QUOTE(Aprile @ 2010 04 18, 21:25)
QUOTE(M_A @ 2010 04 18, 20:02)
Plaukučiai sveiki gražūs

Dabartinis kirpimas tau liuks spalva dar labeu tinka gaila veido nesimato. Oši šviesiai ruda tai tavo naturali

Aš tai pilka ir tokia nuobodi mano naturali spalva, kad nusieksperimentavau iki tokios tamsios

Rezgu plana huligana., kaip patapti šviesia, bet noriu kokios rudos šviesiai karamelinės gal tik kelias būtų oi ilgas iš tokio tamsumo kaip dabar pas mane. Ilgis mano iki juosmens. Žadu rėžti iki pečių ir jau tada tvarkytis su spalva, nes tiek tektų paklot pinigėlių o ir plaukas jaučiu pataptų netoks alinant šviesinimu ilgą plauką
Dėkui už foto
as irgi buvau is sviesios per kvailuma beveik iki judos nuejusi, o mano naturali spalva tai tradicine lietuvaiciu spalva... taigi po truputi per metus laiko gryzau prie savo plauku labai ju nealindama... pirmiausiai aisku pasistengiau ataugusias saknis dazyti sokoladine spalva po truputi ir visos galvos juoda spalva ploveso. kai mazdaug puse galvos ataugo, tada ryzausi tokiam zingnsiui, kaip visa galva nusidazyt sruogelem sviesiom ir ta pacia diena ant ju deti tona, gavosi visai neblogai... dabar jau turiu savo naturalius plaukus , ir siaip pats plaukas geriau auga