Įkraunama...
Įkraunama...

Mažvydas

thumbup.gif neblogas
Atsakyti
Mes irgi pavadinom Mažvydu. wub.gif
Dabar taip prilipo, kad kito vardo ir neįsivaizduoju. Labai tikiuosi, kad sūnus bus vertas šio garbingo žmogaus vardo. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(superožislovas @ 2009 04 16, 11:11)

2. Reikšmė yra "mažai matęs". Mažai kam ji rūpi, bet kokio velnio suteikti vaikui BENT JAU vieną problemą dėl vardo ar neigiamą vardo konotaciją.

Svarbu ne daug ar mažai matyti, svarbu matyti ESMĘ. mirksiukas.gif
Atsakyti
o esmė kokia?
Atsakyti
Man labai gražus vardas smile.gif pažįstu vieną vaikiną tokiu vardu ir manau, jog jis jam labai tinka wink.gif Ištiesų vardas suteikia solidumo įspūdį, tačiau gal dėl to, jog pažystu žmogų tokiu vardu jame matau ir žaismingumo, gera jumoro jausmą mirksiukas.gif
Atsakyti
nemanau, kad verta vaikytis vardo prasmes... svarbu kaip vardas skamba ir kaip tinka ir patinka mirksiukas.gif man asmeniskai sis vardas kiek per grubus ir senoviskas, bet nieko pries neturiu smile.gif
Atsakyti
Man labiau kaip pavardė įstrigės, bet kaip vardukas, tai irgi visai nieko. Dar nieko nesu sutikus tokiu vardu biggrin.gif
Atsakyti
Nu labai gražus vardas wub.gif Skamba taip tvirtai, solidžiai thumbup.gif
Atsakyti
Man sitas vardas, tai super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif pirma karta isgirdau ji gal pries metus televizijoje (neskaitant martyno mazvydo), ir nuo tada si varda esu isimylejusi,jei kada turesiu berniuka pavadinsiu siuo vardu . man sis vardas nuostabus,grazus ir toks iskilmingas atrodo 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 04 25, 18:33-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 04 25, 18:33)
o esmė kokia?

Amžinosios vertybės ir prasmingi darbai smile.gif
Atsakyti
Pažįstu vieną Mažvydą, 23 m. vaikinas. Protingas, talentingas, gražus žmogus smile.gif
Šiaip vardas gražus smile.gif
Atsakyti
gali buti ir Grazvydas
Atsakyti
heart.gif
Atsakyti