Mes irgi pavadinom Mažvydu.
Dabar taip prilipo, kad kito vardo ir neįsivaizduoju. Labai tikiuosi, kad sūnus bus vertas šio garbingo žmogaus vardo.
Papildyta:
2. Reikšmė yra "mažai matęs". Mažai kam ji rūpi, bet kokio velnio suteikti vaikui BENT JAU vieną problemą dėl vardo ar neigiamą vardo konotaciją.
Svarbu ne daug ar mažai matyti, svarbu matyti ESMĘ.

Dabar taip prilipo, kad kito vardo ir neįsivaizduoju. Labai tikiuosi, kad sūnus bus vertas šio garbingo žmogaus vardo.

Papildyta:
QUOTE(superožislovas @ 2009 04 16, 11:11)
2. Reikšmė yra "mažai matęs". Mažai kam ji rūpi, bet kokio velnio suteikti vaikui BENT JAU vieną problemą dėl vardo ar neigiamą vardo konotaciją.
Svarbu ne daug ar mažai matyti, svarbu matyti ESMĘ.

nemanau, kad verta vaikytis vardo prasmes... svarbu kaip vardas skamba ir kaip tinka ir patinka
man asmeniskai sis vardas kiek per grubus ir senoviskas, bet nieko pries neturiu

Man labiau kaip pavardė įstrigės, bet kaip vardukas, tai irgi visai nieko. Dar nieko nesu sutikus tokiu vardu

Man sitas vardas, tai super
pirma karta isgirdau ji gal pries metus televizijoje (neskaitant martyno mazvydo), ir nuo tada si varda esu isimylejusi,jei kada turesiu berniuka pavadinsiu siuo vardu . man sis vardas nuostabus,grazus ir toks iskilmingas atrodo

QUOTE(hi
@ 2009 04 25, 18:33)

o esmė kokia?
Amžinosios vertybės ir prasmingi darbai

Pažįstu vieną Mažvydą, 23 m. vaikinas. Protingas, talentingas, gražus žmogus 
Šiaip vardas gražus

Šiaip vardas gražus

gali buti ir Grazvydas