Labas rytas. Baisu galva laukan iskist.. pas mane -15.8 rodo taip noretusi dar lovytej siltoj pasivartyt, ale kad vakar nespejau visu darbeliu nudirbt, tai siandien nuo ankstaus ryto plusu beja, atkapsciau STT pasisakymus ir radau, kad klause kaip mano Kaledinis pyragiukas. tai zinok isgaravo kaip dumas. as tai pati jo nei vieno kasniuko nesuvalgiau, nes labai nemegstu riesutu. bet zinau, kad jeigu buciau megus, tai butu nerealus. visi ziauriai gyre ir rijo mano pyragiuka. antra Kaledu diena jo jau nei kvapo nebuvo
o jau Divejos sukneles grazumas tai sakees... ir as tokios noooooooooooriu
nu tikrai grazu klausyk, ar galiu sita fotke i savo mezginius imest? nes ant zmogaus graziau atrodo, nei ant lovos patiesta Tik ji taip persimato? Nors turbut ant nuogo neina nesiot, nes kanda...
Verta visą gyvenimą lipti į viršūnę, kad kartelį iš ten spjauti apačion
Klausykit, as truputi pasmalsausiu. Is jusu visu pokalbiu susidaro vaizdas, kad jus cia n metu bendraujat Tai man labai idomu, kiek laiko vyksta sita jusu internetine (ir ne tik) draugyste
vaiko klasej vakar tik 2 vaikai nebuvo, o kita pirma klase salia tai tik trecdalis susirinko ir pamokos vyksta, siandien pas mus tik 17 salo tai vedziau jaunuoli i mokykla labasrytas beje, siausiu darban po atostogu...
sveikutes!!! saltukas nerealus, tikra ziema.... gal ir gerai visokias bacilas uzmus ir vamzdziu biski gal maziau bus, o tai nuonebuvimo salnu prisiveise neimanomai dauk!! kaip jus cia laikotes!!! mes po biski, va jau uzsakiem misias, susitariem su kunigu pasventint paminkliuka!!! as tai vaikstau ir nerandu sau vietos, jau ryt butu sueje metukai mano dukriukuj! spiglei, nauja temuke nereali, ir angeliukas, kai pamaciau tai pagalvojau kad turbut mano dukryte butu buvus tokia pat, nes ji buvo garbane kaip ir angeliukas tas, is tecio paveldejus. siandien nakti tai realei susapnavau kad as dar laukiasiu, toki pilvuka, ir as prisekiu, as jutau visa savo esibe savo vaika, jiudesiukus, zaksejima.... net atsibudau laikidamasi uz pilvo ir taip skaudu buvo atsibust ir pamatyt kad tai tik sapnas....
Labas rytas Sandrynja, bimule Noris surast žodžius, kurie numalšintų mamos širdyje esantį begalinį skausmą... bet visi žodžiai netenka prasmės, nes tas skausmas žodžiais neišgydomas.... net laikui jis nepavaldus... Stiprybės jums merginos.... stipriai jus apkabinu.....