Įkraunama...
Įkraunama...

Socialinės pedagogikos studentės

sveikos merginos 4u.gif
gal kartais kuri rasote kursinius uz pinigus?labai labai reikia.prasau susisiekti per az 4u.gif
Atsakyti
SVEIKUTES, NOREJAU PASITEIRAUTI AR LENGVA ISTOTI I VILNIAUS KOLEGIJA, MANO VISI MOKYKLINIAI EGZAMINAI, NORIU STOTI I NEAKYVAIZDINI, IR AR LABAI SUNKU MOKYTIS? NES TURIU VAIKUTI KURI LEISIU I DARZELI IR PATI DIRBSIU... TAI NEZINAU AR CIA ISEITU MOKSLA SU DARBU SUDERINTI, AR NEUZTEKTU LAIKO MOKSLAM... ??? g.gif PADEKIT MAN... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonitute20: 30 lapkričio 2009 - 15:44
QUOTE(bonitute20 @ 2009 11 30, 16:43)
SVEIKUTES, NOREJAU PASITEIRAUTI AR LENGVA ISTOTI I VILNIAUS KOLEGIJA, MANO VISI MOKYKLINIAI EGZAMINAI, NORIU STOTI I NEAKYVAIZDINI, IR AR LABAI SUNKU MOKYTIS? NES TURIU VAIKUTI KURI LEISIU I DARZELI IR PATI DIRBSIU... TAI NEZINAU AR CIA ISEITU MOKSLA SU DARBU SUDERINTI, AR NEUZTEKTU LAIKO MOKSLAM... ??? g.gif  PADEKIT MAN...  verysad.gif

O kodel i sita specialybe norite stoti?.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2009 11 30, 17:46)
O kodel i sita specialybe norite stoti?..  ax.gif

mane domina si specialybe... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bonitute20 @ 2009 11 30, 17:22)
mane domina si specialybe...  smile.gif

Jei esate pasiruosusi dirbti is idejos - sekmes. Studijos gana idomios ir nepasakyciau, kad labai sunkios. Bet as cia kalbu apie Klaipedos universiteta.
Atsakyti
nesuprantu is kur tokia nuomone apie darba is idejos. kazkada vienos paskaitos metu destytoja klausinejo dirbanciuju kokios ju algos, pries tai irgi padejavusi kad soc ped lab mazai uzdirba. likom visi labai nustebe.. 1600, 1300 ir be jokiu papildomu darbeliu, ir be issilavinimo atitinkamo...nemanau kad cia tokios jau mazytes algos
Atsakyti
QUOTE(SAMOGITIJA @ 2009 11 30, 23:15)
nesuprantu is kur tokia nuomone apie darba is idejos. kazkada vienos paskaitos metu destytoja klausinejo dirbanciuju kokios ju algos, pries tai irgi padejavusi kad soc ped lab mazai uzdirba. likom visi labai nustebe.. 1600, 1300 ir be jokiu papildomu darbeliu, ir be issilavinimo atitinkamo...nemanau kad cia tokios jau mazytes algos

Paskaitykite soc.pedagogiu temute, suprasite. Ir mano kursiokes kelios dirba - katino asaros, ne alga.
Atsakyti
Labas,merginos.Matau,kad jūs studijuojate soc.pedagogoką ir tikriausiai jau jums buvo Edukologija.Gal kas man galėtų pagelbėti su referatu iš Edukologijos:išanalizuoti pasirinktą pedagoginę(socialinę)problemą(pvz.vaikų smurtas prieš vaikus,mokyklos nelankymas,narkot.medž.platinimas mokykloj ir pan.),išanalizuoti tą problemą 3hipotezių aspektais(remiantis bent 3literat.šaltiniais).Gal kas esate rašiusios ką panašaus,būčiau labai dėkinga už pagalbą.Padėkite,kas galit,nes nerandu jokių knygų.ACIŪ.
Atsakyti
QUOTE(SAMOGITIJA @ 2009 11 30, 23:15)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Pas mus į paskaitą buvo atėjusi dirbanti socialinė, dirba mažo miesto gimnazijoje. ?Jos alga 1800lt. Nepersidirba.
Atsakyti
Dar mane erzina tokios kalbos - mazdaug jei jau studijuoju soc ped, tai jau kitu darbu nedirbsi apart mokykloj soc pedagoge. O tai kur visos kitos socialines istaigos, vyriausybines ir nevyriausybines, t.t ir panasiai rolleyes.gif
Atsakyti
Tai aišku, kad ne vien mokykloje. Aš dabar praktikoje, ją šią savaitę atlieku socialinės paramos skyriuje. Ten moterys tvarko kompensacijas, socialines išmokas. Čia kaip pavyzdys ką galima dirbti. Dar yra vaikų namai, dienos centrai, įvairūs projektai, globos namai (senelių) ir t.t.
Atsakyti
gal man galite pasakyt koks maziausias balas siemet buvo stojant i sia specialybe...? kaip reikia apskaiciuoti? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonitute20: 01 gruodžio 2009 - 21:21