Įkraunama...
Įkraunama...

Ploni plaukai

QUOTE(RainyDay @ 2011 02 14, 20:05)
Man labiau padejo alpecin losionas, tas plantur visai nieko nedare  ax.gif

Kaip jį naudoti? ir kur yra pirkti ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aprile @ 2010 04 18, 21:25)
QUOTE(M_A @ 2010 04 18, 20:02)

Plaukučiai sveiki gražūs mirksiukas.gif Dabartinis kirpimas tau liuks spalva dar labeu tinka gaila veido nesimato. Oši šviesiai ruda tai tavo naturali ax.gif Aš tai pilka ir tokia nuobodi mano naturali spalva, kad nusieksperimentavau iki tokios tamsios doh.gif Rezgu plana huligana., kaip patapti šviesia, bet noriu kokios rudos šviesiai karamelinės gal tik kelias būtų oi ilgas iš tokio tamsumo kaip dabar pas mane. Ilgis mano iki juosmens. Žadu rėžti iki pečių ir jau tada tvarkytis su spalva, nes tiek tektų paklot pinigėlių o ir plaukas jaučiu pataptų netoks alinant šviesinimu ilgą plauką g.gif
Dėkui už foto 4u.gif

as irgi buvau is sviesios per kvailuma beveik iki judos nuejusi, o mano naturali spalva tai tradicine lietuvaiciu spalva... taigi po truputi per metus laiko gryzau prie savo plauku labai ju nealindama... pirmiausiai aisku pasistengiau ataugusias saknis dazyti sokoladine spalva po truputi ir visos galvos juoda spalva ploveso. kai mazdaug puse galvos ataugo, tada ryzausi tokiam zingnsiui, kaip visa galva nusidazyt sruogelem sviesiom ir ta pacia diena ant ju deti tona, gavosi visai neblogai... dabar jau turiu savo naturalius plaukus , ir siaip pats plaukas geriau auga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 02 14, 21:47)
Kaip jį naudoti? ir kur yra pirkti ?  smile.gif

vaistinese yra, Euro vaistineje maciau ne karta, seimos vaistinese:)
Atsakyti
kokia mazdaug jo kaina?
Atsakyti
Gal žinot kur galima įsigyti KAARAL priemonių, gal kokia "ktinona" jais prekiauja?
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2011 02 26, 13:32)
Gal žinot kur galima įsigyti KAARAL priemonių, gal kokia "ktinona" jais prekiauja?

tai vat ir mane sitas klausimas labai domina, nes internetu as nenoriu sakytis, noriu pirkti, jau klausiu viena karta kazko tai sake, kad internetu ar per platintojus kaip supratau, bet tiksliai nzn g.gif
Atsakyti
turiu plonus plaukus iš prigimties. dažau juo su chna kad taptų storesni, stipresni. ar nereguliarus tiesinimas labai pakenktu ? jie nėra labai ilgi, iki pečiu maždaug
Atsakyti
Gal galetumete parekomenduoti kirpeja, kuri graziai apkirptu plonus plaukus (vilniuje)? noriu kare, bet su pakarpymais.

beje, taip pat noriu pagirti keleta puslapiu atgal mineta trevor sorbie purskala - naudoju jau puse metu, plaukai atrodo puresni ir ne taip greitai sukrenta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jamie: 26 vasario 2011 - 21:09
QUOTE(tairara @ 2011 02 26, 08:59)
kokia mazdaug jo kaina?

~29 lt
Atsakyti
QUOTE(jamie @ 2011 02 26, 22:07)
Gal galetumete parekomenduoti kirpeja, kuri graziai apkirptu plonus plaukus (vilniuje)? noriu kare, bet su pakarpymais.

beje, taip pat noriu pagirti keleta puslapiu atgal mineta trevor sorbie purskala - naudoju jau puse metu, plaukai atrodo puresni ir ne taip greitai sukrenta.

as irgi trevor sorbie naudoju smile.gif man irgi labai neblogai papurina jis plaukucius smile.gif
as irgi noriu kare ant savo plonu plaukiu, tik galvoju ar tiks prie mano apvalaus veido smile.gif
Atsakyti
o kur perkat ir kiek kainuoja tas trevor sorbie? beje kaip tiksliai jis vadinasi, gal pav. butu galima?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juxt: 26 vasario 2011 - 23:43
QUOTE(Juxt @ 2011 02 27, 00:43)
o kur perkat ir kiek kainuoja tas trevor sorbie? beje kaip tiksliai jis vadinasi, gal pav. butu galima?

yra jo ir kosmadoj, ir droge, as tai konkreciai naudoju trevor sorbie nenuplaunama purinanti balzama,toks geltonas buteliukas, moku apie 35 lt smile.gif
Atsakyti