Įkraunama...
Įkraunama...

Ploni plaukai

rutalt seniai sitoj temoj, tai jai daviau priejima. beje, jei ka, tai albumas ne mano, o musu visu, tai visos turim teise duoti slaptazodzius mergaitems is sios temos, kurios turi plonus plaukus ir iesko budu, patarimu, kaip juos pagerinti, o ne siaip praeiviams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2009 12 21, 11:37)
labas rytas, idejau savo plaukucius vargselius biggrin.gif tai va paziurekit, kam idomu, pasirodau kokie buvo, kokie yra... dabar tai visiskai naturalus, nieko su jais nedaryta, nors neatrodo spalva labai lygi, bet tokie jau jie yra, tikrai nedazyti sruogelem, kaip kai kas pagalvoja biggrin.gif O anksciau buvo dazomi.

Nu šakės kokie pokyčiai bigsmile.gif Plaukai dabar tikrai gražūs sveiki blizga. O spalva kokia įdomi biggrin.gif nesupyk šypsausi, nes įdomi spalva sruogelėm įdomu rolleyes.gif
Gera linkme eini tikrai užsiauginsi plaukus rolleyes.gif Sunku, bet įmanoma mirksiukas.gif
Aš vieną nuotraukėlę įdėjau, nu kad visose aš ilgais doh.gif lotuliukas.gif tik spalva vis keičiau, kaip chamelionas lotuliukas.gif savosios niekaip neatrandu schmoll.gif verysad.gif Sakau iki prieš sūnui gimstant tūrėjau l.silpnus plaukučius, o tuomet oi kaip nemėgau fotegrafuotis blush2.gif Kaip keista, kad nėštumas taip pakeitė plaukus į gerąją puse visi kas pamatydavo mane iš senesnių pažystamų stebėjosi, kaip pasikeitė plaukai blush2.gif
Ingira ar foto nekokybiška, bet plaukučiam trūksta gyvumo, nebent stengiesi juos gaivinti blush2.gif Bet suvedu į foto, nes ji blankoka išplaukus gyvai turbūt kitaip. Ar tu patenkinta iškarpymu ax.gif ar daug vargo su tokiais iškarpytais plaukučiais, noriu išsikarpyti, bet kai nedaug jų likę iškarpius neatrodys jų dar mažiau doh.gif unsure.gif g.gif Tada nekarpyčiau unsure.gif
Atsakyti
na matau tu netiki, kad nedazyti biggrin.gif rimtai ne lotuliukas.gif as matai galvoju, kad tas spalvos nelygumas del plauku dziovintuvo g.gif Tiesiog nudeginti plaukai pasviesejo, mat paskutinius keleta menesiu be feno nei dienos doh.gif matosi, kad galai nera labai sveiki. Bet cia tik mano versija, dabar stengiuosi nenaudot kasdien, tik butinais atvejais, tai ziuresiu, kaip bus su tom "sruogelem", gal isnyks g.gif Ir auginsiu auginsiu kazkiek smile.gif O tavo plaukai toj nuotraukoj pasaka wub.gif keista, kad nestumas pagerino plaukus, paprastai visoms atvirksciai buna, kaip ir man, beje. O as dar turiu ir kitu problemu su plaukais verysad.gif Tai labai neverkiu del ypatingai plonu plauku, nes zinau, kad viena diena gali buti ir taip, kad dabartine ju bukle bus kaip svajone. Ingira, na bendra vaizda tai susidarem, lauksim daugiau nuotrauku mirksiukas.gif aisku, kad plauku vaizdas geresnis, kai tik susitvarkai juos, o kai padarai nuotrauka neplanuotai lauke vejui puciant, kitas vaizdas. as savo turiu daznai pasukuoti, nes jie man greitai susimeta sruogom verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2009 12 21, 21:43)
rutalt seniai sitoj temoj, tai jai daviau priejima. beje, jei ka, tai albumas ne mano, o musu visu, tai visos turim teise duoti slaptazodzius mergaitems is sios temos, kurios turi plonus plaukus ir iesko budu, patarimu, kaip juos pagerinti, o ne siaip praeiviams 4u.gif

Merginos,neileidzia manes kazkodel i albuma g.gif raso negeras vardas arba slaptazodis unsure.gif
Atsakyti
Aprile labai idomus atsiliepimai apie ta purskala. Kiek as ju visokiu bandziau, tai nei vienas pernelyg neuzkabino..ypac nesusipratimas man tigi superstar. unsure.gif geriausias kolkas buvo keune, bet ilgiau panaudojus efekto nebebuvo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pro_race: 22 gruodžio 2009 - 13:16
QUOTE(premium @ 2009 12 22, 12:16)
na matau tu netiki, kad nedazyti biggrin.gif rimtai ne lotuliukas.gif

