Įkraunama...
Įkraunama...

Ploni plaukai

QUOTE(jadzka @ 2009 02 12, 11:00)
Praktiškai viską iš O'Rising  4u.gif

o kur jos buna pirkti? veiksiminga? smile.gif galvoju gal ir man vertetu pabandyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutalt @ 2009 02 11, 18:40)
as stengiuosi kas antra diena bent plaut,bet kas is to issiplaunu,atsikeliu ryte jau nuo saknu riebaluoti  doh.gif  ir jokie sampunai skirti riebaluotiems plaukams nepadeda schmoll.gif

As tai rytais plaunu, tai iki vakaro prasilaiko jie, o kita ryta vel plaunu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2009 02 15, 18:43)
As tai rytais plaunu, tai iki vakaro prasilaiko jie, o kita ryta vel plaunu...  g.gif

na va,nesamone kazkokia g.gif o plaukams tai kenkia toks daznas plovimas-kuo dazniau plauni tuo labiau riebaluojasi,na bet ka padarysi,jau geriau plausiu negu vaiksciosiu riebaluota galva doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutalt @ 2009 02 16, 14:23)
na va,nesamone kazkokia  g.gif o plaukams tai kenkia toks daznas plovimas-kuo dazniau plauni tuo labiau riebaluojasi,na bet ka padarysi,jau geriau plausiu negu vaiksciosiu riebaluota galva  doh.gif  biggrin.gif

Na nezinau, ar labiau kenkia daznas plovimas ar riebaluota oda... g.gif
Juk veida taip pat plauni kelis kartus per diena biggrin.gif Bent jau atrodo estetiskai, nes man tai zmones su neplautom galvom brrr kaip bjauriai atrodo wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2009 02 16, 17:35)
Na nezinau, ar labiau kenkia daznas plovimas ar riebaluota oda...  g.gif
Juk veida taip pat plauni kelis kartus per diena  biggrin.gif Bent jau atrodo estetiskai, nes man tai zmones su neplautom galvom brrr kaip bjauriai atrodo wacko.gif

na gal ne tiek kiek kenkia,bet as ne viena karta skaicius,kad daznas plauku plovimas skatina daznesi plauku riebalavimasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutalt @ 2009 02 16, 18:21)
na gal ne tiek kiek kenkia,bet as ne viena karta skaicius,kad daznas plauku plovimas skatina daznesi plauku riebalavimasi  smile.gif

Pritariu, nes as anksciau kiekviena dienele plaudavau savo plaukucius, tai man jie jau vakare budavo riebaluoti, o va dabar pradejau kas antra diena plauti, kartais net tris dienas istempiu ir vat tikrai daug geriau nebesiriebaluoja taip greitai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurune @ 2009 02 16, 21:15)
Pritariu, nes as anksciau kiekviena dienele plaudavau savo plaukucius, tai man jie jau vakare budavo riebaluoti, o va dabar pradejau kas antra diena plauti, kartais net tris dienas istempiu ir vat tikrai daug geriau nebesiriebaluoja taip greitai  smile.gif

as irgi stengiuosi kuo reciau plaut bent 3 dienas pabut iseina kartais neplovus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutalt @ 2009 02 16, 21:31)
as irgi stengiuosi kuo reciau plaut bent 3 dienas pabut iseina kartais neplovus  smile.gif

Na man 3 dienos yra rekordas, ir tai vien del to, kad su temperatura namie sedejau, daugiau neistverciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2009 02 23, 19:10)
Na man 3 dienos yra rekordas, ir tai vien del to, kad su temperatura namie sedejau, daugiau neistverciau biggrin.gif

Man atrodo,kad nuo plaukų storumo priklauso ar labai greit riebaluojasi ar ne ? Pas mane kaip plonučiai plaukai tai greit riebaluojasi. doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutalt @ 2009 02 24, 18:10)
Man atrodo,kad nuo plaukų storumo priklauso ar labai greit riebaluojasi ar ne ? Pas mane kaip plonučiai plaukai tai greit riebaluojasi. doh.gif  biggrin.gif

Gal priklauso, nes stori plaukai ne tokie minksti ir nepriglunda taip prie odos, taigi ir nesiriebaluoja taip greitai wink.gif

help.gif nerandu niekur to Dzintars losjono plaukams, gal kas kur nors mate? sad.gif parasykite pls kur, nes niekur nera, apvaziavau jau kelias rusisku prekiu parduotuves, vis zada uzvezti, bet neuzveza verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2009 02 24, 18:39)
Gal priklauso, nes stori plaukai ne tokie minksti ir nepriglunda taip prie odos, taigi ir nesiriebaluoja taip greitai wink.gif

help.gif nerandu niekur to Dzintars losjono plaukams, gal kas kur nors mate? sad.gif parasykite pls kur, nes niekur nera, apvaziavau jau kelias rusisku prekiu parduotuves, vis zada uzvezti, bet neuzveza  verysad.gif

As anksciau kazkur internete buvau radus,bet dabar jau vargu ar rasciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutalt @ 2009 02 25, 17:02)
As anksciau kazkur internete buvau radus,bet dabar jau vargu ar rasciau doh.gif

Internete pirkti buvai radus? bigsmile.gif
Nes as tik Dzintars puslapyje randu, bet juk jie Latvijoj... sad.gif
Atsakyti