Įkraunama...
Įkraunama...

Opeliukų myletojos :):):)

dėkui už paaškinimus. mašina su benzu. aš jau kaip nors pakentėsiu, kad tik variklis šiltas būtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DaliaS @ 2009 01 13, 10:19)
dėkui už paaškinimus. mašina su benzu. aš jau kaip nors pakentėsiu, kad tik variklis šiltas būtų  smile.gif

Hmm...neijungus salono sildymo nesils langai,rasot gali,langu apiputima vertetu ijungti vis del to...
Atsakyti
QUOTE(Ida25 @ 2009 01 05, 16:04)
Sveikutes Opeliuku myletojos, prisistatysiu turiu Opel Tigra, melyna, kaip kiti sako susalusi tigriiuke cia Lietuvoje todel ir pamelynavo  doh.gif  Dar kitaiip girdejau bendradarbis vadina mano maziuke vietoj tigra - kobra,o mama karta supainiojusi pasake zebra  lotuliukas.gif

na turiu ir klausimeli, nu zinokit baigiu nosi nusalti bevaziuodama, nu visiskai nesyla, eina siltas orelis, bet ne karstas, net vakar 30 km nuvaziavus neuzsilo masina blink.gif kazin kur kreiptis ir ka daryt?  blush2.gif

www.tigra-klubas.lt
pasiskaitinek bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tradire @ 2009 01 19, 15:31)

Uzuodziu maziuka reklamini intarpa:)smile.gifsmile.gif
Reikia kelt is numirusiu sia tema, bo matau konkurencija dideja ne dienom o minutem smile.gifsmile.gifsmile.gif
Atsakyti
Sveiki, o as turiu opel calibra smile.gif 2.0, priklausau calibru klubui. smagu kad masinos vienyja nepazystamus smile.gif)) velia jie tampa tavo geriausiais draugais 4u.gif
Opel veeeeza thumbup.gif
Atsakyti
Sveika, man irgi patinka calibros, dailios gyvatės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TedisLT @ 2009 01 20, 16:23)
Uzuodziu maziuka reklamini intarpa:)smile.gifsmile.gif
Reikia kelt is numirusiu sia tema, bo matau konkurencija dideja ne dienom o minutem smile.gifsmile.gifsmile.gif

Tai gaivink, gaivink tema lotuliukas.gif Kazkaip ramu cia, o tu gal ka idomaus parasysi. Mes paskaitysim, atrasysim ir taip tema prikelsim is mirusiu biggrin.gif
Nes as kaip ir neturiu ka pasakot ar kuo dziaugtis. Esu siuo metu be opelio. Vazineju su exploreriu. Mano opeli dar remontuoja. Jau pasiilgau savo vectrutes, nors visureigis irgi gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 01 20, 20:13)
Tai gaivink, gaivink tema lotuliukas.gif  Kazkaip ramu cia, o tu gal ka idomaus parasysi. Mes paskaitysim, atrasysim ir taip tema prikelsim is mirusiu biggrin.gif
Nes as kaip ir neturiu ka pasakot ar kuo dziaugtis. Esu siuo metu be opelio. Vazineju su exploreriu. Mano opeli dar remontuoja. Jau pasiilgau savo vectrutes, nors visureigis irgi gerai biggrin.gif

Nu bandom.

Tai klausyk vovere, kame reikalai?... Ka savo vetrai padarei?... kiba nepagarbiai su ja elgies, tai ji pradejo oziuotis? smile.gif Gal reikia ja pavaisinti svieziu tepalu [pyragaiciu] ir kvapniuoju benzinuku?... po to nusivezt i auto grozio salona ir sudet chemini [isvalyt vidu]... aisku po to romantiskai galbut praleist vakara grazioj aplinkoj [garaze prie liuminescencines lempos apsvietimo].... sakau gal pasitaisys.... bo dabar zinai - krize -> tai vetras depresijas jama. tai jos pagalbos iesko ne pas seimininkus o pas mechanikus smile.gifsmile.gifsmile.gif
[zodziu nusisnekejau su patarimu]