Tikrai negalvojau,kad čia nenatūralūs mirksiukas.gif juk jai sakai, tai taip ir yra mirksiukas.gif O tai ankščiau tokia spalvytė nebuvo natūralių g.gif tau čia po dažymų taip nutiko? unsure.gif Man gražūs plaukučiai sveiki blizga tik jo tuos galus išlaikyti, tai kainuoja ,man ir nervų ir investicijų blush2.gif
Gal seborėja? nes sesuo kankinosi, tai šakės užjaučiu, nes slinkosu su svogūnėliais ir pleiskanos lopais visa galva net ausyses ant veido verysad.gif Sveiksta, nes naudoja spec., šampūnus tepaliukus
Pro race purškala išbandysiu tik prieš Kūčias blush2.gif Jai nėra butinybės galva plaunu kas dvi tris dienas tokius ilgus plaukus jai plaučiau kasdien doh.gif Man arklio uodega nesiriebaluoja lotuliukas.gif Pasiriebaluoja susirisu i kasa kuoda susuku blush2.gif
Rutalt manau kažka gal ne taip darai g.gif aš įeinu kuo puikiasiai g.gif
Papildyta:
Pro race, o keunes gal juodam flakone putos g.gif man siūlė ieškojau pigesnio varijanto, bet neprastesnio tikiuosi, nes Italu gamyba manau nenuvils blush2.gif Tik ar tiks mano plaukams.
Atsakyti
plaukams niekuomet nenaudoju dziovintuvo, lygintuvo, dazau silpnais 3% dazais, lepinu prof. kaukemis, perskalauju zoleliu misiniu, po plovimo sutepu galiukus Kerastase aliejuku. kartais pamaitinu kokosu aliejumi, tai tokie gan sveiki jie pas mane smile.gif kerpu kas 2ar 3men ir visuomet prasau negaileti, bet mano kirpejas tik kelis cm pakerpa, as vis kartoju, kerpam tiek kiek reikia, kad tik sveiki butu. zodziu, truksta tik apimties
kai ploni plaukai, labai bijau slinkimo, nes tuomet visai nekoks vaizdelis unsure.gif
Aprile, tas lengvas iskarpymas mano glezniukams priduoda purumo, ypatingai kai issiplaunu galva, jie graziai sukrenta, nei butu kirpti lygia linija. aisku po 2 dienu kai susigula, to purumo nerasta (plaunu 4k/sav)
o graziausiai atrodo, ko as pati nesugebu, tai po kirpyklos, kai isfenuoja plaukus thumbup.gif

p.s. nuotrauka daryta prie Atlanto vandenyno, apsiniaukusia vejuota diena, 5 megapixel telefonu, dar sumazinau pries dedant blush2.gif
Atsakyti
Na va,aciu premium,kad pataiset,dabar ieinu i albuma smile.gif
Premium grazus plakuciai,spalva man grazi panasi i mano smile.gif ir tos sruogeles,nors ir nedazytos atrodo labai graziai thumbup.gif
Apriles taip pat grazus plaukai,net nepasakyciau taip ziurint,kad jie ploni mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutalt: 22 gruodžio 2009 - 20:41
QUOTE(Aprile @ 2009 12 22, 19:02)
Pro race, o keunes gal juodam flakone putos g.gif man siūlė ieškojau pigesnio varijanto, bet neprastesnio tikiuosi, nes Italu gamyba manau nenuvils blush2.gif Tik ar tiks mano plaukams.

