Pasižiūriu pavyzdžius kitų rašytus, nes mokykla oj kaip senai baigta, o tokių analizių, referatų net girdėję nebuvom . Tik tiek, dėl bendro supratimo kaip rašyti. Buvo grupėj atvejis kai perrašė dvi merginos iš šperų darbą, na tik savais žodžiais bandė ten viska išdėstyti, ir ka, ogi dėstytojas prie visų pasakė, kad darbas iš šperų.
Dėl referatų rašymo tai yra I. Kaffemanienės knygutė "socialinės gerovės ir negalės tyrimų metodologiniai aspektai". Ja ir reikia naudotis rašant rašto darbus. Taip, kad ten viskas parašyta ką įvade rašyti, kaip cituoti, koks turinys turi būti, kaip išvados suformuluotos. Viskas labai aišku. Kiekvienas universitetas, ir netgi dažnai fakultetas, turi savo reikalavimus rašto darbams. Ir būna išleista knygelė.

Panevėžio kolegija
1. ingridastar 4 kursas
Papildyta:
2. Tikrai ne dėl popieriuko, tas darbas mane domina, tik žiūrint kokioje srityje

Man va šeštadieni egzaminas

Sakykit, o darėte kompetencijų aplanką?

[/quote]
1.

2. Sėkmės dideliausios egzamine

Aš dirbau pagrindinėje mokykloje soc.pedagoge. Ir dar tokioje, kuri buvo beveik nurašyta, taip sakant

Kažkaip man ir įdomiau, ir lengviau dirbt su vyresniais ir tokiais "nelengvais" švelniai tariant vaikais. Nuo rudens jei pasiseks- vėl gal dirbsiu soc.pedagoge

QUOTE(emilijut @ 2009 05 07, 09:15)
pas šituos abu aš visus egzus iš kelių kartų laikiau

QUOTE(ingridastar @ 2009 05 07, 09:32)
Na, jei taip, tai kitas reikalas
Tai šiemte, jei gerai suprantu, baiginėsi?
Sėkmės tuomet

joa, 28 d gynimas jau

QUOTE(Deisi @ 2009 05 07, 20:23)
pas šituos abu aš visus egzus iš kelių kartų laikiau
o Alifanovienės buvo mums 3 egzai, tai teko pavaryti juodai

Oho. Pas Ališauską iš mūsų buvo neišlaikiusiu (klausos), bet pas Alifanovienę (socioedukacinio darbo su vaikais ir jaunimu) visi išlaikė. Klausos, neišlaikė tik tie, kurie visai nesimoko arba nevaikšto į paskaitas.
Man dar keista kaip reikia sugebėti pas Morozovą neišspręsti kryžiažodžio

QUOTE(laisla @ 2009 05 08, 09:03)
Oho. Pas Ališauską iš mūsų buvo neišlaikiusiu (klausos), bet pas Alifanovienę (socioedukacinio darbo su vaikais ir jaunimu) visi išlaikė. Klausos, neišlaikė tik tie, kurie visai nesimoko arba nevaikšto į paskaitas.
Pas Alifanoviene Soc pedagogikos daug kas neislaike, o pas Alisauska irgi daug neislaike ir tikrai ne vien tie,kurie nesimoke

[quote=ingridastar,2009 05 07, 14:54]
Aciu

Aciu

QUOTE(emilijut @ 2009 05 08, 10:34)
Pas Alifanoviene Soc pedagogikos daug kas neislaike, o pas Alisauska irgi daug neislaike ir tikrai ne vien tie,kurie nesimoke 

vienu zodziu teks pavargti ukiskai

[quote=laisla,2009 05 07, 13:52]
Tavo tiesa, bet kai nesi nieko rašius apart rašinėlio ir tai prieš gerus 10 metu, tai drąsiau kai pačiupinėji jau parašytą darbą. Bet čia tik pradžioj taip buvo, dabar jau kaip ir žinom su kuo tie referatai ir analizes valgomos
. Nors mokytis dar oj kiek yra ko
Tavo tiesa, bet kai nesi nieko rašius apart rašinėlio ir tai prieš gerus 10 metu, tai drąsiau kai pačiupinėji jau parašytą darbą. Bet čia tik pradžioj taip buvo, dabar jau kaip ir žinom su kuo tie referatai ir analizes valgomos

na va, as jau siandien issilaikiau pas vilbika egzamina, niu sakyciau jis man buvo super lengvas, nors nezinia kaip cia vertins

labas, ar cia kas nors beuzsukat?