Įkraunama...
Įkraunama...

Opeliukų myletojos :):):)

QUOTE(TedisLT @ 2009 01 22, 12:13)
tundra neapsisvietelis vagis turbut nezinojo apie antenas:)

O del voveres tai nezinia.... ten reikia iks failu komanda [malderi ir skali] siust, kad issiaiskintu, kame raikalas... aisku kai keliu zvaigzdes ["Mes ja matom, ji musu - NE"] pradeda rodyti aukstaji pilotaza uz vairo, lauk svieto pabaigos... aisku jei ne voveres bystrumas, tai vetrai butu blogiau sad.gif

o tu jaspi - pasipuikuok kaip te grazinsi masina ???...

Nieko ypatingo nebus, bus taip kaip fotkej sitoj:
http://images.google...ttp...l=lt&sa=N

ten matote prie priesrukinio zibinto yra tokie blizgantys "apvadai". Tai vat tokius pat desiuos ant savo Vectros blush2.gif blush2.gif , nes kazkodel, tokius dalykus gamykloje nedejo ant Vectru, tik ant signumu. Siaip, beveik nepastebima smulkmena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jaspis @ 2009 01 22, 12:25)
Nieko ypatingo nebus, bus taip kaip fotkej sitoj:
http://images.google...ttp...l=lt&sa=N

ten matote prie priesrukinio zibinto yra tokie blizgantys "apvadai". Tai vat tokius pat desiuos ant savo Vectros blush2.gif  blush2.gif , nes kazkodel, tokius dalykus gamykloje nedejo ant Vectru, tik ant signumu. Siaip, beveik nepastebima smulkmena smile.gif

nenoriu pribezdet nesamoniu, bet ziurek po to saugok savo vetra.... bo tamsta nesat vovere... bystryumo gal ner tokio...

siandie pamasciau kad krize rimciau arteja iki manes... manau seimoj atsikratysim vienu bolidu
nors gausim uz ji kelis litus, bet bent nereikes ten draudimu ir panasiai.... ale kas durniausia... bereikalo gali but kad ziemines padangas pirkau ziemos pradzioj:(
Atsakyti
QUOTE(TedisLT @ 2009 01 22, 13:06)
siandie pamasciau kad krize rimciau arteja iki manes... manau seimoj atsikratysim vienu bolidu
nors gausim uz ji kelis litus, bet bent nereikes ten draudimu ir panasiai.... ale kas durniausia... bereikalo gali but kad ziemines padangas pirkau ziemos pradzioj:(

nenoriu kolegėlės gąsdinti, bet ir už pigiai nelabai kas ima dabar doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious Vici: 22 sausio 2009 - 13:21
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 01 22, 13:21)
nenoriu kolegėlės gąsdinti, bet ir už pigiai nelabai kas ima dabar doh.gif  verysad.gif

vat butent... tai dar mano zmonike pamaste - gal dalim visa isrinksim:) o daliu manau prireikia kartais
Atsakyti
QUOTE(TedisLT @ 2009 01 22, 13:06)
nenoriu pribezdet nesamoniu, bet ziurek po to saugok savo vetra.... bo tamsta nesat vovere... bystryumo gal ner tokio...

Tiesa pasakius tai nelabai supratau ką norėjote tuom pasakyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jaspis @ 2009 01 22, 15:00)
Tiesa pasakius tai nelabai supratau ką norėjote tuom pasakyti doh.gif

