Įkraunama...
Įkraunama...

Socialinės pedagogikos studentės

na sveikos smile.gif ,ar priimsite mane i savo gretas.Studijuoju Šu neakivaizdziai, kolkas pirmas kursas.Socialine pedagogika. g.gif
turiu klausymeliu, gal kas turite Vilbikui fereta, bet kokia tema, kad kaip pavyzdi, labai mane sis referatas gazdina.
taip pat del morozovos. mums liepe periodikoj susirasti teigiama arba neigiama soc. pedagogo patirti ir isanalizuoti, o as nelabai suprantu sia uzduoti
gelbekite.
Sestadieni jau laukia egzaminas vel. pas Gudoni.
Atsakyti
QUOTE(Žannce @ 2010 02 25, 14:40)
na sveikos  smile.gif ,ar priimsite mane i savo gretas.Studijuoju Šu neakivaizdziai, kolkas pirmas kursas.Socialine pedagogika.  g.gif
turiu klausymeliu, gal kas turite Vilbikui fereta, bet kokia tema, kad kaip pavyzdi, labai mane sis referatas gazdina.
taip pat del morozovos. mums liepe periodikoj susirasti teigiama arba neigiama soc. pedagogo patirti ir isanalizuoti, o as nelabai suprantu sia uzduoti
gelbekite.
Sestadieni jau laukia egzaminas vel. pas Gudoni.

Sveika, aišku priimsime smile.gif Dėl to kaip rašyti Vilbikui referatą, tai jis pats turėjo duoti pavyzdį, bent jau kiek žinau tai duoda. Ir reikalavimus visus atspausdintus ant lapo duoda. O dėl Morozovos, tai paprasčiausiai susirask straipsnį kur gerai atsilieptų apie soc. darbuotojus arba kokius jų gerus darbus aprašytų ir kur būtų koks neigiamas dalykas, pvz, kad susimušė mokykloj, rūkė, apvogė, tyčiojosi ar pan. smile.gif
Atsakyti
vilbikas nieko nedave tik temas. ir literaturos sarasa. o Morozovai tai kaip ten paanalizuoti, mazdaug kaip interpretacija?
Atsakyti
QUOTE(Žannce @ 2010 02 25, 15:43)
vilbikas nieko nedave tik temas. ir literaturos sarasa. o Morozovai tai kaip ten paanalizuoti, mazdaug kaip interpretacija?

Gal reikėjo jo paprašyti tuomet smile.gif Tikrai būtų davęs. Dvi pažįstamos pas jį rašė referatus ir davė visus tikslius nurodymus ir net pavyzdžius referatų, įvertintų 10. O tai Morozovai tai nežiūrėk ten sudėtingai. Paprastai pagalvok kodėl taip nutiko, kokie socialinių darbuotojų pliusai, kokie minusai tai galėjo lemti, kaipn to išvengti ar paskatinti. smile.gif Taip, gali rašyti kaip interpretaciją.
Atsakyti
oi kaip butų gerai ir man tokie dalykai. na bet reikes kazkaips suktis
Atsakyti
na o gal kuri zinote, ar pas gudoni sudetingi egzaminai? smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, neuzilgo rasysiu ir as Vilbikui 2 darbus. Ko tai baisoka g.gif . Viename reiks jungtiniu tautu konvencija nagrinet, kitam referata rasyti. Ale dar tema issitraukiau, 18-40 metu neteiseti vaikai g.gif , nelabai isivaizduoju is kur reiks tokia tema literaturos istraukt.
Kaip greit laikas bega, atsimenu laisla ir mane ramino del Morozovos darbo wink.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
pas Gudoni egzas buvo tikrai nebaisus, del Vilbiko, na jis is saves state...., kele didelius reikalavimus, gasdino, ui kinkos drebejo.Irgi rasem 2 darbus, apie soc.istaiga ir referata pagal jo tema. Reikalavimus jis mums dave, bet jie atitinka Kaufman knygute, galiu pasakyti yra tik labai baisu, bet musu visi 80 rado medziagos ir visi parase(niu aisku gal ir nevisi jie patys rase). O beje pas Vilbika egzas visai nebuvo sunkus, na aisku mokemes istatymus visus ax.gif , bet pagal ji , jo gasdinimus nebuvo sunku. Apie morozova isvis galiu tik gerai atsiliepti, darba parasai,savo nuomone isdestai ir ji..nesikabineja smile.gif

Visi slenka ir mes praslinksim, tik vieni lengviau, kiti sunkiau 4u.gif SEKMES
Atsakyti
aciu luga uz padrasinima, pacio egzamino pas vilbika nebijau, viska galima ismokt, nu bet tie darbai, taip baisu dar nebuvo fear.gif biggrin.gif
Atsakyti
o gal kuri nors turite Vilbiko darbui pavyzdi ar kokie reikalavimai, nes mums nieko nedave? nes nenumanau kaip rasyti., jei turite busiu labai dekinga. Jei turite ks, atsiuskite i zannce@gmail.com
Siandien eisiu i biblioteka rintis modziagos tikiuosi ka nors rasiu doh.gif doh.gif
Atsakyti
Kas liecia reikalavimus, tai siuliau isigyti Irenos Kaffemanienes knygute, ji bus reikalinga ir ateiciai kursiniuj, bakalaurui ax.gif . O pas Vilbika reikalavimai pagrindiniai, psl parametrai, sriftas, isnasos(butinai apacioje, mums taip liepia), literaturos sarasas pagal abecele, na ir pagringas, kad butu atsakyta i tema, viskas yra tuoj knygoj. Na del pvz. darbo tai jis mums tik leido uzmesti aki, kopijuoti neleido, tad pavyzdzio neturiu. Lengva man dabar rasyti, kai paciai jau praeitas etapas, kuris kainavo daug nervu doh.gif
Atsakyti
As turiu pavyzdi, bet tik spausdintam variante, bet kad nieko tas nepadeda, rasyt teks paciai
Atsakyti