Įkraunama...
Įkraunama...

Ploni plaukai

QUOTE(Frosted @ 2009 03 15, 12:54)
L'Orealiopriemones apskritai man nelabai yra. Isreklamuotos labai, bet pats produktas nieko ypatingo g.gif

Čia aš apie profesionalią seriją, kuri būna kirpyklose.

user posted image

Tarkim Sebo control, solar šampūnai, Vitamino color pienelis, Volume extreme purškiklis man visai patiko.

Apie Elvitalį net nekalbu schmoll.gif:
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 03 14, 22:38)
Sunaudojau Freak controlo šampūno ir kondicionieriaus didžius ir šiek tiek Superstar panaudojau (gal po kokius 100 mll.) Tai atsipeikėjau vienu metu, kad galvos oda pastoviai jautri ir plaukai slenka slenka slenka... nors plaukai gražiai atrodė. Bet čia gal tik mano tokia patirtis, nes jautroka oda pas mane ir šiaip linkę slinkti plaukai, tai labai atsargiai priemones turiu rinktis...

aš šampūnų [Dumb blonde ir Brunete goddes] šiek tiek naudojau ,bet po nedaug ,o dabar naudoju kelias formavimo priemones ,kažin jos toks pat brudas kaip ir šampūnai ,kondicionieriai ? Mano irgi galvos oda jautri ,o plaukai dažnokai paslenka ,dabar tiek visko naudoju [nuo slinkimo ir šiaip stiprinančių priemonių ] ,kad net nežinau ką kaltint[galvos oda irgi pasidarė jautri ] ,atrodo ,kad pradėjo slinkti plaukai ,gali būti ,kad nuo dažymo ,perlaikė dažus,nudegino plaukus , ir tada pradėjo slinkt plaukai su šaknimis verysad.gif ,o ir taip jų mažai teturiu ,tai taip baisu ,kad šiąnakt net sapnavau ,kad didžiulė sruoga plaukų iškrito blink.gif
Vasarą naudojau tokią purinančią priemonę iš Tigi ,tai tikrai manau ,kad nuo jos reikėjo rudenį gerus galus nukirpt ,kirpėja sakė ,kad labai suprastėjusi plaukų būklė,sako kažką pradėjai naudot netinkamo ,tai paskui tos Tigi priemonės nebenaudojau .O dabar nusipirkau Tigi burbulą ,kažin ar jis irgi galėtų pakenkt?[jis toks kaip kremas ]
žiemą išvis neslinko plaukai ,taip džiaugiaus ,išsiplovus galvą vos vieną plauką ant pečių rasdavau ,o dabar renku ir renku [koks trečias plovimas pastebėjau ,kad plaukai slinkt pradėjo ] verysad.gif
Gal kas nors planuojat eit pirkt sau Orising priemonių ,ir galėtumėt man nupirkt ir atsiųst ? Būčiau labai dėkinga ,nes pas mus jų nė su žiburiu nerasi 4u.gif labai norėčiau kaukę jūsų išgirtą išbandyt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgutėlė: 15 kovo 2009 - 16:55
Jurgutele, o tu nebandei kazko is daugelio tu priemoniu, apie kurias sneki, nenaudoti? Gal jos viena su kita nelabai suderinamos? g.gif Arba kazkuri netinka, ir visas kitas geris perniek nueina? g.gif
Gal tu ta Tigi burbula perleisk kam nors, kam Tigi tinka? Juk yra naudojanciu ir besidziaugianciu jais, ne visoms taip nepasiseke, kaip mums smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2009 03 15, 18:46)
Jurgutele, o tu nebandei kazko is daugelio tu priemoniu, apie kurias sneki, nenaudoti? Gal jos viena su kita nelabai suderinamos?  g.gif Arba kazkuri netinka, ir visas kitas geris perniek nueina?  g.gif
Gal tu ta Tigi burbula perleisk kam nors, kam Tigi tinka? Juk yra naudojanciu ir besidziaugianciu jais, ne visoms taip nepasiseke, kaip mums smile.gif

