Įkraunama...
Įkraunama...

Ploni plaukai

QUOTE(Dovviliukas @ 2009 01 11, 21:44)
O kur galima isigyte Keunes priemoniu? :}}

kirpyklose buna, parduotuvese, kur parduodama profesionali plauku kosmetika mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2009 01 11, 22:18)

kadangi jo neturiu ,tai nežinau tiksliai ar šitas ,bet turbūt tas ,nes kirpėja siūlė purškiamą keratiną ,neminėjo ,kad jo yra kelių rūšių ,kai kitą mėnesį eisiu dažyt plaukų ,nusipirksiu ir išbandysiu ,tada parašysiu bigsmile.gif
Tiesa ,kartais po dažymo papurškia mano plaukus tuo keratinu ,tai man atrodo gal plaukai biški greičiau nuo jo susiriebaluoja ,o ar atrodo gražiai negaliu pasakyt ,nes po dažymo ir po kirpėjos sutvarkymo ,visada plaukai gražučiai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Frosted @ 2009 01 11, 15:22)
Jei rasi, imesk prasau  bigsmile.gif Arba gal galetum savo i AZ mestelti? Buciau labai dekinga  4u.gif

PS: gavau savo Keune volumizer'i, rytoj bandysiu  rolleyes.gif

na ir kaip tau volumizeris ,aš turiu ,bet kadangi nenaudoju džiovintuvo ,tai man nieko gero iš to volumizerio ,nes jie visi skirti tik pakėlimui su šepečiu ir džiovintuvu ax.gif Tai tiesą pasakius labai retai naudoju .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgutėlė: 12 sausio 2009 - 12:00
QUOTE(^^liutuke @ 2009 01 11, 22:42)
Na as taip juos pavadinau, nes labai lengvuciai, jie naturalus, nedazyti, zemiau peciu ilgis  mirksiukas.gif Visaip juos stiprinu, bet noretusi kad jie storesni butu rolleyes.gif
Papildyta:
O del ivairiu purumo teikianciu priemoniu, tai kol kas mano nuomone tokia, kad plaukai tikrai buna purus ir atrodo daugiau, bet man kazkokie netvarkingi lieka, dingsta slidumas g.gif

Pas mane tai slidus ir net ne visi segtukai laikosi, nuslysta zarazos dry.gif

Na stai, isbandziau Keune volumizeri.
Ispurskiau tik prieki, nes ryte "pasisnoozinau" ir pramiegojau, taigi teko viska daryti begte. Tai vat tas priekis pas mane gerai atrode isdziovinus, tokie kietesni plaukai, kazkuo efektas i laka panasus, bet gal pasiskirsto lygiau, nes tekstura kaip putu, tik kad jas ne i delna, o tiesiai ant plauku uzpurskia, paskirsto tsakant.
Davaziavau iki darbo - po kapiusonu viskas susigulejo biggrin.gif Liko tik sonuose, ten biski puresni buvo biggrin.gif Dabar nieko nesimato. Ryt bandysiu visa galva ispurkst, gal suveiks??
Bet ka tik isdziovinus tai super atrode wub.gif Dziovinau, kaip visada - galva palenkus wink.gif Su sepeciu tingiu labai kasryt terliotis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2009 01 12, 19:21)
Pas mane tai slidus ir net ne visi segtukai laikosi, nuslysta zarazos dry.gif

Na stai, isbandziau Keune volumizeri.
Ispurskiau tik prieki, nes ryte "pasisnoozinau" ir pramiegojau, taigi teko viska daryti begte. Tai vat tas priekis pas mane gerai atrode isdziovinus, tokie kietesni plaukai, kazkuo efektas i laka panasus, bet gal pasiskirsto lygiau, nes tekstura kaip putu, tik kad jas ne i delna, o tiesiai ant plauku uzpurskia, paskirsto tsakant.
Davaziavau iki darbo - po kapiusonu viskas susigulejo biggrin.gif Liko tik sonuose, ten biski puresni buvo biggrin.gif Dabar nieko nesimato. Ryt bandysiu visa galva ispurkst, gal suveiks??
Bet ka tik isdziovinus tai super atrode  wub.gif Dziovinau, kaip visada - galva palenkus wink.gif Su sepeciu tingiu labai kasryt terliotis  schmoll.gif

as kai taip issidziovinu tai negaliu niekur eit per styrancias antenas doh.gif kaip jas suglostyt, nesuglostant visu kit plauku?
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 01 13, 00:07)
as kai taip issidziovinu tai negaliu niekur eit per styrancias antenas doh.gif  kaip jas suglostyt, nesuglostant visu kit plauku?

