As jau parašiau ir išsiunčiau, dabar lauksiu ivertinimo
. Kai parasytas tai jau juokas ima palyginus su kitu darbu tam paciam Vilbikui. Medziagos mazai, o parasyt daug, nezinau kaip bus
Bukit gerutes gal kas turite ta Kaffemanienes knygutem gal galetume atskenuoti ir atsiusti man pastu zannce@gmail.com
nes perlekiau panevėžy begales knyginu, neturi. prasau, nes jau nzn ka daryti. daugybes grupioku nusiunte darbus ir gavo ats kad perdaryti, perrasryti
nes perlekiau panevėžy begales knyginu, neturi. prasau, nes jau nzn ka daryti. daugybes grupioku nusiunte darbus ir gavo ats kad perdaryti, perrasryti
As jau irgi gavau atsakyma. Teks rasyti is naujo
as vakar issiunciau ir laukiu atsakymo ka reikia perdaryti,l bet kolkas tyla
Man kazkur po triju dienu atrase, bet jokiu komentaru nebuvo apart - darbas turi buti apie konvencija. Nu atrodo apie konvencija ir rasiau, bet kazkas neitiko. Darbui kuriam bus skiriama tik 15 procentu ivertinimo labai jau auksti reikalavimai. Nenoriu net pagalvot apie referata sekanti, kaip su juo reiks itikt..
Indiv. neatitinka metodinių reikalavimų, įvertinimas - 5 (labai silpnai).
lekt. Alfredas Vilbikas
Taip man atrase destytojas, .tai paklausiau ar galima pasitaisyti
lekt. Alfredas Vilbikas
Taip man atrase destytojas, .tai paklausiau ar galima pasitaisyti
Siandien gavau ivertinima del pakartotinai nusiusto darbo. Si kart parase 7, ne zodzio kad kas butu blogai del metodiniu klaidu.
Žannce, ar leido tau pasitaisyt? Ar gavai ta Kaffemanienes knygute?
Žannce, ar leido tau pasitaisyt? Ar gavai ta Kaffemanienes knygute?
Leido pasitaisyti.Dar neturiu tos knygeles. OI man butu gerai jei iki 7 pakeltu
QUOTE(Žannce @ 2010 03 26, 19:11)
Leido pasitaisyti.Dar neturiu tos knygeles. OI man butu gerai jei iki 7 pakeltu
Pagrindinius reikalavimus galeciau tau parasyti, turiu ta knygute, bet ner kaip nuskanuot
Kolkas nevark, rytoj man egzaminas, tai gal universitete nusipirksiu. Labai malonu, kad kazkas supranta ir stengiasi padeti
QUOTE(Žannce @ 2010 03 26, 22:49)
Kolkas nevark, rytoj man egzaminas, tai gal universitete nusipirksiu. Labai malonu, kad kazkas supranta ir stengiasi padeti 
jei kartais nebutu pirkt pranesk, nurasysiu kas tau ten aktualu.