sveikutes!
labas , stt!!!
nauji smagei, su viru prie zvakiu, tai gera buvo, kai tesiok ramei, jau 100 metu tai nera buve!!! saliutai fainai, bet as turbut isbridau is vaikistes ir jokio zavesio jeis neturiu!!!!
ruosios metinem, noriu kuniga namo pasikviest, kad pasventintu, paminkliuka kad pasventintu ir misiu.....
vat ir tiek....
BRELA
sėkmės jau JUMS dideliausios, svarbiausia stebuklo gražaus po mažiau nei aštuonių mėnesiukų, sveikatytės ir visko kas gražu ir gera... svajonių išsipildymo

QUOTE(spyglej @ 2009 01 03, 11:05)
ir aš noriiuuuuuuu, užsimaniau varškės apkepo...
mergos, man šiandien ir ryt paskutinės dienos valgymo - bus dieta, griežta dieta

atgaudinėsiu formas po Angeliuko ir Žemynos - pradėsiu naują gyvenimą

QUOTE(žvelsa @ 2009 01 02, 23:28)
Na rugsėję jau ko gero ir gatvėj pamačius pažinčiau
ta su akinukais tai ko gero Miglė, o va kas ta trečia žavinga juodaplaukė

Miglė , Rugsėjė, Klaudi Ja
QUOTE(bicė @ 2009 01 03, 00:50)
pakamuot , ta prasme? ai zinau kaip as mirstu is smalsumo, tai patenkinta kad man nereik kamuotis

Brela su uogienes diena

Labas rytas
Kokia ziema nereali uz lango...
Reik pakuotis ir i lauka
STT, Zemyna tikrai nereali, burbuliuke
O as pasigirsiu
Kazkaip meciau rukyti
Nu as niekada nenorejau mesti, tik kol laukiausi ir maitinau nerukiau. O vat per Kaledas kazkaip susisviete, kad nebenoriu
Ir neberukau
Labai savim patenkinta
STT, kokios dietos zadi laikytis? Kokia spec ar tiesiog mazai valgysi?
man ir reik atstatyti formas, ale labai letai tas svoris krenta

Kokia ziema nereali uz lango...

O as pasigirsiu

Kazkaip meciau rukyti

Labas rytas
Nu oras Pasaka
Mama vis pasakoja, kad toks oras buvo, kai as gimiau
Tai simet nusisypsojo laime vel tokia puga pamatyt
Aciu visoms uz sveikinimus...
O as ka tik islipau is lovos, sukapojau 4 sumustinius
Geriu arbatele
ir po valandeles leksiu i darbeli trumpam.

Brela su torto diena...

As jau siandien po darbo... bet jau kelias kelias... vaziavau ir kojos drebejo...
nu siaubas... sakes... nu ale is kitos puses labai fainai... pagaliau normali ziema atejo

QUOTE(spyglej @ 2009 01 03, 12:05)
Labas rytas
Brela, mūsų
su gimtadieniu tortadieniu. Sėkmės nešiojant mažiuką ir dar daug sveikatėlės.
Migle laukiu varškės apkepuko receptuko

Brela, mūsų

Migle laukiu varškės apkepuko receptuko

Varškės apkepas
½ kg varškės
6 v. š. manų kruopų
4 v. š. cukraus
3 kiaušiniai
½ st. grietinės
razinų pagal skonį
½ a. š. kepimo miltelių
Viską išmaišyti gaunasi gana skysta tešla. Supilti į pateptą sviestu formą. Kepti iki 180° C įkaitintoje orkaitėje 30 40 min. Šiek tiek ataušinti formoje ir išimti .
Aš visada darau iš dvigubos porsijos ir skardą pabarstau džiūvėsėliais labai gražiai išsiima
Papildyta:
QUOTE(Brela @ 2009 01 03, 13:21)
Labas rytas
Nu oras Pasaka
Mama vis pasakoja, kad toks oras buvo, kai as gimiau
Geriu arbatele
ir po valandeles leksiu i darbeli trumpam. 

Tau šiandien palinkėti norėtųs..
Daug džiaugsmo, laimės ir jėgų.
Tegul pildosi viltys žadėtos, svajotos.
Tegul niekad netrūksta draugų.
O draugai mieloji tao geriausia ką gali tūrėt žmogus lihnkių jų tiek kiek telpa tavo širdį
QUOTE(Valery @ 2009 01 03, 11:56)
O as pasigirsiu
Kazkaip meciau rukyti Nu as niekada nenorejau mesti, tik kol laukiausi ir maitinau nerukiau. O vat per Kaledas kazkaip susisviete, kad nebenoriu Ir neberukau
Labai savim patenkinta

O as pasigirsiu
Kazkaip meciau rukyti Nu as niekada nenorejau mesti, tik kol laukiausi ir maitinau nerukiau. O vat per Kaledas kazkaip susisviete, kad nebenoriu Ir neberukau

ačiū už pagyras Madam Kirmėliukei
šaunuolė tu kokia.... tik dabar pirmai progai pasitaikius ne[radėk vėl paravozint

dėl dietos........... aš nemoku laikytis kažkokių dietų o ir nežinau jokių ir nesidomiu jokiom...
laikysiuos paprastai - valgysiu labai mažai ir visko, kas yra namuose... bet mažai... stengsiuos nevartot bulvių, bulkų, miltų ir kitokių bjaurybių, va... ir vandenuko ir vaisiukų daugiau... ir psio... numesiu - nelabai didelė problema man... mano svoris nelabai stabilus, keičiasi greitai, tik va priemonių reikia jamtis.

