @ 2007 07 03, 15:47)

Nemanau, kad kenktų pati depiliacija. Nebent norėtum (kaip aš kažkada) - gerti nuskausminamuosius prieš tai doh.gif ir jei ką- siūlyčiau pasisaugoti ilgai būti grožio salonų ar kirpyklų chemija pripurkštose patalpose.
Kažkada uždaviau panašų klausimą gyd. ginekologei - gali pasikaityt jos atsakymą čia.
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2007 07 04, 19:49)

grazus laiskas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2007 07 04, 13:58)
Nemanau, kad kenktų pati depiliacija. Nebent norėtum (kaip aš kažkada) - gerti nuskausminamuosius prieš tai  doh.gif ir jei ką- siūlyčiau pasisaugoti ilgai būti grožio salonų ar kirpyklų chemija pripurkštose patalpose.
Kažkada uždaviau panašų klausimą gyd. ginekologei - gali pasikaityt jos atsakymą čia.

drinks_cheers.gif gali darytis drasiai,klausiau savo ginekologo,tik vaistu nereiketu gerti 4u.gif
Atsakyti
o kaip masazai ir visos kitos grozio proceduros? gavau dovanu blush2.gif
Atsakyti
sugalvojau, kad matyt organizmas pats save nuo traumu apsaugo- pavyzdziui kai buvau nescia staipydavaus pries veidrodi ir labai graziai sau atrodziau, o dabar pasiziurejau nuotraukas doh.gif doh.gif doh.gif , dabar velgi sau visai neblogai atrodau tik kad vyro sesuo vis klausia ko paakiai tokie pajuode g.gif
Atsakyti