Kas dazosi plaukus - ar optiskai plauku apimti padidina dazymas sruogelemis

QUOTE(Frosted @ 2009 01 08, 23:09)
o mano tai naturaliai jie sruoguoti

QUOTE(ne mama @ 2009 01 09, 20:15)
o mano tai naturaliai jie sruoguoti
ir tikrai atrodo kad tas spalvu skirtumas sudaro ispudi kad daug plauku- nors ju pas mane is tikruju daug, bet kad prisiploje
vat man irgi idomu kokios priemones is tu "root lifteriu" tikrai efektyvios, ir kad nesulipdytu plauku
gal kas nors bandet ka nors is TIGI serijos kur pakelt plaukus skirta?

As is TIGI nebandziau lifteriu, buvau nusipirkus TIGI sampuna, tai man nepatiko, po to is TIGI nieko nebepirkau. Nors kitos tai ji giria labai...

Kai gausiu Keune, parasysiu

PS: o naturaliai sruoguoti - cia nuo ko taip?

QUOTE(Frosted @ 2009 01 09, 21:00)
As is TIGI nebandziau lifteriu, buvau nusipirkus TIGI sampuna, tai man nepatiko, po to is TIGI nieko nebepirkau. Nors kitos tai ji giria labai...

is prigimties matyt

aš skaičiau ,kad ploniems plaukams negalima naudoti nieko tepamo ,geriau purškiamą

Na taip, bet jau jegu plauko struktura tokia, kad jis plonas, nemanau, kad jis sustores... Mano nagal irgi ploni
Bet dantimis (tfu tfu tfu) nesiskundziu
Tai bent kosmetiskai paveiktu, nes tas prisilaizymas nusibodo, ypac ziama, nuo kepures ar kapiusono...

Bet dantimis (tfu tfu tfu) nesiskundziu

Tai bent kosmetiskai paveiktu, nes tas prisilaizymas nusibodo, ypac ziama, nuo kepures ar kapiusono...

QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 01 09, 22:58)
aš skaičiau ,kad ploniems plaukams negalima naudoti nieko tepamo ,geriau purškiamą 

o tai cia gal ir kondicionieriams galioja? dabar kazkaip galvoju gal tikrai reiktu naudot koki uzpurskiama lengva, bet vel- ar tas apipurskimas ir neisskalavimas dar labiau neapsunkins plauku

QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 01 09, 22:58)

O tai idomu kodel cia taip?..

QUOTE(ne mama @ 2009 01 09, 23:13)
o tai cia gal ir kondicionieriams galioja? dabar kazkaip galvoju gal tikrai reiktu naudot koki uzpurskiama lengva, bet vel- ar tas apipurskimas ir neisskalavimas dar labiau neapsunkins plauku 

as girdejau kad modeliavimo priemones ploniems plaukams turi buti purskiamos o ne tepamos:) manau kad balzamas tai nebutinai purskiamas:)
pas mane taip pat ploni plaukuciai ir as niekuomet nenaudoju kondicionieriu, nebent purskiama nenuskalaujama, nes kitaip labaj apsunkina aplauka, sukrite atrodo, be apimties
profilaktiskai itrinu ampulyte stiprinancia ir kauke kokia nors, patinka skystos
ir zinoma daznai pakerpu, suteikiant forma, tuomet atrodo ju daugiau, pas mane gan ilgi plaukai

QUOTE(ingira @ 2009 01 10, 23:49)
pas mane taip pat ploni plaukuciai ir as niekuomet nenaudoju kondicionieriu, nebent purskiama nenuskalaujama, nes kitaip labaj apsunkina aplauka, sukrite atrodo, be apimties
profilaktiskai itrinu ampulyte stiprinancia ir kauke kokia nors, patinka skystos
ir zinoma daznai pakerpu, suteikiant forma, tuomet atrodo ju daugiau, pas mane gan ilgi plaukai 

Kokia ta sukuosena ilgiems ploniems plaukams? As uzsimaniau ilgus atsiauginti..

[quote=Frosted,2009 01 11, 01:41]
Tik galvoju, ar nebusiu kasdien kaip "prilaizyta" su tais ilgais plaukais? 
priekis pakarpytas daugiau,stilius labai panasus i valinskienes
neradau foto tinkamos taip greit.. pirma diena po plovimo, plaukuciai graziai atrodo, palaidi, antra diena jau susiguleje, tai dazniausiai surisu, o trecios dienos ryta lekiu i dusa

priekis pakarpytas daugiau,stilius labai panasus i valinskienes