Įkraunama...
Įkraunama...

Socialinės pedagogikos studentės

Gal kas turit supratima, kaip reikia daryti stovyklos veiklos plana, programa?
Atsakyti
sveikos, man paskutis egzas liko ir viskas bus thumbup.gif
jau liepe pagalvot kokia noretume kursinio tema rasyt, tai dabar suku galva g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(neringyte @ 2009 05 30, 22:58)
sveikos, man paskutis egzas liko ir viskas bus thumbup.gif
jau liepe pagalvot kokia noretume kursinio tema rasyt, tai dabar suku galva g.gif  doh.gif

Kaip gerai, man dar du liko unsure.gif o kada tas kursinio temas duoda rinktis, nes mes dabar nesenai destytoja rinkomes..
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2009 05 31, 12:19)
Kaip gerai, man dar du liko unsure.gif o kada tas kursinio temas duoda rinktis, nes mes dabar nesenai destytoja rinkomes..

nu as dabar pirma pabaigiau izangine antro prasidejo tai jau mums sake pasidomet kokia noretume tema kursini rasyt...o destytoja tai kolegija parinks
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2009 05 31, 12:19)

ŠU tai rinkomes destytoja is saraso III k. antame semestre,bet pas konkretu destytoja tam tikras studentu skaicius tepriimamas, tai buvo burtu keliu traukiama,kas pas koki eis, zinoma pries tai rinkomes pas ka norejom ir pas kuriuos buvo daugiau norinciu,nei priima destytojas,traukem burtus. Aš vakar jau atsiskaiciau kursini pas dėstytoja G. Morozova, thumbup.gif ir taip sutarem,kad ji man ir diplominio vadove pabus, kad ir neliktu vietu renkantis diplominio vadova :-) tai jau po keliu sav sake susiktiksim, kad aptart ko imtis tesiant kursini link diplominio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(emilijut @ 2009 06 01, 08:01)
ŠU tai rinkomes destytoja is saraso III k. antame semestre,bet pas konkretu destytoja tam tikras studentu skaicius tepriimamas, tai buvo burtu keliu traukiama,kas pas koki eis, zinoma pries tai rinkomes pas ka norejom ir pas kuriuos buvo daugiau norinciu,nei priima destytojas,traukem burtus. Aš vakar jau atsiskaiciau kursini pas dėstytoja G. Morozova,  thumbup.gif  ir taip sutarem,kad ji man ir diplominio vadove pabus, kad ir neliktu vietu renkantis diplominio vadova :-) tai jau po keliu sav sake susiktiksim, kad aptart ko imtis tesiant kursini link diplominio  thumbup.gif

Šaunu, sveikinu 4u.gif Kokia tema rašei kursinį? Ar puikiai įvertino? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laisla @ 2009 06 01, 10:25)
Šaunu, sveikinu  4u.gif  Kokia tema rašei kursinį? Ar puikiai įvertino?  smile.gif

9 parašė ir dar paklausė,ar nenuskriaus labai smile.gif
kursinio tema: DIENOS UŽIMTUMO GRUPIŲ POVEIKIS NEĮGALIESIEMS
Atsakyti
QUOTE(emilijut @ 2009 06 01, 20:30)
9 parašė ir dar paklausė,ar nenuskriaus labai  smile.gif
kursinio tema: DIENOS UŽIMTUMO GRUPIŲ POVEIKIS NEĮGALIESIEMS

Na, išties šaunu. smile.gif
Atsakyti
šaunuolė emilijut

man jau šiandien baigėsi egzaminų maratonas thumbup.gif nuo ketvirtadienio įžanginė antro kurso smile.gif
Atsakyti
bet vat kas laukia šioje sesijoje ir po jos,neaišku,nes Jodraitis ir Ališauskas jau tikrai lengvai nepraleidžia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(emilijut @ 2009 06 02, 22:44)
bet vat kas laukia šioje sesijoje ir po jos,neaišku,nes Jodraitis ir Ališauskas jau tikrai lengvai nepraleidžia  doh.gif

Na, Ališauskas tai tikrai, kad nelengvai...Jis man neįdomus kažkaip...

Šiandien buvau bakalauro darbų ginime...Morozova žiauriausius klausimus uždavinėjo ir kai paparašė pasakyti pagirimajį žodį, sakė, kad tokių nemėgsta sakyti... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laisla @ 2009 06 02, 21:58)
Na, Ališauskas tai tikrai, kad nelengvai...Jis man neįdomus kažkaip...

Šiandien buvau bakalauro darbų ginime...Morozova žiauriausius klausimus uždavinėjo ir kai paparašė pasakyti pagirimajį žodį, sakė, kad tokių nemėgsta sakyti... smile.gif

o kas bkalauro vadovas buvo?Siaip kiek girdejau,tai geriausius balus gauna Jodraicio,Morozovos, Elijosiaus studentai unsure.gif
Atsakyti