Mano vectra irgi nesmagiai bebendravo... matai jos galines standziu trinkeles pasibaigusios buvo... tai pakeiciau... tai dabar visa apsipatenkinus vazineja, sildo tik ilipus avtomobili mane... ale vistiek jauciu maza vezio uzkrata priekyje.... kai pervaziuoju per "smaguji" kalneli [tautoje jie vadinami gulinciais policininkais], tai priekyje garsas tarsi masina nusikosejo... tokia dusli nesamone... jurgelis meistrelis kuris tvarke vetra, sake kad cia gali buti ziemos padariniai, tai palaukt reikia pavasario, gal cia praeis

vat tokios tokeles jau is mano parapijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TedisLT @ 2009 01 21, 15:15)
Nu bandom.

Tai klausyk vovere, kame reikalai?... Ka savo vetrai padarei?... kiba nepagarbiai su ja elgies, tai ji pradejo oziuotis? smile.gif

Jeigu siek tiek daugiau cia paskaitinetum tai jokia depresija mano vectros neitarinetum schmoll.gif Avarijon gi paskutine metu diena papuoliau verysad.gif Roveriu gerbeja manes nepraleido, is salutinio issoko ir bum buvo. Tai va kokiom nuotaikom naujemeti svenciau. Dabar taiso mano masinka. Tik rudeni pagrazinta buvo, o ir vel viskas is naujo doh.gif Kai pirma karta mano vectra snukelin gavo tai manes ivykio vietoj net ir nebuvo. Kazkas pabuciavo ja ir pabego, o stai antra karta jau ir pati to "malonumo" apturejau....
Atsakyti
jo,TEDi,...nenervink Voverės be reikalo....apsitiuningavo ji vectrą, ir vėl gavo "mordon"...ne ji,...vectra...bet vistiek apmaudu gi...
Aš irgi temą seku, ir galvoju, kaip čia ją neduot numarint....bet nesu labai iškalbus,
......o mano opeliukas, vardu OMEGA dirba kas dieną po 100 km, jokių nusiskundimų ar problemų nebuvo net per visus iki šiol buvusius šalčius...
Papildyta:
...tiesa, buvo, ...va kas: pas mane buvo CB radio stotelė....Po kalėdų radau išbarškintą šoninį langą ir pavogtą stotelę...Laidai nuplėšti....
Antena ant stogo neliesta...Įdomu ,ar tiems kas tai padarė, nebuvo žinoma, kad antena šiaip yra brangesnė už pačią stotelę...
Atsakyti
Ale rimtai tuoj numirs ši tema biggrin.gif
O aš pasigirsiu, kad iš Autodinos užsisakiau detalę, savo opeliukui pagrąžinti, tiksliau priekį grąžinsim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Oxen @ 2009 01 21, 22:26)
jo,TEDi,...nenervink Voverės be reikalo....apsitiuningavo ji vectrą, ir  vėl gavo "mordon"...ne ji,...vectra...bet vistiek apmaudu gi...
Aš irgi temą seku, ir galvoju, kaip čia ją neduot numarint....bet nesu labai iškalbus,
......o mano opeliukas, vardu OMEGA dirba kas dieną po 100 km, jokių nusiskundimų ar problemų nebuvo net per visus iki šiol buvusius šalčius...
Papildyta:
...tiesa, buvo, ...va kas: pas mane buvo CB radio stotelė....Po kalėdų radau išbarškintą šoninį langą ir pavogtą stotelę...Laidai nuplėšti....
Antena ant stogo neliesta...Įdomu ,ar tiems kas tai padarė, nebuvo žinoma, kad antena šiaip yra brangesnė už pačią stotelę...

tundra neapsisvietelis vagis turbut nezinojo apie antenas:)

O del voveres tai nezinia.... ten reikia iks failu komanda [malderi ir skali] siust, kad issiaiskintu, kame raikalas... aisku kai keliu zvaigzdes ["Mes ja matom, ji musu - NE"] pradeda rodyti aukstaji pilotaza uz vairo, lauk svieto pabaigos... aisku jei ne voveres bystrumas, tai vetrai butu blogiau sad.gif

o tu jaspi - pasipuikuok kaip te grazinsi masina ???...
Atsakyti