Įkraunama...
Įkraunama...

Ploni plaukai

QUOTE(afize @ 2009 12 29, 10:57)
sweikos merginos, skaitineju sia temele ir perskaiciau apie DZINTARS balzama, kur ji pirkt galima butu, gal kas pasakytu? smile.gif

Yra Dzintars temelė mirksiukas.gif ten Vilnietės dalinas kur galima rasti tik reik perskaityt temukę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aprile @ 2009 12 27, 21:20)
Pirkau su nuolaida už 18lt, šeip turbūt 25lt kainuoja. Bet vykęs pirkinukas bigsmile.gif

Kur cia tokiu nuolaidu yra? ax.gif
As tai einu nuzarinsiu savo plaukucius iki peciu.. Cheminis ataugo, vel prisilaize visi plaukai dry.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2009 12 29, 15:07)
Kur cia tokiu nuolaidu yra?  ax.gif
As tai einu nuzarinsiu savo plaukucius iki peciu.. Cheminis ataugo, vel prisilaize visi plaukai dry.gif

Megoje Kaune mirksiukas.gif tik neaišku, kaip daba nes pirkau prieš Kūčias ax.gif Bet purinantį šampūną tos linijos nusipirksiu 22lt
Frosted ikelk tu į albumiuką savo foto ax.gif
Papildyta:
Įkėliau į albiumuką nuotrauką, bet iškraipo veidą doh.gif kaip nenormali kažkokia lotuliukas.gif tai ant tos nuotraukos dar kartelį reik paspaust tada karsta.gif flirt.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o kaip patekt i albumeli?
ideciau ir as savo 2 plaukus
Atsakyti
QUOTE(Aprile @ 2009 12 29, 17:27)
Megoje Kaune mirksiukas.gif tik neaišku, kaip daba nes pirkau prieš Kūčias ax.gif Bet purinantį šampūną tos linijos nusipirksiu 22lt
Frosted ikelk tu į albumiuką savo foto  ax.gif
Papildyta:
Įkėliau į albiumuką nuotrauką, bet iškraipo veidą doh.gif kaip nenormali kažkokia lotuliukas.gif tai ant tos nuotraukos dar kartelį reik paspaust tada karsta.gif  flirt.gif  lotuliukas.gif

Oi, o Vln kur tokio gerio yra? g.gif As sampuna dabar Cutrin Purifying melyna is professional serijos naudoju. Neapsunkina plauko bent doh.gif
Reikes ikelti foto, vakar kirpykloj eile buvo, tai uzsirasiau siandien, nuzarinsiu kokius 10-15cm biggrin.gif
Atsakyti
Frosted ikelkit savo nuotrauka i albumeli plaukuciu,pasirodykit pries ekstremalius pasikeitimus:)
Atsakyti
QUOTE(Rutalt @ 2009 12 30, 14:44)
Frosted ikelkit savo nuotrauka i albumeli plaukuciu,pasirodykit pries ekstremalius pasikeitimus:)

Uoj ne, galai pasiure visi nuo cheminio biggrin.gif
Ekstremalaus nebus, dabar kai nestuke.gif, tai auga kaip ant mieliu.. Geriau butu leciau, bet storesni lotuliukas.gif ir nagai tuo paciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2009 12 30, 12:54)
Oi, o Vln kur tokio gerio yra?  g.gif As sampuna dabar Cutrin Purifying melyna is professional serijos naudoju. Neapsunkina plauko bent  doh.gif
Reikes ikelti foto, vakar kirpykloj eile buvo, tai uzsirasiau siandien, nuzarinsiu kokius 10-15cm  biggrin.gif

Koks ten gėris irnesakyk.gif gal bandę ir geresnių, kai aš pirmą kartą nusipirkau, tai man gėris lotuliukas.gif Kaip tik šian važiuodama namo užmačiau reklamą Cutrin tik antkreipiau dėmesį gražią moterį stilingai apkirptą ir angliškai įskaičiau Hair lotuliukas.gif Tai kiek šampuniukas vilniuje kainuoja, ar tikrai purina plaukus g.gif Gal reiks pabandyti ax.gif
QUOTE(Frosted @ 2009 12 30, 14:24)
Ekstremalaus nebus, dabar kai  nestuke.gif, tai auga kaip ant mieliu.. Geriau butu leciau, bet storesni  lotuliukas.gif ir nagai tuo paciu  biggrin.gif