tai lauksiu ziniu po svenciu 4u.gif o keunes, tai taip, juodam flakone. Kolkas tikrai man buvo geriausias variantas..Na dar pries tai buvau texturaizeri pasidarius kirpykloj. Tai jei nekenktu plaukui, daryciaus nuolat biggrin.gif
Atsakyti
ne, Aprile, ne seboreja, sveika pas mane oda, gal kiek sausoka, bet tik tiek, turiu kita beda nuo vaikystes, kai kartais plaukai plotais visiskai isslenka.
kokia spalva buvo anksciau nepamenu, nes dazyt pradejau 11 klasej, tai seniai. Nuotraukose lyg ir nesimato tu sruogeliu, net nzn. kad nuo dazymu, tai nemanau, nes juk dazyti jau nuauge visi
ingira, as irgi esu turejusi kerastase aliejuka orange linijos. O siaip tai sampuna ju naudoju, viena butekla pabaigiau, antra uzsisakiau, labai tinka man. O dar as ju bandziusi esu ir volumising sampuna, tai sitas nepatiko.
As galva plaunu kasdien, nes jie man kai susiguli, tai negaliu neplaut, nors siaip tai nesiriebaluoja, bet jei geras lengvas sampunas, tai manau labai nekenkia, juolab, kad sakiau, jog nustojau naudoti fena ir net nesukuoju slapiu plauku - pirstais paskirstau ir issisukuoja, jei noriu pustesnes sukuosenos, suktuku prisidedu, man labai greitai plaukai isdziusta, kai mazai ju.
Ruta, aciu, nors viena nenubrokino spalvos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo premium: 22 gruodžio 2009 - 21:22
QUOTE(Rutalt @ 2009 12 22, 20:40)
Apriles taip pat grazus plaukai,net nepasakyciau taip ziurint,kad jie ploni  mirksiukas.gif  4u.gif

Visą gyvenimėlį buvau plonaplaukė mirksiukas.gif Po nėštumo kažkas nutiko ir begalo sutankėjo plaukai buvau laimigiausia pasaulyje, bet neilgam doh.gif verysad.gif
QUOTE(Pro_race @ 2009 12 22, 21:05)
tai lauksiu ziniu po svenciu  4u.gif  o keunes, tai taip, juodam flakone. Kolkas tikrai man buvo geriausias variantas..Na dar pries tai buvau texturaizeri pasidarius kirpykloj. Tai jei nekenktu plaukui, daryciaus nuolat  biggrin.gif

Būtinai parašysiu, išbandysiu ir jį tada jai šitas nepateisins lūkesčių rolleyes.gif o galima konkrečiau kas tas texsturaizeris blush2.gif biggrin.gif
QUOTE(premium @ 2009 12 22, 21:15)
ne, Aprile, ne seboreja, sveika pas mane oda, gal kiek sausoka, bet tik tiek, turiu kita beda nuo vaikystes, kai kartais plaukai plotais visiskai isslenka.
kokia spalva buvo anksciau nepamenu, nes dazyt pradejau 11 klasej, tai seniai. Nuotraukose lyg ir nesimato tu sruogeliu, net nzn. kad nuo dazymu, tai nemanau, nes juk dazyti jau nuauge visi
ingira, as irgi esu turejusi kerastase aliejuka orange linijos. O siaip tai sampuna ju naudoju, viena butekla pabaigiau, antra uzsisakiau, labai tinka man. O dar as ju bandziusi esu ir volumising sampuna, tai sitas nepatiko.
As galva plaunu kasdien, nes jie man kai susiguli, tai negaliu neplaut, nors siaip tai nesiriebaluoja, bet jei geras lengvas sampunas, tai manau labai nekenkia, juolab, kad sakiau, jog nustojau naudoti fena ir net nesukuoju slapiu plauku - pirstais paskirstau ir issisukuoja, jei noriu pustesnes sukuosenos, suktuku prisidedu, man labai greitai plaukai isdziusta, kai mazai ju.
Ruta, aciu, nors viena nenubrokino spalvos.

Aš lyg irgi jos nenubrokinau g.gif unsure.gif Prie veiduko tau tinka man simpatiška tu jauna mamytė biggrin.gif
ai beje ieškojau Dzintars balzamo, tai radau mažam buteliuke tokiam baltam stiprina ir pagreitina plaukų augimą, bet nenusipirkau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aprile @ 2009 12 22, 23:54)
Būtinai parašysiu, išbandysiu ir jį tada jai šitas nepateisins lūkesčių rolleyes.gif o galima konkrečiau kas tas texsturaizeris blush2.gif  biggrin.gif

cia toks cheminis plauku pakelimas nuo saknu ir kartu suteikimas lengvu garbanu. Kirpykloje dare su goldwell priemonemis. Efektas puikus, plaukai purus. Jei slapius issukuodavau budavo tiesus, jei pagniauzydavau rankomis - banguoti/garbanoti. Laike iki menesio. Bet nusiuro galai, nes stengiausi nepersistengt su kaukem, balzamais, serumais, nes tai sutrumpindavo teksturaizerio laikymosi trukme. Ta prasme tada greiciau issileisdavo. Kazkada forume lyg ir buvo tema apie tai rolleyes.gif
Atsakyti