Įkraunama...
Įkraunama...

Ploni plaukai

jungiuosi ir as prie jusu, plonaplaukes biggrin.gif kazkada girdejau, jog yra kazkokia priemone (lyg ir chna, nors nezinau tiksliai), kuria "dazant" (plaukai lieka tokios pacios spalvos kaip ir buvo) plaukas pastoreja... gal kazkas zino apie tai daugiau? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonbonke... @ 2009 02 01, 20:03)
jungiuosi ir as prie jusu, plonaplaukes  biggrin.gif kazkada girdejau, jog yra kazkokia priemone (lyg ir chna, nors nezinau tiksliai), kuria "dazant" (plaukai lieka tokios pacios spalvos kaip ir buvo) plaukas pastoreja... gal kazkas zino apie tai daugiau?  rolleyes.gif

Bespalvė chna vadinama smile.gif Įdomu, ar iš tiesų veikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonbonke... @ 2009 02 01, 18:03)
jungiuosi ir as prie jusu, plonaplaukes  biggrin.gif kazkada girdejau, jog yra kazkokia priemone (lyg ir chna, nors nezinau tiksliai), kuria "dazant" (plaukai lieka tokios pacios spalvos kaip ir buvo) plaukas pastoreja... gal kazkas zino apie tai daugiau?  rolleyes.gif

as pries kelis metus naudojau kazka tokio, bet net nezinau tiksliai blush2.gif zodziu man buvo parveze is azijos tokius naturalius miltelius (kvapas kaip sumaltos zalios zoles) , juos sumaisius su vandeniu kauke pasidarydavau, is tikro plaukas pasidarydavo labai blizgantis ir grazus, kaip del purumo gaaaal siek tiek ir papurindavo, bet mazai ir naudojau, nes suteikdavo mano tamsiai rudiems plaukams truputi ryza atspalvi doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Frosted @ 2009 01 31, 17:45)
Bet kainos sampunu cia nemazos, ne po 3 svarus, kaip buvo sakyta dry.gif

tai buvo kalbeta apie siuntimo kaina, ne sampunu biggrin.gif tai dabar aisku, kodel jums kitokia kaina rodo lotuliukas.gif tiesiog nesusisnekejom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2009 02 01, 12:38)
Mano plaukučiai irgi labai ploni, deju, jų ir nedaug dar. Neseniai radau putas Schwarzkopf got2b, tai suzinojau, kas yra plauku purumas smile.gif tikrai geras dalykelis, plaukai net iki vakaro nepriglunda, man jos padeda, gal ir kazkam is jusu tiks.

o tos putos neriebaluoja plauku?nes mano plaukai tai kazkaip lbai greit susiriebaluoja,kas antra diena plaunu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2009 02 02, 02:30)
tai buvo kalbeta apie siuntimo kaina, ne sampunu biggrin.gif tai dabar aisku, kodel jums kitokia kaina rodo lotuliukas.gif tiesiog nesusisnekejom mirksiukas.gif

aaaaaaj... zioplos mes biggrin.gif Na, uz 50Lt manau ir cia susirastume... As tai supratau, kad po 3 svarus cia visas dziaugsmas + tiek pat siuntima, o cia po 13 iseitu svaru mazdaug biggrin.gif

PS, Rutalt, as kasdien plaunu biggrin.gif nes susiriebaluoja biggrin.gif
O kartais, jei kazkur einu, ir vakare issiplaunu dar karta biggrin.gif
Gal visai nesveikai, ale graziau taip.
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2009 02 11, 00:39)
aaaaaaj... zioplos mes biggrin.gif Na, uz 50Lt manau ir cia susirastume... As tai supratau, kad po 3 svarus cia visas dziaugsmas + tiek pat siuntima, o cia po 13 iseitu svaru mazdaug biggrin.gif

Aš tai jau nebesitikiu gerą priemonę rasti pigiau nei už 30 lt. Nu nerandu tokių ir tiek doh.gif:

O dėl galvos plovimo tai panašiai ir aš: svarbiausia, kad plaukai būtų švarūs. Nenaudoju nei putų nei lakų. Nusiperku karts nuo karto, bet va erzina mane ir viskas...
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2009 02 10, 23:39)
as kasdien plaunu biggrin.gif nes susiriebaluoja biggrin.gif

ir man taip pat mirksiukas.gif

jei nesiplauč kasdien-tai jausčiaus blogai doh.gif
Atsakyti
o jus nenaudojat jokiu purikliu, atkeleju nuo shaknu? unsure.gif

QUOTE(premium @ 2009 02 02, 02:30)
as pries kelis metus naudojau kazka tokio, bet net nezinau tiksliai blush2.gif zodziu man buvo parveze is azijos tokius naturalius miltelius (kvapas kaip sumaltos zalios zoles) , juos sumaisius su vandeniu kauke pasidarydavau, is tikro plaukas pasidarydavo labai blizgantis ir grazus, kaip del purumo gaaaal siek tiek ir papurindavo, bet mazai ir naudojau, nes suteikdavo mano tamsiai rudiems plaukams truputi ryza atspalvi doh.gif

chna buna ir bespalve, ne tik ta, kur ryzai dazo mirksiukas.gif
bet speju, kad ja panaudojus, o veliau dazant dazais plaukucius, jie gali nusidazyti nenuspejama spalva rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(majaliza @ 2009 02 11, 14:06)
o jus nenaudojat jokiu purikliu, atkeleju nuo shaknu?  unsure.gif

Ne. Tiesiog priežiūros priemones renkuosi suteikiančias purumo, gydančias plaukus, stiprinančias juos ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2009 02 11, 00:39)

as stengiuosi kas antra diena bent plaut,bet kas is to issiplaunu,atsikeliu ryte jau nuo saknu riebaluoti doh.gif ir jokie sampunai skirti riebaluotiems plaukams nepadeda schmoll.gif

Papildyta:
QUOTE(jadzka @ 2009 02 11, 14:20)
Ne. Tiesiog priežiūros priemones renkuosi suteikiančias purumo, gydančias plaukus, stiprinančias juos ir pan.

kokios firmos priemones naudojat ? smile.gif
Atsakyti
As naudoju savo ploniems plaukams Rene Furterer Tonucia stiprinamaja, tankinamaja priemone, tai tikrai geras daiktas, plaukai tokie sunkesni, veslesni tampa, padideja apimtis. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutalt @ 2009 02 11, 18:40)

kokios firmos priemones naudojat ? smile.gif

Praktiškai viską iš O'Rising 4u.gif
Atsakyti