QUOTE(Brela @ 2009 01 03, 12:21)
Nu oras Pasaka Mama vis pasakoja, kad toks oras buvo, kai as gimiau
O as ka tik islipau is lovos, sukapojau 4 sumustinius Geriu arbatele ir po valandeles leksiu i darbeli trumpam.

O as ka tik islipau is lovos, sukapojau 4 sumustinius Geriu arbatele ir po valandeles leksiu i darbeli trumpam.
ypatinga žiema per gimtadienį ypatingoj padėty

nu čia dabar... toookią žiemą, per toookias nerealias išeigines, plius dar per gimtadienį ji darban šuoliuos

o sumuštekai - geras daikčiukas nėštumo metu.... tik nesustorėk daug

aš gyvenime nevalgius juodos duonos ir daktariškos dešros nuo pusės nėštumo iki dabar tiesiog ėdu ir svajoju apie juodos ajerų duonos, sviesto ir daktariškos dešros sumuštinius.... ėch - pirmadienis viską nutrauks

QUOTE(vdapr @ 2009 01 03, 12:50)
As jau siandien po darbo... bet jau kelias kelias... vaziavau ir kojos drebejo... :nu siaubas... sakes... nu ale is kitos puses labai fainai... pagaliau normali ziema atejo
darbassssss

nu jooooo
gerai kad aš į maximą neišsiruošiau su Marčium važiuot... iškeliavo mano vyrukai į IKI pirkt džiovintų vaisių ir riešutų ale kalėdiniam pyragui, šiandien kepsiu

oras orelis, ryt tėvas su sūnum eis ant ledo žvejot

QUOTE(migle31 @ 2009 01 03, 12:59)
Varškės apkepas
½ kg varškės
6 v. š. manų kruopų
4 v. š. cukraus
3 kiaušiniai
½ st. grietinės
razinų pagal skonį
½ a. š. kepimo miltelių
Viską išmaišyti gaunasi gana skysta tešla. Supilti į pateptą sviestu formą. Kepti iki 180° C įkaitintoje orkaitėje 30 40 min. Šiek tiek ataušinti formoje ir išimti .
Aš visada darau iš dvigubos porsijos ir skardą pabarstau džiūvėsėliais labai gražiai išsiima
½ kg varškės
6 v. š. manų kruopų
4 v. š. cukraus
3 kiaušiniai
½ st. grietinės
razinų pagal skonį
½ a. š. kepimo miltelių
ačiū- ryt mėgausimės - skambinu kad varškės ir manų nupirktų
QUOTE(STT @ 2009 01 03, 12:37)
ypatinga žiema per gimtadienį ypatingoj padėty

nu čia dabar... toookią žiemą, per toookias nerealias išeigines, plius dar per gimtadienį ji darban šuoliuos

o sumuštekai - geras daikčiukas nėštumo metu.... tik nesustorėk daug

aš gyvenime nevalgius juodos duonos ir daktariškos dešros nuo pusės nėštumo iki dabar tiesiog ėdu ir svajoju apie juodos ajerų duonos, sviesto ir daktariškos dešros sumuštinius.... ėch - pirmadienis viską nutrauks

Sustoresiu tai jauciu greitai

Sveikos mergaitukes
O pas mus kazkokia neapsisprendusi ziema, nakti siaip ne taip iki -8 istempiam, diena vos -2. Kalnuose ir siauriau tai aisku grazu, apserksnyje, sniego nemazai, o pas mus tai keli lopineliai tesimato
. Kazkip nebesitiki, kad tikroji ziema ateis
, Reik sakau gal i siaure keltis
As tai visai nubludusi iki 4 ryto pprasedejau, ziurejau filma Pianistas, nebuvau maciusi, grazus....bet toks jau liudnas. pagalvojau, kad tikriausiai ziauresnio sutverimo pasaulyje nei zmogus nera
, nesistebiu , kad ir ponaitis sutverejas kartais toks ziaurus buna, juk pagal savo atvaizda zmogu kure.....
Kazkaip bijau eiti miegoti, paskutiniu metu labai sunkius sapnus sapnuoju, matyt pervargau...
BRELA SU GIMIMO DIENA
DIDZIAUSIA DOVANA JAU PO SIRDIM, BELIEKA PALINKETI PAPRASTU KASDIENIU DALYKU MEILES, IR PINIGU
Rugseje isdykusi esi
Bimulik laikykis , saulele

O pas mus kazkokia neapsisprendusi ziema, nakti siaip ne taip iki -8 istempiam, diena vos -2. Kalnuose ir siauriau tai aisku grazu, apserksnyje, sniego nemazai, o pas mus tai keli lopineliai tesimato

As tai visai nubludusi iki 4 ryto pprasedejau, ziurejau filma Pianistas, nebuvau maciusi, grazus....bet toks jau liudnas. pagalvojau, kad tikriausiai ziauresnio sutverimo pasaulyje nei zmogus nera

Kazkaip bijau eiti miegoti, paskutiniu metu labai sunkius sapnus sapnuoju, matyt pervargau...
BRELA SU GIMIMO DIENA

DIDZIAUSIA DOVANA JAU PO SIRDIM, BELIEKA PALINKETI PAPRASTU KASDIENIU DALYKU MEILES, IR PINIGU

Rugseje isdykusi esi

Bimulik laikykis , saulele