Įkraunama...
Įkraunama...

Mažvydas

aciu, merginos, uz komentarus - busiu nepalenkiama svarstymuose su teciu del sio vardo biggrin.gif , nes man Mazvydas - nuostabus, o stai teciui - keistokas... lotuliukas.gif Bet nieko, "nulausim" ji lotuliukas.gif . Esu isitikinus, kad del sio vardo net vaikutis mum gime... Viena diena, kai vaikucio dar nebuvo nei pilvely nei mintelej, sakau vyrui: klausyk, koks grazus vardas Mazvydas, ir kaip prie pavardes tinka, ir Mazaja Lietuva, kurios teritorijoj mes gyvenam, atstovauja... Va ir ikrito po to man toks visiskai neplanuotukas netyciukas Mazvydas ir i sirdi, ir i pilva lotuliukas.gif Pavojingas dalykas tie vardai... biggrin.gif

(Atsiprasau visu, kad be lietuvisku raidziu - nerandu ju naujam kompe verysad.gif )
Atsakyti
lb lb lb wub.gif
Atsakyti
Labai gražus, vyriškas ir tvirtas smile.gif
Atsakyti
Man patinka!
Atsakyti
Tikrai gražus, tiksliau - tinkamas vardas berniukui/vaikinui ir vėliau - vyrui. Pažįstu berniuka (apie12m.jam) ir tas vardas, pirmą kartą išgirstas - iš karto "prilipo" smile.gif Tiesiog gal vardas labai vaikui tiko ir atitiko smile.gif
Atsakyti
labai vyriškas, tvirtas ir gražus vardas thumbup.gif
Atsakyti
Man patinka, kad tai senas lietuviskas vardas. O va skambesys man nepatinka.
Atsakyti
Nuostabus wub.gif ,kazkaip kai rinkau savo leliukui ir dar nezinojau ko laukiam toks net i galva neatejo,bet ateiciai gal prireiks dar smile.gif ,butinai itrauksiu i sarasa wub.gif
Atsakyti
Gražvydas būtų gražiau:)Bet šiaip nei vienas,nei kitas man nepatinka.smile.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
neblogas vardas,toks vyriskas 4u.gif
Atsakyti
Man gražus, nors savo kūdikėliui tikriausiai tokio neduočiau, nes draugų tarpe vieną jau didelį Mažvydą turim.
Atsakyti