Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

Labas rytas. Baisu galva laukan iskist.. pas mane -15.8 rodo blink.gif blink.gif taip noretusi dar lovytej siltoj pasivartyt, ale kad vakar nespejau visu darbeliu nudirbt, tai siandien nuo ankstaus ryto plusu unsure.gif
beja, atkapsciau STT pasisakymus ir radau, kad klause doh.gif doh.gif kaip mano Kaledinis pyragiukas. tai zinok isgaravo kaip dumas. as tai pati jo nei vieno kasniuko nesuvalgiau, nes labai nemegstu riesutu. bet zinau, kad jeigu buciau megus, tai butu nerealus. visi ziauriai gyre ir rijo doh.gif mano pyragiuka. antra Kaledu diena jo jau nei kvapo nebuvo rolleyes.gif rolleyes.gif

o jau Divejos sukneles grazumas user posted image tai sakees... ir as tokios noooooooooooriu wub.gif wub.gif blink.gif rolleyes.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balta avyte: 06 sausio 2009 - 08:31
QUOTE(divėja @ 2009 01 05, 22:58)

Demonstruoju Brelos megzta suknute man biggrin.gif
user posted image

nu tikrai grazu wub.gif klausyk, ar galiu sita fotke i savo mezginius imest? nes ant zmogaus graziau atrodo, nei ant lovos patiesta blush2.gif
Tik ji taip persimato? blink.gif Nors turbut ant nuogo neina nesiot, nes kanda... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziezulele @ 2009 01 05, 22:50)

Klausykit, as truputi pasmalsausiu. Is jusu visu pokalbiu susidaro vaizdas, kad jus cia n metu bendraujat smile.gif Tai man labai idomu, kiek laiko vyksta sita jusu internetine (ir ne tik) draugyste smile.gif blush2.gif

Aš prisijungiau 2007 spalį..... ir nuo to laiko - kasdien turiu čia užsukti wub.gif .

Labas rytas. Šalta vis tiek dar. Vaikų mažai. Darbo irgi.
Atsakyti
vaiko klasej vakar tik 2 vaikai nebuvo, o kita pirma klase salia tai tik trecdalis susirinko ir pamokos vyksta, siandien pas mus tik 17 salo tai vedziau jaunuoli i mokykla
labasrytas beje, siausiu darban po atostogu...
Atsakyti
sveikutes!!!
saltukas nerealus, tikra ziema.... gal ir gerai visokias bacilas uzmus ir vamzdziu biski gal maziau bus, o tai nuonebuvimo salnu prisiveise neimanomai dauk!!
kaip jus cia laikotes!!! mes po biski, va jau uzsakiem misias, susitariem su kunigu pasventint paminkliuka!!!
as tai vaikstau ir nerandu sau vietos, jau ryt butu sueje metukai mano dukriukuj!
spiglei, nauja temuke nereali, ir angeliukas, kai pamaciau tai pagalvojau kad turbut mano dukryte butu buvus tokia pat, nes ji buvo garbane kaip ir angeliukas tas, is tecio paveldejus.
siandien nakti tai realei susapnavau kad as dar laukiasiu, toki pilvuka, ir as prisekiu, as jutau visa savo esibe savo vaika, jiudesiukus, zaksejima.... net atsibudau laikidamasi uz pilvo ir taip skaudu buvo atsibust ir pamatyt kad tai tik sapnas....
Atsakyti
bimuk console.gif

apkabinu tave..
Atsakyti
Labas rytas
Sandrynja, bimule console.gif Noris surast žodžius, kurie numalšintų mamos širdyje esantį begalinį skausmą... bet visi žodžiai netenka prasmės, nes tas skausmas žodžiais neišgydomas.... net laikui jis nepavaldus... Stiprybės jums merginos.... stipriai jus apkabinu.....
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti