Įkraunama...
Įkraunama...

Opeliukų myletojos :):):)

QUOTE(vovere74 @ 2009 01 25, 16:08)
Nu pagaliau clap.gif  clap.gif  clap.gif  Jau pasiemiau savo vovervectra biggrin.gif
Snukelis jos dabar kitoks su kitokiom grotelem, bet gerai ziurisi.
Parktronika irgi idejo. Tik jis necypsi, o tiesiog ekranelyje rodo atstuma. Ir jis isijungia tik kai atbuliniu vaziuoju, taigi be reikalo neerzina. Nes buna ir tokiu kurie pradeda cypauti ir kai prie taves is galo kas nors arteja. Tai tokie kiekvienoj sankryzoj uzknistu lotuliukas.gif
Bet jau kaip keista buvo vaziuoti su savo opeliu po pertraukos doh.gif  Yra skirtumelis is visureigio persest i lengvaja. Toks jausmas, kad ant zemes atsisedau lotuliukas.gif  Ir norisi po uzpakaliu ka nors pasikisti, kad auksciau butu lotuliukas.gif

Smagu, kad lietuvos keliais vel vazineja OPEL "vovere77" VECTRA su pasustrintomis grotelemis ir dar net parktroniku... o kai dar isgirsti kad ne garsinis, o su atstumo parodymu, tai isvis... susileist galima smile.gif
O kai keicias masinos tai jo... man gal ne taip jaucias, bet kai persedau 6dieni is vetros i zmonos ASTRA [automobili, kuris kaip katinas - kaip nori taip elgias], tai pajutau skirtuma... astroj nera vairo stipriako.... tai pasikacelinau smile.gif aisku tokiu pojuciu kaip tau neimanoma pakartot:)...

QUOTE(denaxa @ 2009 01 25, 22:19)
Va va,isivaizduok,kaip man po darbo buna ant saviskes persedus lotuliukas.gif Kai vaziuoju siaurom vietom kartais pagaunu save kad tiesiu kakla kaip zasiukas,stengiuosi viska is virsaus pamatyt,kaip ipratus lotuliukas.gif
Beje,opeliukuose sedynes nera zemos,o vat pvz.mazdos,hondos-su tom tai isvis negaliu vaziuoti,subine konkreciai ant asfalto sedi  doh.gif

Noretau pamatyt tamsta zasiuko pozoj biggrin.gif

Apie mazdas ir hondas tu teisi - japonai ir kinieciai turbut yra labai dideli ir auksti zmones, todel daro labai zemas sedenes smile.gif

Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 01 25, 16:08)
Nu pagaliau clap.gif  clap.gif  clap.gif  Jau pasiemiau savo vovervectra biggrin.gif
Snukelis jos dabar kitoks su kitokiom grotelem, bet gerai ziurisi.
Parktronika irgi idejo. Tik jis necypsi, o tiesiog ekranelyje rodo atstuma. Ir jis isijungia tik kai atbuliniu vaziuoju, taigi be reikalo neerzina. Nes buna ir tokiu kurie pradeda cypauti ir kai prie taves is galo kas nors arteja. Tai tokie kiekvienoj sankryzoj uzknistu lotuliukas.gif
Bet jau kaip keista buvo vaziuoti su savo opeliu po pertraukos doh.gif  Yra skirtumelis is visureigio persest i lengvaja. Toks jausmas, kad ant zemes atsisedau lotuliukas.gif  Ir norisi po uzpakaliu ka nors pasikisti, kad auksciau butu lotuliukas.gif

Nu tai sveikinu gi!! Pagaliau lakstysi jau!!! biggrin.gif biggrin.gif

PAs man irgi yra parktronikas, tai ans ir atstuma rodo ir bjauriai bjauriai cypsi, net ausis rezia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jaspis: 26 sausio 2009 - 09:01
QUOTE(jaspis @ 2009 01 26, 08:58)
Nu tai sveikinu gi!! Pagaliau lakstysi jau!!! biggrin.gif  biggrin.gif

PAs man irgi yra parktronikas, tai ans ir atstuma rodo ir bjauriai bjauriai cypsi, net ausis rezia g.gif

as kai turkijoj buvau tai ten vienas dzipininkas [ten tipo ekskursija dzipais] atbulinio parktroniko garsui pasidares suns lojima:)... tai visi galvodavo kas per velnias ten loja kol dasuto:)
Atsakyti
QUOTE(TedisLT @ 2009 01 26, 12:31)
as kai turkijoj buvau tai ten vienas dzipininkas [ten tipo ekskursija dzipais] atbulinio parktroniko garsui pasidares suns lojima:)... tai visi galvodavo kas per velnias ten loja kol dasuto:)

Reikia ir man pasikrapstyt, gal imanoma pakeisti ta garsa smile.gif
Atsakyti
Naujoji hibridine Opel Ampera. Debiutuos Zenevos parodoj