Dideliausi sveikinimai nestuke.gif rolleyes.gif wub.gif
Rutalt lygtais Jūs dar nesirodėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aprile @ 2009 12 30, 15:37)
Rutalt lygtais Jūs dar nesirodėt smile.gif

Na va idejau savo plaukucius blush2.gif atleiskit uz prasta nuotrauku kokybe,ir viena nuotrauka kazkodel isidejo apsivertus doh.gif Anksciau daziau sruogelem blond,kol nenusprendziau tureti savo naturalia spalva,kazkiek ataugo ir nusidaziau tamsesne.Greitai laukia sekantis dzymas ir bus thumbup.gif nes dabar dar siektiek yra like sviesios spalvos. 4u.gif Paskutiniu metu buvau nukirpus apie 5cm galu,bet uztai dabar kokie grazus galiukai,pradejau naudoti aliejuka plauku galiukams tai net nesisakoja smile.gif
Nepykit mergytes neturejau jokios grazios nuotraukos,kad ir veidas matytusi ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Frosted @ 2009 12 30, 14:24)
Ekstremalaus nebus, dabar kai  nestuke.gif, tai auga kaip ant mieliu.. Geriau butu leciau, bet storesni  lotuliukas.gif ir nagai tuo paciu  biggrin.gif

nuo manes taip pat sveikinimai besilaukiant wub.gif soske.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutalt: 30 gruodžio 2009 - 16:38
rutalt grazus plaukai 4u.gif as tokius ir siekiu atsiauginti dabar, kazin per kokius metus uzaugtu g.gif
as esu naudojusi anksciau cutrin bio + sampuna nuo slinkimo, bet nelabai patiko, nes sausino plauka ir dar is cutrin turiu serumo nuo plauku slinkimo, tai nezinau, padeda ar ne, bet plaukus puresnius padaro, nors jau mazai liko, daugiau nebepirksiu, galvos odai nepatinka. O as vis dar labai gerai laikausi, nenaudoju dziovintuvo ir kitokiu negerumu, nors kartais taip norisi blush2.gif O plauku galams naudoju dabar sita aliejuka , bet dar negaliu pasakyt, geras ar ne, pirkau LT kai paskutini karta buvau.
Ir, deja, sprendziant is nuotrauku plauku plonumu pirmauju cry.gif Ir nieko cia nepadarysi ir neismastysi smile.gif
frosted, sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo premium: 30 gruodžio 2009 - 17:18
Dekui wub.gif

Man tai plauku galiukams geriausias is avon serumas,nepakeiciamas jis man:)
O dabar kirpykloje nusipirkau visa litra c:ehko sampuna smile.gif labai man patinka ir tinka jis,o ir kvapas nuostabus wub.gif
Jums premium gerai,kai galit issiverst be dziovuntuvo.Na,o as be jo negaliu,nes galva visada plaunu rytais,tai nebegsi juk su slapiais plaukais i lauka,o ir pamiegot ilgiau norisi smile.gif kartais ir tiesintuva panaudoju,bet laaabai retai.
Atsakyti
nera man gerai, nes tokio ilgio plaukus reiketu paformuot su fenu ir apvaliu sepeciu, ka ir dariau pastaruosus men, ko rezultatas nusiure plaukai, nes as irgi galva kasdien plaunu. dziovintuva turiu gera, isdziovinti su juo plaukai gerene forma turi, bet vis tiek nieko gero plaukams. o del isdziuvimo, tai jie man savaime greitai isdziusta, dar kai dirbdavau ir nebuvau nusikirpusi plauku, niekada dziovintuvo nenaudojau, plauku mazai, ploni, tai per 20 min, kol susitvarkau visa kita, jau isdziuve buna.
Atsakyti