Įkraunama...
Įkraunama...

Mažvydas

mano sūnus - Mažvydas, jam 11 metų. vaikui pavardės praktiškai neprireikia - kol kas kur jis bebuvo (darželis, mokykla, treniruotės, etc.), tokiu vardu buvo vienintelis, niekam neteko perklausti kuris Mažvydas ar pan. smile.gif
vaikis neseniai man padėkojo už šį vardą smile.gif
Atsakyti
Pazistu Mazvyda. Delto gal ir atrodo iprastas vardas, bet visumoje gi Martynas Mazvydas yra pas mus gi smile.gif
Atsakyti
wub.gif
Atsakyti
Mano vyro brolis Mažvydas smile.gif labai gražus, rimtas ir vyriškas man šis vardas smile.gif
Atsakyti
Kuo toliau, tuo labiau limpa prie sirdies sis vardas wub.gif
Atsakyti
wub.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Senas, griozdiskas blush2.gif Neduociau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V*Viktorija: 01 gegužės 2013 - 15:03
Gražus vardas - toks vyriškas smile.gif
Atsakyti
Man tai skamba daug labiau kaip pavarde, o ne vardas. g.gif . O dar ir reiksme "Lietuvių dvikamienis vardas, kur maž- [= mažas, mažai] ir vyd- [= (iš)vydo (pamatė)] " tikrai ne tokia, kokios noreciau savo vaiko vardui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Snieguota_Ela: 13 gegužės 2013 - 13:39
Mano 2 metuku sunas vardas wub.gif jau nuo paauglystes zinojau, kad jei turesiu sunu- bus tik siuo vardu. Nes gyvenime sutikau tik pora vyru, vardu Mažvdas ir abu nuostabus,intelektualus, vyriski, o pats vardas dar labiau tai pabrezia. Pastebejau, kad sis vardas arba patinka, arba visiskai ne. Ir kazkaip labiau juo zavisi intelektualesni zmones, aukstesnio rango, o va visokie "geziukai" visad kritikuoja - nemadingas, senovinis, nesustras ir t.t ... biggrin.gif aisku yra isimciu ir skonio reikalas, niekam netaikau, cia tik pastebejimas mano, o ne taisykle
Atsakyti
QUOTE(LaToja @ 2013 06 01, 17:30)
. Pastebejau, kad sis vardas arba patinka, arba visiskai ne. Ir kazkaip labiau juo zavisi intelektualesni zmones, aukstesnio rango, o va visokie "geziukai" visad kritikuoja - nemadingas, senovinis, nesustras ir t.t ...

drinks_cheers.gif
Atsakyti