As mastau, kad ta tinkleli visai butu galima pasalinti..

QUOTE(Liniuxxx @ 2009 08 11, 10:44)
įtariu, kad be jo geriau atrodytų

aš mesčiau lauk tą tinklelį ir iškirptę užsiūčiau iki padoraus lygio

Ech, reiks kazka galvoti..
arba eisiu i kita suknele pasikeist, nes man sita nors ir labai patiko, bet jai kazkokio ispildymo truksta

kodėl, nekeisk, labai gražus tas blizgus chaosas ant jos išsiuvinėtas, ale iškirptė tai nepadori

Man tai ta iškirptė dar kaip iškirptė, bet va tas tinklelis ant jos -

QUOTE(eglekuku @ 2009 08 11, 11:24)
Sveoka, zinok, jei tau suknele patinka tai ir buk su ja, o jei abejoji tai butinai pakeisk arba atsisakik, ir rask geresne, nes net vestuviu diena galvosi kad ji ne tobula, o per vestuves turi gerai jaustis, ir galvoti kad tavo suknele pati geriausia.
Dar priklauso nuo kainos kiek uz ja mokejei, nes man tai atrodo kad ji ne brangi. Tai jei abejoji tikrai pakeisk ar atsisakik, jei kisene leidzia. tau sprest.

Tai vat kad brangi kaip reikiant.. ir uzstatas jau paliktas
ech, eisiu as dar karta per salonus manau

QUOTE(Liniuxxx @ 2009 08 11, 11:42)
Tai vat kad brangi kaip reikiant.. ir uzstatas jau paliktas
ech, eisiu as dar karta per salonus manau 

Manau nieko tokio, pereik dar karta per salonus visus ir tikrai rasi sau suknele, bet nors neabejosi, be to dabar dideles nuolaidos daro, gal dar pigiau gausis, nenusimink sekmes.
na man tai ta iskirpte visai normali
o ta tinkleli galima issimt ir klijuot kokiais lipdukais prie krutines,kad neatsiveptu
bet jei abejoji,tai geriau keisk isvis suknele,nes negerai jausiesi
bet siaip tai man ji visai patiko

QUOTE(Perseida @ 2009 08 11, 09:03)
aga ir geles plaukuose turbut pati sugalvojo, beveik vissikai tokias..nu sory kad tokiu pat turbut nejo rasti, bet bendras vaizdas visiska kopija
ir pati parasius, kad modelis nukopintas is jai patikusio
ne esme buvo strumpa ar ilga suknele, o aplamai stilius visas ir bendras vaizdas nukopintas...tai reiskia kai planavo savo svente, remesi kitos sventes detalem, o cia jau savo svajoniu neturejimas 

noreciau suzinot kaip pati planuoji ar planavai savo vestuves ir kokias ideja snaudoji ir kokia pacios suknele, kad cia tokias kritiskas mintis reiski.
QUOTE(eglekuku @ 2009 08 11, 10:12)
grazi suknele, o tas sujungimas suknutes, tai manau is toliau foto nelabai matysis, taciau as gal ji nuimciau...