vovere gi turi vetra su angelo akim is abieju galu [priekio ir galo]... tamsta kazka grazaus irgi dedat ant savojo bolido.... biski surisau tamstos mintis ar tik dar labiau sumaisiau viska?
Atsakyti
Na va, jau ir as nebesuprantu lotuliukas.gif Toks jausmas, kad cia kai kas is manes saiposi blink.gif Na gal nesisaipo, o tik siaip per danti traukia g.gif lotuliukas.gif
As vat ir pati dabar galvoju - kaip as taip greit sugebejau sureaguot g.gif Juk spejau primest vaizdeli veidrodelyje, kad uz manes nieko nera ir kad negaliu mestis i sona nes ten porele su vezimeliu palei gatve ejo... Kaip as dar ant stabdziu spejau kirst? g.gif Nes ta su roveriu tai visai nieko nemate schmoll.gif Ji net nestabde. Isvis i mane net neziurejo. Ji pati juk po to ir pasake - nemaciau. Tik sast ir jau bum. Blyn, o kad i kaire net pasvirusi i prieki ziurejo, o as jai is desines - ne svarbiakas lotuliukas.gif Ir vat man vis dar ramybes neduoda klausimas - nu kokio bieso ji tvarkingai sustojusi prie sop zenklo, taip staigiai dejo gazo...
Mano vectros kapota dazo. Blyn, kampas uzlinko, o istiesint, kad dazai nenutrupetu neisejo. Nors ir taip siek tiek jau per avarija nutrupejo. Taigi teko visa kapota perdazyt.
O koks ten pas mane tiuningas? Baikit. Lempas gi tik keitem. Ir tai pasinaudojus proga, kad jas taip ar taip reikejo keist.
Atsakyti
O as noriu tokiu "ragu" ant Signumo, bo pas mane nebuvo schmoll.gif
Tiesa, savaitgali pakeite akuma, tai kaip bite kuriasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TedisLT @ 2009 01 22, 15:59)
vovere gi turi vetra su angelo akim is abieju galu [priekio ir galo]... tamsta kazka grazaus irgi dedat ant savojo bolido.... biski surisau tamstos mintis ar tik dar labiau sumaisiau viska?

A, daba supratau biggrin.gif
Papildyta:
Sky Diver, as Autodinoj užsisakiau, 140Lt kainuoja abiejų pusių ragai smile.gif Na taip, ne ant visų signumų būna, sutinku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jaspis @ 2009 01 22, 17:26)
Sky Diver, as Autodinoj užsisakiau, 140Lt kainuoja abiejų pusių ragai smile.gif  Na taip, ne ant visų signumų būna, sutinku biggrin.gif

Tai visai padori kaina bigsmile.gif tikrai galvojau, kad daugiau kainuos
Atsakyti
mano astra ir tokiau vis trūkčioja. Kai buvo sausiau, trūkčiojo prie didesnio greičio, o dabar jau ir prie 50km pradeda. Apsukos ant 2, greitis stabilus - ir prasideda..... Meistrai viską išžiūrėjo, nieko nerado, vienam pajungus kompą kažkokią klaidą rodo, bet jis nežino ką reiškia, kitam jokių klaidų nerodo... Žvakes pakeičiau. Nesuprantu kas vyksta. nėr labai smagu važinėti su tokiu "šokliuku". Gal kas nors žinot kokį gerą AUTOMATINIŲ astrų meistrą/servisą Kaune? Galima ir į AŽ.
Atsakyti
QUOTE(DaliaS @ 2009 01 22, 20:26)
mano astra ir tokiau vis trūkčioja. Kai buvo sausiau, trūkčiojo prie didesnio greičio, o dabar jau ir prie 50km pradeda. Apsukos ant 2, greitis stabilus - ir prasideda..... Meistrai viską išžiūrėjo, nieko nerado, vienam pajungus kompą kažkokią klaidą rodo, bet jis nežino ką reiškia, kitam jokių klaidų nerodo... Žvakes pakeičiau. Nesuprantu kas vyksta. nėr labai smagu važinėti su tokiu "šokliuku". Gal kas nors žinot kokį gerą AUTOMATINIŲ astrų meistrą/servisą Kaune? Galima ir į AŽ.

mano zmonai irgi tokios pievos ant astros... tai dabar mano vetra vazineja smile.gif

siaip zvakilaidzius pasiziuri... zvakes...
Siaip sake misko gatvej geras automatikas yra smile.gif o vat kurioj vietoj tiksliai nezinau sad.gif

>>>vovere
Nu as biskuti traukiau per danti... toks jau as zmogus... tikras lietuvis...

o ziurek ant tos zvaigzdes roveryje nebuvo vantos, tpfu klevo lapo?
Atsakyti