Oi kaip as jums visoms pavydziu! As maitinu jau va 7 menesiai, bet svoris ne tik nesumazejo, bet tikriausiai dar ir padidejo. Del veido ypatingu problemu neturiu, paberdavo siek tiek visada, tai dabar liko viskas taip pat, nei daugiau, nei maziau.
Žvaigždute tu labai gražiai atrodai
Čia pastovi moteriška parkė dėl svorio.
Aš irgi pasiguosiu : priaugau per nėštumą 15 kg. Iki šiol maitinu ( 8 mėnesius). Mėnesines atsirado po 7 mėnesių. Dar liko numesti 3 - 4 kg iki manp komfortiško svorio
BET TAIP SUNKIAI EINASI

Čia pastovi moteriška parkė dėl svorio.
Aš irgi pasiguosiu : priaugau per nėštumą 15 kg. Iki šiol maitinu ( 8 mėnesius). Mėnesines atsirado po 7 mėnesių. Dar liko numesti 3 - 4 kg iki manp komfortiško svorio

BET TAIP SUNKIAI EINASI

sveikutes maitinu tik antras menesis bet manau kad su svoriu neturesiu bedu.. priaugau 15 kg. o dabar dar like 4 kg iki mano nuolatinio svorio bet kad ir su tais keturiais kg visai neblogai atrodau palyginus su isvaizda pries gimdyma
Ar maitinant krutimi galima lankytis soliariume??

QUOTE(Garbanele @ 2006 10 20, 17:58)
nepiknaudziaujant galima, tik neilgai apie 10 min., ilgiausiai pradedant nuo 5, ir i savaite daugiausiai 1 karta, as skaiciau kazkokioj knygoj vaikiskoj kad kvarcines lempos dar ir dezinfekuoja, as kartais eidavau ir 2 kartus ir galiu pasakyti pienelio nesumazejo, mazoji nuo to nepasikeite netapo nei irzlesne nei ramesne, uztat as pati savimi daugiau patenkinta kai esu idegusi nei pabalusi ir man spuogeliai atsirade po gimdymo dingo

As irgi i soliariuma nubegu.
manau, kad cia svarbiausia- saikas.
manau, kad cia svarbiausia- saikas.

QUOTE(odetee @ 2007 07 03, 14:47)
Atsiprasau,jei ne i tema paklausiu,bet nezinau kur daugiau klausti
iskilo tokls klausimas:ar galima kol pati maitini,depiliacija vasku?busiu labai dekinga uz atsakymus 

Drąsiai

QUOTE(odetee @ 2007 07 03, 15:47)
Atsiprasau,jei ne i tema paklausiu,bet nezinau kur daugiau klausti
iskilo tokls klausimas:ar galima kol pati maitini,depiliacija vasku?busiu labai dekinga uz atsakymus 

Nemanau, kad kenktų pati depiliacija. Nebent norėtum (kaip aš kažkada) - gerti nuskausminamuosius prieš tai

Kažkada uždaviau panašų klausimą gyd. ginekologei - gali pasikaityt jos atsakymą čia.
QUOTE(Pingvinukas @ 2007 07 04, 19:49)
grazus laiskas

Papildyta:
QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2007 07 04, 13:58)
Nemanau, kad kenktų pati depiliacija. Nebent norėtum (kaip aš kažkada) - gerti nuskausminamuosius prieš tai
ir jei ką- siūlyčiau pasisaugoti ilgai būti grožio salonų ar kirpyklų chemija pripurkštose patalpose.
Kažkada uždaviau panašų klausimą gyd. ginekologei - gali pasikaityt jos atsakymą čia.

sugalvojau, kad matyt organizmas pats save nuo traumu apsaugo- pavyzdziui kai buvau nescia staipydavaus pries veidrodi ir labai graziai sau atrodziau, o dabar pasiziurejau nuotraukas
, dabar velgi sau visai neblogai atrodau tik kad vyro sesuo vis klausia ko paakiai tokie pajuode