mano plaukai siek tiek zemiau peciu, jei slapius susegu, tuomet is tikruju sunkiai dziuna per susegimo vieta, turi buti kambary pakankamai silta, net karsta sakyciau, kad visiskai isdziutu. as segu jau pradziuvusius plaukus ir taip vaikstau apie pora val tuomet viskas ok
mano palukai dabar iki puses nugaros, dar net zemiau truputi, tai as juos susegu i virsu kai buna pusiau pradziuve ir tuomet pakankamai gerai isdziuna, o jei dar lieka patys galiukai neissdziuve iki galo, ti kai issileidziu plaukus greitai isdziuna ir tie dregni galai
QUOTE(diamondness @ 2010 02 27, 18:11)
As tai nesegu slapiu,nes tada bjauri linija lieka toj vietoj kur buvo susegta,negraziai atrodo 
man tai kazkaip nelieka tos linijos. paskutiniu metu susisegu su segtukais tai pailgais, kur kuodus tvirtinti reikia, tai su jais zymiu nelieka man isvis
aš tai šlapius, tik rankšluosčiu nusausintus susegiau, matyt dėl to ir nedžiuvo
bandysiu kitą kart apdžiuvusius. Šiaip truputį baisus metodas, nes gali kažkur netaip sruogą prispaust ir poto nebegulės jau normaliai iki sekančio plovimo
Na atsargiai reikia...
QUOTE(bamba @ 2010 03 01, 17:46)
bandysiu kitą kart apdžiuvusius. Šiaip truputį baisus metodas, nes gali kažkur netaip sruogą prispaust ir poto nebegulės jau normaliai iki sekančio plovimo
Na atsargiai reikia...
Ir aplamai plaukai manau slapi segami gali per ta vieta trukti,nes visvien labiau pazeidziami kai slapi yra
QUOTE(bamba @ 2010 03 01, 14:46)
Na atsargiai reikia...
as dar zinai kaip darau, kai jau buna pradziuve tada susisegu, uz kokiu 15 min, isleidziu plaukus, kad juos pakedinti ir tada vel susisegu. ir taip darau kol isdziuna, gal todel man nelieka tu susegimo zymiu
turiu ir as ta dziaugsma - plonus, tiesius plaukus
pastaruoju metu vis maga ji isigyt ir vietoj tiesinimo, garbanot plaukucius, kad bent siek tiek apimties butu
ar kas nors tai darote?
ar labai nepakenks plaukui (ir ar isvis veiksminga priemone?)
QUOTE(Kimora @ 2010 01 29, 00:23)
Mano plaukai irgi ploni ir labai veliasi
Aš gavau tą šilką lauktuvių ir kiek domėjausi Lietuvoje tokio nėra
http://www.joybeauty...onic-hydration/
bet galvoju reikės arba užsisakyti arba pabandyti kitokios firmos
sveikutės
prisijungiu ir aš prie plonų plaukučių klubo
manieji taip pat ploni, laaabai nepaslankūs ir labai sveiki, tad neklauso absoliučiai ir nuolat sukrenta, ištįsta, kaip nors durnai užsiriečia vienoj vietoj,kad ir ką daryčiau 
man išsigelbėjimas buvo vienas - kirpimas... ilgai teko vargti, kol pagaliau su kirpėja auksaranke sutvarkėm taip, kad jie krenta gražiai, o pakaušis atrodo papuręs. tiesa - kirpimas trumpas, nes logiškai, kuo plaukai lengvesni, tuo mažiau ir sukrenta
)) bet aš būtet trumpo ir norėjau, tad likau laiminga
porą metų teko auginti, pakirpti, auginti, pakirpti visaip bandyti kol priėjau prie dabartinio varianto..
kitas dalykėlis - nors absoliučiai jokios šukuosenos modeliavimo priemonės man nepadėjo, nes laikydavo gal tik porą val, o po to vaizdas būdavo dar tragiškesnis nei be jokių priemonių (nes atrodydavo susiriebalavę ir sukibę nuo visokių purškaliukų ir tt) tačiau labai apsidžiaugiau naudodama L'occitane purinamąjį plaukų šampūną ir kondicionierių
tikrai man labai tiko ir patiko - dabar jau eisiu dar vieno pirkti
o trečia - dar vienas gelbėjimosi ratas man būna tiesiog fenas ir apvalus šepetys, tačiau itin retai tuo mėgaujuosi, nes plaukus natūraliai džiovinu, tai nebent kur reikia eiti, arba specialiai reikia jau šukuosenėles gražesnės:)
tai tiek
prisijungiu ir aš prie plonų plaukučių klubo
man išsigelbėjimas buvo vienas - kirpimas... ilgai teko vargti, kol pagaliau su kirpėja auksaranke sutvarkėm taip, kad jie krenta gražiai, o pakaušis atrodo papuręs. tiesa - kirpimas trumpas, nes logiškai, kuo plaukai lengvesni, tuo mažiau ir sukrenta
kitas dalykėlis - nors absoliučiai jokios šukuosenos modeliavimo priemonės man nepadėjo, nes laikydavo gal tik porą val, o po to vaizdas būdavo dar tragiškesnis nei be jokių priemonių (nes atrodydavo susiriebalavę ir sukibę nuo visokių purškaliukų ir tt) tačiau labai apsidžiaugiau naudodama L'occitane purinamąjį plaukų šampūną ir kondicionierių
o trečia - dar vienas gelbėjimosi ratas man būna tiesiog fenas ir apvalus šepetys, tačiau itin retai tuo mėgaujuosi, nes plaukus natūraliai džiovinu, tai nebent kur reikia eiti, arba specialiai reikia jau šukuosenėles gražesnės:)
tai tiek
QUOTE(Frosted @ 2008 12 29, 00:28)
Atrodo tai atrodo, o po keliu valandu "neprisilaizo" jie?
Nes man purus atrodo po bet kokio sampuno, tik paskui visi sukrenta 
O man kaip tik iskarpes stilistas buvo, va sitaip:

Na, atrodo puresni, bet kol isdziovinsi graziai
koki pusvalandi papildomai uzima. O kadangi jie pas mane riebaluojasi, tai plauti kasdien reikia, tai kasdien po pusvalandi maziau miego
Atsiauginau iki peciu, suku galva, ka daryti
O man kaip tik iskarpes stilistas buvo, va sitaip:

Na, atrodo puresni, bet kol isdziovinsi graziai
Atsiauginau iki peciu, suku galva, ka daryti
Labai grazus toks kirpimas, ir pati tokio noreciau tik kazkaip nedristu...