Įkraunama...
Įkraunama...

Socialinės pedagogikos studentės

QUOTE(SAMOGITIJA @ 2009 12 05, 18:03)
semestrui siuo metu - 1820 lt. tai uz metus - 3640 lt. cia ziurejau kur kvitai patalpinti uz studijas susimoket.  http://www.su.lt/ind...t...523&lang=lt

Aš ir konkretaus žmogaus tą sumą 4160 lt girdėjau, gal melavo, nežinau. Čia kalba apie dieninį.
Atsakyti
sveikutes SP studentes 4u.gif esu retas svecias pas jus, bet norejau paklausti, gal kuri turite socialino darbo praktikos pavyzdi koki, na kaip rasyt? ax.gif buciau labai dekinga 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sonnija @ 2009 12 07, 13:47)
sveikutes SP studentes 4u.gif esu retas svecias pas jus, bet norejau paklausti, gal kuri turite socialino darbo praktikos pavyzdi koki, na kaip rasyt? ax.gif buciau labai dekinga 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Šiuo metu kaip tik atlieku šią praktiką, galiu pasakyti tik tiek, kad reikia griežtai rašyti pagal instrukciją, ten parašyta ką pateikti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laisla @ 2009 12 07, 12:51)
Šiuo metu kaip tik atlieku šią praktiką, galiu pasakyti tik tiek, kad reikia griežtai rašyti pagal instrukciją, ten parašyta ką pateikti.  smile.gif

o gal galit man pasakyt kaip titulini rasyt, nes visur skirtingi reikalavimai, o kiek suprantu laisla, pati is SU? ax.gif
Atsakyti
Titulinis ir man butu aktualu. Nors jau 2 kursa baigineju, bet kaip is tikruju rasyt tai ir nezinau.. As titulini rasau i Kaffemanienes knygute pasiziurejus, bet kiek maciau tai pas kursiokus tie tituliniai skiriasi. Tai ir nezinau gerai as ji parasau ar ne.
Atsakyti
va tas ir yra, kad visi kazkodel skirtingai raso ir zinok, pas ka gerai, o pas ka ne doh.gif
Atsakyti
Galetu but kazkokie konkretus pavyzdziai, kad galetum zmogus pasiziurejes rasyt, butu ramu. Nezinau kaip ten dieniniuose, bet pas mus tai man dar kliuna toks dalykas: parasai darba, tave ivertina, bet jokiu pastabu, ar siaip pasiziuret kokias klaidas darai, kad is ju pasidaryt kazkokias isvadas, taip ner. As suprantu, darbu daug, manau fiziskai neimanoma ten smulkiai papasakot ka ne taip studentas raso. Bet, manau prie gero noro, pvz kaip destytoja Mrozova - nors po trumpa pastabele parase. Ir mazdaug jau zinai kodel tas ivertinimas butent toks.
Atsakyti
QUOTE(SAMOGITIJA @ 2009 12 07, 15:45)
Galetu but kazkokie konkretus pavyzdziai, kad galetum zmogus pasiziurejes rasyt, butu ramu. Nezinau kaip ten dieniniuose, bet pas mus tai man dar kliuna toks dalykas: parasai darba, tave ivertina, bet jokiu pastabu, ar siaip pasiziuret kokias klaidas darai, kad is ju pasidaryt kazkokias isvadas, taip ner. As suprantu, darbu daug, manau fiziskai neimanoma ten smulkiai papasakot ka ne taip studentas raso. Bet, manau prie gero noro, pvz kaip destytoja Mrozova - nors po trumpa pastabele parase. Ir mazdaug jau zinai kodel tas ivertinimas butent toks.

viskai sutinku drinks_cheers.gif o pati gal SU neakivaizdiniam 3 kurse? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sonnija @ 2009 12 07, 17:03)
viskai sutinku drinks_cheers.gif o pati gal SU neakivaizdiniam 3 kurse? biggrin.gif

As neakivaizdiniam 2 kurse, sausi dar kazkur 2 savaites vaziuosim ir bus baigta sokiai.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SAMOGITIJA @ 2009 12 07, 17:16)
As neakivaizdiniam 2 kurse, sausi dar kazkur 2 savaites vaziuosim ir bus baigta sokiai.gif  smile.gif

aaa, jau galvojau, kad su kursioke susirasineju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sonnija @ 2009 12 07, 17:53)
aaa, jau galvojau, kad su kursioke susirasineju biggrin.gif

ale vistiek is tos pacios peklos friends.gif
Atsakyti
QUOTE(sonnija @ 2009 12 07, 15:35)
o gal galit man pasakyt kaip titulini rasyt, nes visur skirtingi reikalavimai, o kiek suprantu laisla, pati is SU? ax.gif

Titulinį aš darau pagal Kaffemanienės knygą ir žiūriu pagal kursinius smile.gif . Pas mus taip pat skiriasi tituliniai, tačiau dėl to, kad kiti blogai padaro, vadovaudamiesi ne Kaffemaniene. smile.gif
Taip, aš iš ŠU dieninio. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laisla: 07 gruodžio 2009 - 19:28