Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

QUOTE(vdapr @ 2009 01 05, 18:52)
as ka tik sudorojau vakar MV partysta 1,5 kg silkiu file... tai jau pridariau sociai... galesim dabar kelias dienas vien silke gyvi but... Ryt ir i darba tysiuos...

MV jau apie mane kaip katinas... vistik celibatas daro savo... nieko laikysiuos is paskutiniu...  ax.gif

ma tik atlyžk būk lašinys jei jis katinas biggrin.gif O ką žmogui daryt negi eis tvoras vartyt kiek gali kentėt biggrin.gif Jūs turbūt silkiniai labai g.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglej @ 2009 01 05, 18:55)
ma tik atlyžk būk lašinys jei jis katinas biggrin.gif O ką žmogui daryt negi eis tvoras vartyt kiek gali kentėt biggrin.gif Jūs turbūt silkiniai labai g.gif

nea mes ne silkiniai... vakar is ryto liepiau parnest 1,5 kg zuvies file... o jis biskiuka uzsimane silkes... nu tai sakau partsinesk 2 ar 3 gabaliukus file silkes... tai spekit kiek ir ko parnese.... 1,5 kg silkes ir 700 g zuvies nu konkretus atbuliesius... fool.gif kazkur padangem skraido... bet po vakar mano klykimo tai prie kompo neina... bent jau kai as matau hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2009 01 05, 19:05)
nea mes ne silkiniai... vakar is ryto liepiau parnest 1,5 kg zuvies file... o jis biskiuka uzsimane silkes... nu tai sakau partsinesk 2 ar 3 gabaliukus file silkes... tai spekit kiek ir ko parnese.... 1,5 kg silkes ir 700 g zuvies nu konkretus atbuliesius... fool.gif kazkur padangem skraido... bet po vakar mano klykimo tai prie kompo neina... bent jau kai as matau    hihihi.gif

na tai ko čia pykti, žmogus taip gal norėjo jam gal silkė daugiau prie dūšios biggrin.gif O dėl tų padangių skraidymo tai pasitaiko visiem. Pvz, aš valydama stalą indus kuriuos reik plaut sudedu į šaldytuvą o sviestą, cukrų į kriauklę. Ir ką pradedu plaut indus ir ką manot žiūriu blink.gif ir pati savo akim netikiu kaip gražiai bėga ant sviesto vanduo biggrin.gif O nervai paima kas taip padarė, pradedu ant visų klykt, o kad mano darbas tai tyliu blush2.gif
Na pasitaiko visko gi gyvenime, juk vieną kartą žmogus gyveni lotuliukas.gif
Atsakyti
KAip gerai,MB nesupyko,kad nieko doro siandien nenuveikiau blush2.gif Gryzo,susitvarkem abudu thumbup.gif va,paziurim Nekviesta meile,jis i vonia ,o as i virtuve vakarienes gamint doh.gif

Mergos,kaip nenoriu ryt darban user posted image
maza man vienos iseigines blush2.gif ale taip aptingau,kad nebegaliu....

Laukiu jau penktadienio,vel iseigine ir vaziuosim pas STT!!!!!!!user posted image
Kas dar jungiasi?????? (as nagla,KlaudiJa veza blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2009 01 05, 19:35)
KAip gerai,MB nesupyko,kad nieko doro siandien nenuveikiau  blush2.gif  Gryzo,susitvarkem abudu  thumbup.gif  va,paziurim Nekviesta meile,jis i vonia ,o as i virtuve vakarienes gamint doh.gif

Mergos,kaip nenoriu ryt darban user posted image
maza man vienos iseigines blush2.gif  ale taip aptingau,kad nebegaliu....

Laukiu jau penktadienio,vel iseigine ir vaziuosim pas STT!!!!!!!user posted image
Kas dar jungiasi?????? (as nagla,KlaudiJa veza  blush2.gif )

na suvalkietė tave paguos užjaučiu dėl darbuko console.gif console.gif ir aš tingėčiau, bet dabar gerai man mamadieniai ištisi. biggrin.gif
iš kokio tu puslapio tuos fainus paveiksliukus siunti nu negaliu atsižiūrėt. Atsiųsk adresiuką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglej @ 2009 01 05, 16:29)
nu negaliu doh.gif vyras kepasi bulvių kaip kvepia ax.gif  blush2.gif ir gundo doh.gif Jis mane užknisa su savo valgymu, jei ką pasidaro tai atėjęs dar siūlo ir gundo doh.gif

Maniškis irgi visuomet mane erzina doh.gif Jis mėgsta vakare ką pakramtyt jau lovoj, bežiūrėdamas TV, atsineša ir "nu paragauk, kaip skanu" doh.gif doh.gif doh.gif

Papildyta:
(as nagla,KlaudiJa veza  blush2.gif )

Skaitau skaitau ir galvoju, kas čia ta nagla, galvoju negi nepastebėjau,kad kuri niką pakeitė doh.gif doh.gif lotuliukas.gif

Pavydžiu jums susitikimo su Žemyna wub.gif
Atsakyti
O spyglei iki kada zadi namie buti? tuose mamadieniuose?
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2009 01 05, 20:36)
O spyglei iki kada zadi namie buti? tuose mamadieniuose?

na parašiau iki 2 metų bet pavasarį bandysiu eit ieškot naujo darbelio tįai jei pasiseks tai eisiu anksčiau. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziezulele @ 2009 01 05, 17:06)

Ziezulele, kaip tavo nuotaikos, kaip darbe einasi?

Kas dar jungiasi?????? (as nagla,KlaudiJa veza  blush2.gif )

As irgi laukiu bigsmile.gif Kas jungiasi???
Jokia ne nagla friends.gif

Bice, kaip laikaisi? Kaip tavo brangiausiasis? Gal karo kirvis jau uzkastas g.gif Bent jau laikinai ax.gif
Smalsauju, kaip ir Zvelsai sekasi??? Turbut nieko naujo....
Ir Migle31 "aptylo" g.gif
Atsakyti
nu merginos, kad zinotumet kaip mano pyraga isjuoke vyras doh.gif sako nu tai eilinis sedevras ania? lotuliukas.gif
sake tau pyragai sekasi kaip mano motinai desras daryt lotuliukas.gif , ne sakau, man geriau as pyragus tau pirmi metai bandau kept, o tavo motina jau 20 metu desras daro lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 01 05, 21:19)
nu merginos, kad zinotumet kaip mano pyraga isjuoke vyras doh.gif  sako nu tai eilinis sedevras ania? lotuliukas.gif
sake tau pyragai sekasi kaip mano motinai desras daryt lotuliukas.gif , ne sakau, man geriau as pyragus tau pirmi metai bandau kept, o tavo motina jau 20 metu desras daro lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu tu čia pavariai lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai ką uošvienė dešrų nemoka daryt schmoll.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglej @ 2009 01 05, 21:27)
nu tu čia pavariai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tai ką uošvienė dešrų nemoka daryt schmoll.gif  g.gif

nea cia as uz ja geriau pyragus kepu tongue.gif , bet jai desros ir niekad nesigauna, o kaime augina kiaules ir darosi desras, na bet kai mes perkam tai... ax.gif
Papildyta:
ai bet vistiek mano pyrago suslamste puse
Atsakyti