Įkraunama...
Įkraunama...

Ploni plaukai

Kas dazosi plaukus - ar optiskai plauku apimti padidina dazymas sruogelemis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2009 01 08, 23:09)
Kas dazosi plaukus - ar optiskai plauku apimti padidina dazymas sruogelemis  4u.gif

o mano tai naturaliai jie sruoguoti smile.gif ir tikrai atrodo kad tas spalvu skirtumas sudaro ispudi kad daug plauku- nors ju pas mane is tikruju daug, bet kad prisiploje doh.gif vat man irgi idomu kokios priemones is tu "root lifteriu" tikrai efektyvios, ir kad nesulipdytu plauku ax.gif gal kas nors bandet ka nors is TIGI serijos kur pakelt plaukus skirta?
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 01 09, 20:15)
o mano tai naturaliai jie sruoguoti smile.gif  ir tikrai atrodo kad tas spalvu skirtumas sudaro ispudi kad daug plauku- nors ju pas mane is tikruju daug, bet kad prisiploje doh.gif  vat man irgi idomu kokios priemones is tu  "root lifteriu" tikrai efektyvios, ir kad nesulipdytu plauku ax.gif  gal kas nors bandet ka nors is TIGI serijos kur pakelt plaukus skirta?

As is TIGI nebandziau lifteriu, buvau nusipirkus TIGI sampuna, tai man nepatiko, po to is TIGI nieko nebepirkau. Nors kitos tai ji giria labai... g.gif
Kai gausiu Keune, parasysiu wink.gif

PS: o naturaliai sruoguoti - cia nuo ko taip? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2009 01 09, 21:00)
As is TIGI nebandziau lifteriu, buvau nusipirkus TIGI sampuna, tai man nepatiko, po to is TIGI nieko nebepirkau. Nors kitos tai ji giria labai... g.gif
Kai gausiu Keune, parasysiu wink.gif

PS: o naturaliai sruoguoti - cia nuo ko taip?  blush2.gif

is prigimties matyt unsure.gif mano naturalus sviesus plaukai, o per vasara virsutinis sluoksnis dar labiau nubala, tai ir gaunas naturalios sruogeles, ir gan ryskios jos realiai(toj foto kur imeciau su trumpais plaukais irgi neblogai matos skirtingos spalvos). o del TIGI tai as pasimetus- lyg ir noriu isbandyt, nes tokios populiarios priemones, bet ir kazkaip atstumia kad ten gryna chemija g.gif jei ir duos koki efekta tai grynai kosmetini... galvoju kad gal sampunus kokius naturalesnius reik pradet naudot, kad sustiprintu plauka is vidaus, o ne vienkartinai unsure.gif nebijau as chemijos paniskai, bet noris vistiek kad priemones duotu ir kazkokios naudos...
Atsakyti
aš skaičiau ,kad ploniems plaukams negalima naudoti nieko tepamo ,geriau purškiamą 4u.gif
Atsakyti
Na taip, bet jau jegu plauko struktura tokia, kad jis plonas, nemanau, kad jis sustores... Mano nagal irgi ploni verysad.gif
Bet dantimis (tfu tfu tfu) nesiskundziu 4u.gif

Tai bent kosmetiskai paveiktu, nes tas prisilaizymas nusibodo, ypac ziama, nuo kepures ar kapiusono... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 01 09, 22:58)
aš skaičiau ,kad ploniems plaukams negalima naudoti nieko tepamo ,geriau purškiamą  4u.gif

o tai cia gal ir kondicionieriams galioja? dabar kazkaip galvoju gal tikrai reiktu naudot koki uzpurskiama lengva, bet vel- ar tas apipurskimas ir neisskalavimas dar labiau neapsunkins plauku g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 01 09, 22:58)
aš skaičiau ,kad ploniems plaukams negalima naudoti nieko tepamo ,geriau purškiamą  4u.gif

O tai idomu kodel cia taip?.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 01 09, 23:13)
o tai cia gal ir kondicionieriams galioja? dabar kazkaip galvoju gal tikrai reiktu naudot koki uzpurskiama lengva, bet vel- ar tas apipurskimas ir neisskalavimas dar labiau neapsunkins plauku g.gif

as girdejau kad modeliavimo priemones ploniems plaukams turi buti purskiamos o ne tepamos:) manau kad balzamas tai nebutinai purskiamas:)
Atsakyti
pas mane taip pat ploni plaukuciai ir as niekuomet nenaudoju kondicionieriu, nebent purskiama nenuskalaujama, nes kitaip labaj apsunkina aplauka, sukrite atrodo, be apimties doh.gif profilaktiskai itrinu ampulyte stiprinancia ir kauke kokia nors, patinka skystos smile.gif ir zinoma daznai pakerpu, suteikiant forma, tuomet atrodo ju daugiau, pas mane gan ilgi plaukai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingira @ 2009 01 10, 23:49)
pas mane taip pat ploni plaukuciai ir as niekuomet nenaudoju kondicionieriu, nebent purskiama nenuskalaujama, nes kitaip labaj apsunkina aplauka, sukrite atrodo, be apimties  doh.gif  profilaktiskai itrinu ampulyte stiprinancia ir kauke kokia nors, patinka skystos  smile.gif  ir zinoma daznai pakerpu, suteikiant forma, tuomet atrodo ju daugiau, pas mane gan ilgi plaukai  mirksiukas.gif

Kokia ta sukuosena ilgiems ploniems plaukams? As uzsimaniau ilgus atsiauginti.. wub.gif Tik galvoju, ar nebusiu kasdien kaip "prilaizyta" su tais ilgais plaukais? g.gif
Atsakyti
[quote=Frosted,2009 01 11, 01:41]
Kokia ta sukuosena ilgiems ploniems plaukams? As uzsimaniau ilgus atsiauginti.. wub.gif Tik galvoju, ar nebusiu kasdien kaip "prilaizyta" su tais ilgais plaukais? g.gif
priekis pakarpytas daugiau,stilius labai panasus i valinskienes 4u.gif neradau foto tinkamos taip greit.. pirma diena po plovimo, plaukuciai graziai atrodo, palaidi, antra diena jau susiguleje, tai dazniausiai surisu, o trecios dienos ryta lekiu i dusa ax.gif

Atsakyti