tai ,kad nežinau ko čia nenaudot ,dabar plaunu Keune šampūnu ,anksčiau naudojau Keune losjoną nuo slinkimo ,dabar Framesi išgirtas ampules[dar tik 2 kartus naudojau ] ,kaukės arba naminės su svogūnu ,arba Joico ir Hempz firmos ,dar plaukus purškiu Leonor Greyl drėkikliu .Gal firmos pjaunasi?
Nakčiai tepu kokiu nors aliejum ,ant išplautų drėgnų plaukučių tepu Tigi serumą iš S factor serijos ,kartais purškiu Tigi Camera plaukų laku arba naudoju Alfa parf silpnos fiksacijos putas .Žodžiu ,nežinau ką čia keist ,negi viską ? blink.gif
Atsakyti
O gal žinot kokį gerą šampūniuką,kad stiprintų plaukus ir skatintu augimą? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 03 15, 23:30)
tai ,kad nežinau ko čia nenaudot ,dabar plaunu Keune šampūnu ,anksčiau naudojau Keune losjoną nuo slinkimo ,dabar Framesi išgirtas ampules[dar tik 2 kartus naudojau ]  ,kaukės arba naminės su svogūnu ,arba Joico ir Hempz firmos ,dar plaukus purškiu Leonor Greyl drėkikliu .Gal firmos pjaunasi?
Nakčiai tepu kokiu nors aliejum ,ant išplautų drėgnų plaukučių  tepu  Tigi serumą iš S factor serijos ,kartais purškiu Tigi Camera plaukų laku arba naudoju Alfa parf silpnos fiksacijos putas .Žodžiu ,nežinau ką čia keist ,negi viską ? blink.gif

blink.gif Ir cia viskas kartu? ne per daug visko tavo plaukuciams? blink.gif
Mano plaukai riebus, tai as kasryt isplaunu su sampunu, be jokiu kaukiu, ir papurskiu saknis Keune volumizeriu (nors is tiesu nemanau, kad labai padeda plaukams, tik kosmetiskai), o 2-3 kartus per savaite juos kuo nors stiprinu - kaukem, kapsulem, losjonais...
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2009 03 16, 23:03)
blink.gif Ir cia viskas kartu? ne per daug visko tavo plaukuciams?  blink.gif
Mano plaukai riebus, tai as kasryt isplaunu su sampunu, be jokiu kaukiu, ir papurskiu saknis Keune volumizeriu (nors is tiesu nemanau, kad labai padeda plaukams, tik kosmetiskai), o 2-3 kartus per savaite juos kuo nors stiprinu - kaukem, kapsulem, losjonais...

ne ,ne viską kartu ,pvz 1 kartą savaitėj kaukė su svogūnu ,2 kartus koks nors kondicionierius [kitaip plaukai kaip šiaudai ] , losjonas 2 kart per savaitę į šaknis ,purškalas jau ant pačių plaukų ,na nežinau ar čia labai jau daug g.gif
nakčiai plaukus irgi kokį kartą per savaitę ištepu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgutėlė: 16 kovo 2009 - 22:26
QUOTE(jadzka @ 2009 03 15, 13:54)
Čia aš apie profesionalią seriją, kuri būna kirpyklose.

user posted image

Tarkim Sebo control, solar šampūnai, Vitamino color pienelis, Volume extreme purškiklis man visai patiko.

Apie Elvitalį net nekalbu schmoll.gif:

Nu kazinau,man tas elvitalis visai patinka,o sampunas gerai tinka mano plaukam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutalt @ 2009 03 17, 17:51)
Nu kazinau,man tas elvitalis visai patinka,o sampunas gerai tinka mano plaukam 4u.gif

Čia kaip kam wink.gif O pabandžius geriau keli kitus tikimo reikalavimus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 03 18, 09:28)
Čia kaip kam wink.gif O pabandžius geriau keli kitus tikimo reikalavimus  mirksiukas.gif

Na taip smile.gif
Atsakyti
tai ar galit patarti gera sampuna? biggrin.gif ir gal galit pasakyti kuo jis geras?
Atsakyti
QUOTE(Žuviss @ 2009 03 18, 22:29)
tai ar galit patarti gera sampuna?  biggrin.gif  ir gal galit pasakyti kuo jis geras?

Vat ir paklausei kaip aš padainavau doh.gif:
O tai kokie tavo plaukai? Sausi, riebūs, dažyti ar ne, banguojasi ar dar kas nors....

Man pvz. linkusiems slinkti ir riebaluotis plaukams, dažytiems su chna, vidutinio ilgumo ir pakankamai sveikiems plaukams geriausias O'Rising Caduta šampūnas. Aišku būtina su juo naudoti kondicionierių kokį.
Atsakyti