Susislapini ranka ir prabrauki lengvai tik per tuos pukelius. smile.gif Man padeda biggrin.gif Bet pas mane ju ne per daugiausiai, pagrinde visi ilgesni plaukai, cia prie kaktos daugiau yra biggrin.gif va ten tai siandien po to Volumizerio stovejo antenos lotuliukas.gif
Atsakyti
Na stai, siandien daugiau pasipurskiau, ir i darba su masinuku, tai lygtais ir laikesi siek tiek iki dienos galo mano plaukuciai pakelti g.gif
Atsakyti
Sveikos mergaiciukes, zinau kad cia neskelbimu lenta blush2.gif jei reikia to is Kiaunes to keratin volumizer { purskiamas losjonas} galiu parduoti pigiai, naujas tik pamegintas, tik nesupykit kad cia parasiau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2009 01 14, 14:25)
Sveikos mergaiciukes, zinau kad cia neskelbimu lenta blush2.gif jei reikia to is Kiaunes to keratin volumizer { purskiamas losjonas} galiu parduoti pigiai, naujas tik pamegintas, tik nesupykit kad cia parasiau. 4u.gif

geriau įdėk į Keune temą 4u.gif
Atsakyti
Jungiuos prie plonaplaukių drinks_cheers.gif

Na ploni nuo prigimties tie mano plaukai.... irnesakyk.gif Tai dabar kelis vaistus atradau jau.

1. Nebeleidžiu kirpėjai iškarpyti galų labai, nes tos tai sugeba doh.gif:

2. Nebenaudoju priemonių su silikonu (nes per daug priploja amn plaukus prie galvos)

3. Daugiau dėmesio skiriu plaukų šaknims: trinu visokiais losijonais nuo slinkimo ir plaukai tankėja po biški.

4. Dažau tik Chna, nes ji irgi storina plaukus.

Vaizdelis bent jau man gerėja ax.gif Tik visada norisi geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 01 15, 11:46)
Jungiuos prie plonaplaukių  drinks_cheers.gif

Sveika prisijungus! drinks_cheers.gif
Jadzka, buk gera, smulkiau apie situos punktelius prasau 4u.gif

2. Nebenaudoju priemonių su silikonu (nes per daug priploja amn plaukus prie galvos)

3. Daugiau dėmesio skiriu plaukų šaknims: trinu visokiais losijonais nuo slinkimo ir plaukai tankėja po biški.

VCia kokios tokios per vienos? g.gif
Atsakyti
kiek ismanau atsakysiu ir as- visuose nebrangiuose o daznai ir brangiuose komerciniuose sampunuose yra prideta silikono- kuris sudaro slidziu plauku ispudi, ir galbut ploniems plaukams to visai nereik, nes jie ir taip slidus, o beto silikonas aptraukia plauka tokia plevele, kuri neleidzia jam kvepuoti(lyg ir taip), ir dar silikonu dedama i visokius serumus kur slidumui suteikt ir panasiai, tik deja nezinau kaip tie silikonai sudetyje atsispindi- gal kas zinot mokslini pavadinima?
be silikonu yra daugelis naturaliu sertifikuotu produktu, taip pat gydomieji sampunai, ar siaip arciau gamtos produktai ax.gif

o del stiprinanciu plaukus priemoniu, tai as pati dabar nusipirkau wellos seruma nuo plauku slinkimo- ji isitepi po galvos plovimo, tai jaucias kaip sala oda- tipo suaktyvina kraujotaka ir plaukai pradeda greiciau augti, tankeja ax.gif yra siaip ivairiu priemoniu itrinamu i oda, butent plauku stiprumui 4u.gif
Atsakyti
hmmm.... g.gif
O tai pvz., kokie sampunai tinka daznam plovimui ir neturi silikono? g.gif
Atsakyti