Įkraunama...
Įkraunama...

Ploni plaukai

QUOTE(nueva @ 2010 03 26, 20:12)
Laba diena merginos. Norėčiau paklausti, pas ką kerpantės plaukučius? Norėčiau susirati gerą kirpėją, kuri(s) mokėtų dirbti su plonais plaukučiais, duotų naudingų patarimų, tausotų šviesinamus plaukus. Būčiau labai dėkinga, jei pasidalintumėt, pas ką kerpatės. Kaina nėra svarbi.

o kokiame mieste?
aš Kaune, dažo vienam salone moteris, kitam kerpa vyras arba jis ir kerpa, ir dažo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intrinsa: 29 kovo 2010 - 03:16
Sveikos, aš irgi turiu labai plonus plaukus. kas man padėjo - tai trumpas kirpimas (toks kaip prieš tai buvusioje nuotraukoje) ir priemonės. iš šampūnų naudoju Nutri ox, tos pačios firmos kondicionierių ir specialią priemonę, kuri storina plaukus, priemones perku Salon+, tik jos nėra labai jau pigios, visos šios trys priemonės kainuoja apie 200 LT (tiksliai nepamenu kiek), bet jų pakankamai ilgai užtenka.
kažkas klausė dėl plaukų pakelimo nuo šaknų. yra speciali priemonė iš Goldwell, ten tokios putos, kurias reikia purkšti ant šaknų ir tada plaukus džiovinti. rezultatas įspūdingas - plaukų dvigubai daugiau atrodo. ir jie po dviejų valandų nesukrenta, puikiai plaukai atrodo visą dieną. tačiau bent jau mano kirpėja sako, kad šią priemonę galima naudoti ne dažniau kaip kartą per savaitę (bent jau mano plaukams). ši priemonė kainuoja apie 60-70 Lt, tiksliai nepamenu. investavusi į brangias priemones tikrai nesigailiu, nes po dviejų metų darbo (taisyklingas plovimas, kaukės ir t.t.) turiu gražius, sveikus, blizgančius plaukus ir padidinau jų apimtį. Esu labai patenkinta rezultatais. taip pat man tinka šampūnai ir iš Goldwell, nes Nutri ox šampūnų ir priemonių pastoviai naudoti nerekomenduojama.
Atsakyti
QUOTE(Intrinsa @ 2010 03 29, 04:15)
o kokiame mieste?
aš Kaune, dažo vienam salone moteris, kitam kerpa vyras arba jis ir kerpa, ir dažo smile.gif

Na geriau butu vilniuj smile.gif
Atsakyti
Jungiuosi ir as prie jusu. Bedu beda man su tais plaukais. Nebezinau ka jiems daryti. Ir as noreciau kokio gero kirpejo Vilniuj kas patartu kaip susigyventi su tais plaukais. Nes vakare tai jau buna ne plaukai, o tragedija, visi prisiklijave prie galvos, nuo lako tada jie tik isielektrina. Mandru kirpimu neturejau, plaukai dabar zemiau peciu ir nebezinau kaip juos kirti. Trumpu plauku nenoriu tikrai, o ilgi dabar labai greit susivelia ir galai ir "chebrytes" susigrupuoja, (jei supratot ka pasakyt noriu.) Kirpciukams plauku mazoka ir bijau, kad del riebokos odos jie greit susiriebaluoti.
Ai, ka as jau cia verkslianu, visos su panasiom bedom juk susiduriam. O kas tokiu plauku neturi musu daznai net nesupranta.
Atsakyti
oi, kaip suprantu tave smile.gif as tai dabar labai patenkinta, kirpimas paprastas, visi vieno ilgio kiek zemiau ausu, buvau jau viena karta taip nukirpusi, paaugo, nesusilaikiau ir vel nukirpau, patogu ir grazu. Nors vis noriu vel atsiauginti plaukus, kol kas neiseina doh.gif lotuliukas.gif Esu turejusi ir ilgus plaukus, ir visai trumpucius, tai dabar labiausiai patenkinta. Vis tik trumpesnis plaukas - mazesnis svoris, maziau prie galvos prisiploja mirksiukas.gif
Kas turit priejima idejau nuotraukas kaip dabar kirpimas yra ir kai truputi ilgesni mirksiukas.gif nors ten nedidelis skirtumas, bet kaip jums graziau? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo premium: 06 balandžio 2010 - 21:04
sveikos 4u.gif jungiuosi prie plonų plaukų turėtojų thumbup.gif mano plaukai ploni ploni, tiesūs tiesūs ir dar peroksidu kankinami lotuliukas.gif bet kažkaip dažymas jau nseugebėjo tokių plonų plaukų dar nuploninti, tai nieko per daug blogo jis man nedaro biggrin.gif biggrin.gif dar ir džiovintuvu džiovinu vos ne kasdien, bet kadangi atradau tokį labai tinkantį mano plaukams fruktis nenuplaunamą kažką, tai ir džiovinimas nekenkia bigsmile.gif su visokiais plaukais įmanoma susigyvent, nusikirpus dar esu tinkama šukuosena ir nebepergyvenu, kad plaukai tokie ploni biggrin.gif norėjau foto įkelt parodyt, bet prisipažinsiu, kd nežinau kaip blush2.gif naujokė dar čia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(M_A @ 2010 04 07, 20:42)
  norėjau foto įkelt parodyt, bet prisipažinsiu, kd nežinau kaip blush2.gif  naujokė dar čia blush2.gif

