QUOTE(jadzka @ 2009 03 14, 22:38)
Sunaudojau Freak controlo šampūno ir kondicionieriaus didžius ir šiek tiek Superstar panaudojau (gal po kokius 100 mll.) Tai atsipeikėjau vienu metu, kad galvos oda pastoviai jautri ir plaukai slenka slenka slenka... nors plaukai gražiai atrodė. Bet čia gal tik mano tokia patirtis, nes jautroka oda pas mane ir šiaip linkę slinkti plaukai, tai labai atsargiai priemones turiu rinktis...
aš šampūnų [Dumb blonde ir Brunete goddes] šiek tiek naudojau ,bet po nedaug ,o dabar naudoju kelias formavimo priemones ,kažin jos toks pat brudas kaip ir šampūnai ,kondicionieriai ? Mano irgi galvos oda jautri ,o plaukai dažnokai paslenka ,dabar tiek visko naudoju [nuo slinkimo ir šiaip stiprinančių priemonių ] ,kad net nežinau ką kaltint[galvos oda irgi pasidarė jautri ] ,atrodo ,kad pradėjo slinkti plaukai ,gali būti ,kad nuo dažymo ,perlaikė dažus,nudegino plaukus , ir tada pradėjo slinkt plaukai su šaknimis

,o ir taip jų mažai teturiu ,tai taip baisu ,kad šiąnakt net sapnavau ,kad didžiulė sruoga plaukų iškrito
Vasarą naudojau tokią purinančią priemonę iš Tigi ,tai tikrai manau ,kad nuo jos reikėjo rudenį gerus galus nukirpt ,kirpėja sakė ,kad labai suprastėjusi plaukų būklė,sako kažką pradėjai naudot netinkamo ,tai paskui tos Tigi priemonės nebenaudojau .O dabar nusipirkau Tigi burbulą ,kažin ar jis irgi galėtų pakenkt?[jis toks kaip kremas ]
žiemą išvis neslinko plaukai ,taip džiaugiaus ,išsiplovus galvą vos vieną plauką ant pečių rasdavau ,o dabar renku ir renku [koks trečias plovimas pastebėjau ,kad plaukai slinkt pradėjo ]
Gal kas nors planuojat eit pirkt sau Orising priemonių ,ir galėtumėt man nupirkt ir atsiųst ? Būčiau labai dėkinga ,nes pas mus jų nė su žiburiu nerasi

labai norėčiau kaukę jūsų išgirtą išbandyt