Įkraunama...
Įkraunama...

Ploni plaukai

QUOTE(Sarmute @ 2009 03 27, 12:44)
pats plonas plaukas jau yra nulemtas genu taip kad labai jau ji pastorint neiseis , kad ir ka benaudojant. bet man bent kazkiek padeda padidint ju apimti silicio balzamas , orising priemones. smile.gif

ką naudoji iš Orising ,ar nebuvo tau taip ,kad pradėjus naudoti šitą kosmetiką iš pradžių labiau pardėjo plaukai slinkt?
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 03 27, 12:28)
kas cia per losjonas? zinau tik Dzintars balzama ir alieju...  g.gif

As zinau alieju, balzama ir losjona smile.gif Jie tos pacios serijos smile.gif o losjono buteliukas dabar toks pat, kaip aliejaus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 03 27, 14:10)
ką naudoji iš Orising ,ar nebuvo tau taip ,kad pradėjus naudoti šitą kosmetiką iš pradžių labiau pardėjo plaukai slinkt?

as naudoju COCCO sampuna ir proteinines putas,o del slinkimo man jie anskciau labai baisiai slinko, dabar bent kazkiek maziau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutalt @ 2009 03 22, 12:37)
Na taip,plaunant plaukus visokiais sampunais su silikonu galima optiskai juos pastorinti,taciau pacio plauko strukturos nemanau,kad pakeistum 4u.gif  As pati turiu labai plonus plaukus,plauk neplovus kad ir su belekokiu sampunu,jie kokie buvo tokie ir liko  verysad.gif

Nebutina plaut su silikonais wink.gif
Atsakyti
g.gif O silikonas padidina plauko apimti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frosted: 28 kovo 2009 - 17:24
QUOTE(Frosted @ 2009 03 28, 17:24)
g.gif O silikonas padidina plauko apimti?  g.gif

Aš atvirkščiai visad maniau, kad priploja ir apsunkina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2009 03 28, 18:24)
g.gif O silikonas padidina plauko apimti?  g.gif

Manau optiskai gali buti 4u.gif
Atsakyti
Nu bent optiskai lotuliukas.gif man gal ir tiktu lotuliukas.gif tik kad jis raset kad plauka apsunkina ir "prilaizymo efektas" gaunasi, o cia jau su apimtim man niekaip nesiderina... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2009 03 28, 19:31)
Nu bent optiskai  lotuliukas.gif man gal ir tiktu  lotuliukas.gif tik kad jis raset kad plauka apsunkina ir "prilaizymo efektas" gaunasi, o cia jau su apimtim man niekaip nesiderina...  doh.gif

as rasiau? blink.gif as kaip tik sakau,kad man nuo silikoniniu sampunu neprisiploja plaukai,nes pries tai naudojau su silikonu,o dabar organic tai nuo sito tai tikrai prisiploja plaukai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutalt @ 2009 03 28, 19:49)
as rasiau? blink.gif as kaip tik sakau,kad man nuo silikoniniu sampunu neprisiploja plaukai,nes pries tai naudojau su silikonu,o dabar organic tai nuo sito tai tikrai prisiploja plaukai doh.gif

Ne, nepamsnu, kas tiksliai rase, kad ploniems su silikonu negerai, nes apsunkina plauka ir prisiploja jie g.gif
Ech, gal chemini vel susideti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2009 03 28, 21:18)
Ne, nepamsnu, kas tiksliai rase, kad ploniems su silikonu negerai, nes apsunkina plauka ir prisiploja jie  g.gif
Ech, gal chemini vel susideti?  g.gif

man labai grazu cheminis,bet irgi nelabai gerai plaukams,o dar ploniems blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutalt @ 2009 03 28, 21:33)
man labai grazu cheminis,bet irgi nelabai gerai plaukams,o dar ploniems blush2.gif

Na jo, sveikatos neprideda, cia faktas. Bet apimti padidina zrnkliai, nr nepriglunda jie - cia irgi faktas.
Jei gerai padaro - tai ta zala nesijaucia.
Man viena karta buvo gerai padare, o antra neuztaikiau - sudegino dry.gif po poros menesiu nukirpau viska iki kur ataugo, buvo tokia berniukiska sukuosena, bendradarbiai neatpazino lotuliukas.gif Mama soke buvo lotuliukas.gif
Atsakyti