Įkraunama...
Įkraunama...

Socialinės pedagogikos studentės

As jau parašiau ir išsiunčiau, dabar lauksiu ivertinimo fear.gif . Kai parasytas tai jau juokas ima palyginus su kitu darbu tam paciam Vilbikui. Medziagos mazai, o parasyt daug, nezinau kaip bus g.gif
Atsakyti
Bukit gerutes gal kas turite ta Kaffemanienes knygutem gal galetume atskenuoti ir atsiusti man pastu zannce@gmail.com
nes perlekiau panevėžy begales knyginu, neturi. prasau, nes jau nzn ka daryti. daugybes grupioku nusiunte darbus ir gavo ats kad perdaryti, perrasryti doh.gif verysad.gif
Atsakyti
As jau irgi gavau atsakyma. Teks rasyti is naujo
Atsakyti
as vakar issiunciau ir laukiu atsakymo ka reikia perdaryti,l bet kolkas tyla verysad.gif doh.gif
Atsakyti
Man kazkur po triju dienu atrase, bet jokiu komentaru nebuvo apart - darbas turi buti apie konvencija. Nu atrodo apie konvencija ir rasiau, bet kazkas neitiko. Darbui kuriam bus skiriama tik 15 procentu ivertinimo labai jau auksti reikalavimai. Nenoriu net pagalvot apie referata sekanti, kaip su juo reiks itikt..
Atsakyti
Indiv. neatitinka metodinių reikalavimų, įvertinimas - 5 (labai silpnai).

lekt. Alfredas Vilbikas

Taip man atrase destytojas, .tai paklausiau ar galima pasitaisyti verysad.gif
Atsakyti
Siandien gavau ivertinima del pakartotinai nusiusto darbo. Si kart parase 7, ne zodzio kad kas butu blogai del metodiniu klaidu.
Žannce, ar leido tau pasitaisyt? Ar gavai ta Kaffemanienes knygute?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SAMOGITIJA: 26 kovo 2010 - 17:09
Leido pasitaisyti.Dar neturiu tos knygeles. OI man butu gerai jei iki 7 pakeltu
Atsakyti
oi kaip as jus mergytes uzjauciu del vilbiko,man jau jis net sapnavosi kaip koks kosmaras doh.gif del tos knygutes tai as kazkada maciau kad galima ja netu uzsisakyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žannce @ 2010 03 26, 19:11)
Leido pasitaisyti.Dar neturiu tos knygeles. OI man butu gerai jei iki 7 pakeltu

Pagrindinius reikalavimus galeciau tau parasyti, turiu ta knygute, bet ner kaip nuskanuot
Atsakyti
Kolkas nevark, rytoj man egzaminas, tai gal universitete nusipirksiu. Labai malonu, kad kazkas supranta ir stengiasi padeti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žannce @ 2010 03 26, 22:49)
Kolkas nevark, rytoj man egzaminas, tai gal universitete nusipirksiu. Labai malonu, kad kazkas supranta ir stengiasi padeti 4u.gif

jei kartais nebutu pirkt pranesk, nurasysiu kas tau ten aktualu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SAMOGITIJA: 27 kovo 2010 - 08:13