foto galite ykelti y ipix.lt arba part.lt cia viskas lietuviska turetumete suprasti ir poto nuoroda ydekite cia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2010 04 06, 23:02)
<...>
Kas turit priejima idejau nuotraukas kaip dabar kirpimas yra ir kai truputi ilgesni mirksiukas.gif nors ten nedidelis skirtumas, bet kaip jums graziau? g.gif

premium, norėčiau pakomentuoti, bet aš nematau tavęs g.gif
Atsakyti
na tai parodau savo plaukučius blush2.gif
čia va dar kai ilgesni buvo, o ir ėjimas į blondinę tik įpusėjęs:
http://www.pics.lt/g...27_659301_n.jpg
o čia kaip yra dabar: (rik nukerpa vieną kartą tai trumpiau tai ilgiau, kaip užplaukia kirpėjai lotuliukas.gif )
http://www.pics.lt/g.../P3110018-1.JPG
http://www.pics.lt/g.../P1010039-1.JPG
P.S. nekreipkit dėmesio, akd visose foto oro_buckis.gif kažkaip nėr kitokių foto, kad plaukai ir kirpimas matytųsi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(M_A @ 2010 04 18, 18:14)

Dabar užduosiu daug klausimu bigsmile.gif Kokia graži spalva paskutinėje foto rolleyes.gif Iš kokios spalvytės patapai dabar šviesia? Gal gali įmesti kokia prieš nusišviesinant buvai blush2.gif Noriu šviesintis mano pelenų spalva naturali dabar dažau tamsia šokolado noriu būti šviesiai ruda kažką atrasti artimesnio ir švelnesnio savo spalvai unsure.gif
Ir per kiek laiko pavyko tokie pokyčiai tikrai šauniai pavyko, nes plaukas lyg ir nenualintas palaipsniu dažėt., kas kiek laiko apsilankydavai pas kirpėją blush2.gif
Mergaitės kaži kodėl negaliu pasijungti prie mūsų albumėlio g.gif suvedu viską kaip priklauso doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aprile: 18 balandžio 2010 - 19:38
QUOTE(Aprile @ 2010 04 18, 20:37)
QUOTE(M_A @ 2010 04 18, 18:14)

Dabar užduosiu daug klausimu bigsmile.gif Kokia graži spalva paskutinėje foto rolleyes.gif Iš kokios spalvytės patapai dabar šviesia? Gal gali įmesti kokia prieš nusišviesinant buvai blush2.gif Noriu šviesintis mano pelenų spalva naturali dabar dažau tamsia šokolado noriu būti šviesiai ruda kažką atrasti artimesnio ir švelnesnio savo spalvai unsure.gif
Ir per kiek laiko pavyko tokie pokyčiai tikrai šauniai pavyko, nes plaukas lyg ir nenualintas palaipsniu dažėt., kas kiek laiko apsilankydavai pas kirpėją blush2.gif
Mergaitės kaži kodėl negaliu pasijungti prie mūsų albumėlio g.gif suvedu viską kaip priklauso doh.gif

http://www.pics.lt/g...es/S6001124.JPG
aš kažkaip net negalvojau būt blondinė, bet va sruogelėm blondiniškom dažiau dažiau ir netyčia tokia gavaus blush2.gif tai palaipsniui gal per kokius 8 mėnesius ar net metus jau buvau konrekti blondinė ir net beveik nesimato, kad dažausi sruogelėm thumbup.gif o pas kirpėją lankausi įvairiai, kažkaip skirtingai tas plaukas atauga, tai kas mėnesį, tai kas du arba pusantro ax.gif o plaukas tikrai nenualintas thumbup.gif kažkaip nieko per daug ypatingo nenaudoju, šampūną profesionalų, balzamą papigiai rusišką, į mėnesį kelis kartus kauką regeneruojančią užsidedu ir kiekvieną kartą prieš džiovinant fenu užsiteplioju http://photos01.isto.../big/596116.jpg (atrodo tokį) rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(M_A @ 2010 04 18, 20:02)

Plaukučiai sveiki gražūs mirksiukas.gif Dabartinis kirpimas tau liuks spalva dar labeu tinka gaila veido nesimato. Oši šviesiai ruda tai tavo naturali ax.gif Aš tai pilka ir tokia nuobodi mano naturali spalva, kad nusieksperimentavau iki tokios tamsios doh.gif Rezgu plana huligana., kaip patapti šviesia, bet noriu kokios rudos šviesiai karamelinės gal tik kelias būtų oi ilgas iš tokio tamsumo kaip dabar pas mane. Ilgis mano iki juosmens. Žadu rėžti iki pečių ir jau tada tvarkytis su spalva, nes tiek tektų paklot pinigėlių o ir plaukas jaučiu pataptų netoks alinant šviesinimu ilgą plauką g.gif
Dėkui už foto 4u.gif
Atsakyti