Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

QUOTE(STT @ 2009 01 02, 17:42)
O lera pasijungė... nu nu... tyli

oh tu... aš gi jau buvau rašius kad nedalyvausiu nėra kada pati žinai kodėl smile.gif
Bet ta valanda bu o šiandien mintis kad visai fainai būtu wub.gif bet gal kai iska susitvarkysiu ir mergičkos vėl planuos gal ir prigriebs manė su savim blush2.gif nes aš tai labai norėčiau blush-anim-cl.gif

Laba vakaras 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 02 sausio 2009 - 18:50
QUOTE(rugsėjė @ 2009 01 02, 19:40)
kaip tai kur? meetinames tongue.gif , nors buvom tik-net trys bet tik pries penkias skirstytis pradejom smile.gif
norejom jokios fotkes jum nerodyt ax.gif

kodėl//// kuo prasikaltom.... dėk visas gi..... blink.gif
ainu
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2009 01 02, 18:59)
kodėl//// kuo prasikaltom.... dėk visas gi..... blink.gif
ainu

tai kad vienas kadras 4kart darytas, ka jau ten desi smile.gif , geriausia isrinkau-kokybiskiausia
Atsakyti
Labas vakarėlis
Rugiaveide kad greičiau tavo vaikinas pasveiktų 4u.gif
Ir visoms sergančioms - vdapr, linai, Henriluk po 4u.gif 4u.gif 4u.gif kad greičiau pasveiktumėt. Kai gerklė skauda tai gerai jas vakare karštam vandenį su druska palaikyt, o paskui apsimovus vilnonines kojines tiesiai į lovą.
STT laikysiu kumščius kad dar vienai iš mūsų pasisektų nestuke.gif 4u.gif
QUOTE(HenriLuk @ 2009 01 02, 12:34)
Bet mano vyriskis suteike man vilties taipsakant......Zodziu ismuso kurantai 12,o jis atsiprase uz kalidas ir skriaudas padarytas per metus...Ir poto taip kaip niekur nieko sako, gal po poros meteliu mamyte dar prikabinsiu,kad padovanotu mazyli.....susileidau....ir dabar bliaunu,tik nesuvokiu kodel....... g.gif

Šaunuolis thumbup.gif
Einu į meeto nuotrauką pažiūrėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žvelsa @ 2009 01 02, 19:20)
Labas vakarėlis
Rugiaveide kad greičiau tavo vaikinas pasveiktų  4u.gif
Ir visoms sergančioms - vdapr, linai, Henriluk po  4u.gif  4u.gif  4u.gif kad greičiau pasveiktumėt. Kai gerklė skauda tai gerai jas vakare karštam vandenį su druska palaikyt, o paskui apsimovus vilnonines kojines tiesiai į lovą.
STT laikysiu kumščius kad dar vienai iš mūsų pasisektų  nestuke.gif  4u.gif

Šaunuolis  thumbup.gif
Einu į meeto nuotrauką pažiūrėt  biggrin.gif

Tai už katrą laikyti tuos kumščiukus g.gif
Atsakyti
na dar labai noriu pasirodyt savo Zieduka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Brela @ 2009 01 02, 20:25)
na dar labai noriu pasirodyt savo Zieduka  4u.gif

Koks fainas wub.gif
Atsakyti

nai nai nai koks ziedukas wub.gif ... o tu tai baisiai mandra dabar ane?
itariu dabar visa apsipatenkinus vis dar... dar ivertint apie teigiamas galis perlu+ karstas maldas ir tikejima tikimes superinio rezultato bigsmile.gif
tikiuosi kad cia tas paskutinis ingredientas kurio truksta, visa kita tik laiko klausimas
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 01 02, 20:33)
nai nai nai koks ziedukas wub.gif ... o tu tai baisiai mandra dabar ane?
itariu dabar visa apsipatenkinus vis dar... dar ivertint apie teigiamas galis perlu+ karstas maldas ir tikejima tikimes superinio rezultato bigsmile.gif
tikiuosi kad cia tas paskutinis ingredientas kurio truksta, visa kita tik laiko klausimas

kai tik migle pasiule visoms, norincioms tapti nestuke.gif isygyti perliuku, as iskart pranesiau mamai, kad man reikia perliuko tongue.gif sakiau, koperuokites su kuo tik norit, bet man reikia zieduko su perliuku... blush2.gif Tai tikrai man dziaugsmo iki kaklo. Apsisarvavus geraisiais migles burtais, ziedeliu ir daug daug meiles wub.gif wub.gif

beje, siandien kepiau kugelio tevu vizito proga ir tiek kapojau, kad net ausys krutejo tongue.gif zinant, kad as kugelio nelabai megstu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Brela @ 2009 01 02, 20:49)
kai tik migle pasiule visoms, norincioms tapti  nestuke.gif  isygyti perliuku, as iskart pranesiau mamai, kad man reikia perliuko  tongue.gif  sakiau, koperuokites su kuo tik norit, bet man reikia zieduko su perliuku...  blush2.gif Tai tikrai man dziaugsmo iki kaklo. Apsisarvavus geraisiais migles burtais, ziedeliu ir daug daug meiles  wub.gif  wub.gif

beje, siandien kepiau kugelio tevu vizito proga ir tiek kapojau, kad net ausys krutejo  tongue.gif zinant, kad as kugelio nelabai megstu hihihi.gif

Kad taip valgai tai tikrai geras ženklas biggrin.gif mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 01 02, 18:40)
Vdapr turiu tau si ta nuo Migles, gal kada i darbuka uzsuktai? nuo antradienio dirbsiu

aciu Miglei uz dovanele
O tau Rugseje us parvezima... pabandysiu antradieni ir uzsukti, nes mirstu is smalsumo... siandien visa diena sazine grauze, kad nevaziavau... pasilikau namie.. MV prikalbeta... nu taip norejau o jis neisleido...

labai labai grazus... nu tiesiog fantastiskas...

Buvau pas mama vakarienei... tai dar nuo gerkles prie to pacio gavau arbatos su medum... kurios apkest negaliu... brrrrr... o dabar i lova kiutinsiu... dar liepe kojas issikaitin ale visai nemegstu situ reikalu... o dar ryt i darba nu sakes... doh.gif

Beje Migle malonu susipazinti nuotraukoje su tavim... ax.gif
Atsakyti
Prisiduodu pioneers.gif Trasa Kaunas - Vilnius sekmingai iveikta cool.gif

Kai lekiau i meeta, tai gerokai velavau. Gerai, kad rugsejes tel. uzsirasiau, buciau neradusi karsta.gif. Musu rugsejyte viena lukuriavo, o ne vienos meetininkes ne kvapo. Tai pagalvojau, kaip gerai, kad as nors atrukau ax.gif "Pletkavojame" ir ziurime Migle31 prisijunge bigsmile.gif . Tai toks musu buvo meetas rolleyes.gif

STT - Diveja - Balta Avyte mums gresia susitikimas gathering.gif , nes Migle31 mane ipareigojo jums perduoti dovanele santa2.gif Kada susitinkame?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klaudi Ja: 02 sausio 2009 - 21:25