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2009 01 27, 08:58)
Naujoji hibridine Opel Ampera. Debiutuos Zenevos parodoj

user posted image

Kosmosas...nepatinka man tokios kažkodėl.... 4u.gif

Beje, pasidžiaugsiu, kad jau gavau užsakytas detales, kokį sausesnį savaitgalį reikės uždėt biggrin.gif
Atsakyti
Laba, užsukau pasilabinti ir pasiklausti rolleyes.gif mano peliuke lotuliukas.gif aš taip opelį vadinu hihihi.gif yra tas gamiklinis magas su radijum, gal kam teko pirktis ar žinote kur Vilniuje nebrungiai nusipirkti tokį pat gamiklinį tik su cd grotuvu a tai kompaktų dabar nėra kur klausytis doh.gif turiu tokį magą "philips car400" gal kas turite ar turėjote tai patarsite šiuo klausymu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jaspis @ 2009 01 27, 11:01)
Kosmosas...nepatinka man tokios kažkodėl.... 4u.gif

Beje, pasidžiaugsiu, kad jau gavau užsakytas detales, kokį sausesnį savaitgalį reikės uždėt biggrin.gif

Man irgi nepatinka 4u.gif
Apie tuos minetus ragus kalbi? As ziurejau, ziurejau, taip man grazu wub.gif . Vyras juokiasi, kur tu juos desi, sako, juk priesrukiniu priekyje neturi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2009 01 27, 10:16)
Laba, užsukau pasilabinti ir pasiklausti  rolleyes.gif mano peliuke  lotuliukas.gif aš taip opelį vadinu  hihihi.gif yra tas gamiklinis magas su radijum, gal kam teko pirktis ar žinote kur Vilniuje nebrungiai nusipirkti tokį pat gamiklinį tik su cd grotuvu a tai kompaktų dabar nėra kur klausytis  doh.gif turiu tokį magą "philips car400" gal kas turite ar turėjote tai patarsite šiuo klausymu  4u.gif

A koks automobilio modelis pas Tave?
Jeigu nori originalaus, tai tada reikėtų ieškoti pas atstovus (Autodina, Rasmitas, Žaibo ratas). Dar pas mus atveža ardymui iš anglijos, ir tų opelių daug būna, tai gali pasieškot skelbimuose, visko gali būti, kad surasi ko ieškai smile.gif
Tik koks Opel modelis, tai būtinai parašyk, juk įdomu! biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(vovere74 @ 2009 01 27, 11:47)
Man irgi nepatinka 4u.gif
Apie tuos minetus ragus kalbi? As ziurejau, ziurejau, taip man grazu wub.gif . Vyras juokiasi, kur tu juos desi, sako, juk priesrukiniu priekyje neturi lotuliukas.gif

Pasiulyk vyrui, kad padovanotų Tau naują Vectrą biggrin.gif biggrin.gif tada turėsi kur ragus dėt biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jaspis @ 2009 01 27, 13:28)
A koks automobilio modelis pas Tave?
Jeigu nori originalaus, tai tada reikėtų ieškoti pas atstovus (Autodina, Rasmitas, Žaibo ratas). Dar pas mus atveža ardymui iš anglijos, ir tų opelių daug būna, tai gali pasieškot skelbimuose, visko gali būti, kad surasi ko ieškai  smile.gif
Tik koks Opel modelis, tai būtinai parašyk, juk įdomu! biggrin.gif
Papildyta:
Pasiulyk vyrui, kad padovanotų Tau naują Vectrą biggrin.gif  biggrin.gif  tada turėsi kur ragus dėt biggrin.gif  biggrin.gif

modelis mano opelio astra smile.gif 99m. kažin ar tokio senumo modelių naujų magelių buna g.gif vienas siūlo šiauliuose tokius magus, bet iki ten nelabai yra kada važinėti tai sakau gal kur Vilniuje atsirastų, sako kad gariūnuose galima rasti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2009 01 27, 13:46)
modelis mano opelio astra  smile.gif 99m. kažin ar tokio senumo modelių naujų magelių buna  g.gif vienas siūlo šiauliuose tokius magus, bet iki ten nelabai yra kada važinėti tai sakau gal kur Vilniuje atsirastų, sako kad gariūnuose galima rasti  g.gif

As turiu parduoti maga Siemens NCDC 2013, bet kazin, ar tiktu i tavo astra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2009 01 27, 14:29)
As turiu parduoti maga Siemens NCDC 2013, bet kazin, ar tiktu i tavo astra  g.gif

manau kad netiktų, nes mano magas yra prijungtas prie vairo ir reikalingas toks pats modelis tik kad su cd 4u.gif nors tiesą pasakius nelabai aš nusimanau apie tai ax.gif tik kiek domėjausi tai sakė kad jei kitokį magą įdėsiu negalėsiu junginėti nuo vairo ir skydelis kuriame rodo temperatūrą oro ir grojaraštis taip pat neveiks g.gif
Atsakyti