Įkraunama...
Įkraunama...

Opeliukų myletojos :):):)

QUOTE(jaspis @ 2009 01 27, 10:01)
Kosmosas...nepatinka man tokios kažkodėl.... 4u.gif

oj, o man tik kuo daugiau kosmosiuko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 01 27, 15:22)
oj, o man tik kuo daugiau kosmosiuko wub.gif

Man irgi faina masina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2009 01 27, 13:37)
manau kad netiktų, nes mano magas yra prijungtas prie vairo ir reikalingas toks pats modelis tik kad su cd  4u.gif nors tiesą pasakius nelabai aš nusimanau apie tai  ax.gif tik kiek domėjausi tai sakė kad jei kitokį magą įdėsiu negalėsiu junginėti nuo vairo ir skydelis kuriame rodo temperatūrą oro ir grojaraštis taip pat neveiks  g.gif

Jeigu atitiks fyskes ir modeliai, viskas bus... realiai siais technologijos laikais, tai viskas imanoma... tiesiog elektrikai neuzsimines issiaiskinimu viso sito reikalo, o jei uzsiims, tai kvitas uz ju paslaugas tamsta tikrai nustebins nepazystamais skaiciais

Siais laikais viskas imanoma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TedisLT @ 2009 01 27, 17:14)
Jeigu atitiks fyskes ir modeliai, viskas bus... realiai siais technologijos laikais, tai viskas imanoma... tiesiog elektrikai neuzsimines issiaiskinimu viso sito reikalo, o jei uzsiims, tai kvitas uz ju paslaugas tamsta tikrai nustebins nepazystamais skaiciais

Siais laikais viskas imanoma smile.gif

viskas aišku smile.gif ačiū už info 4u.gif bandysiu ieškotis tokio pat mago kaip pas mane tik kad butų su cd rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2009 01 27, 19:34)
viskas aišku  smile.gif ačiū už info  4u.gif bandysiu ieškotis tokio pat mago kaip pas mane tik kad butų su cd  rolleyes.gif

Siaip savo masiniuka jei gali dar primink:)... namie turiu kazkur uzslepes programele, kurioj yra visos masinu elektros schemos, kadangi mano pacio darbas panasus, tai gal paziureciau ka... ale nieko neapsizadu, bo esu uzkietejes tinginys smile.gifsmile.gifsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(TedisLT @ 2009 01 28, 08:52)
Siaip savo masiniuka jei gali dar primink:)... namie turiu kazkur uzslepes programele, kurioj yra visos masinu elektros schemos, kadangi mano pacio darbas panasus, tai gal paziureciau ka... ale nieko neapsizadu, bo esu uzkietejes tinginys smile.gifsmile.gifsmile.gif

opel astra 99m. smile.gif
Atsakyti
Sveiki opeliukuų gerbėjai ,gerbėjos .Aš ir gi vairuoju Opel Zafirą .Norėčiau prašytis į jūsų gretas. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytė @ 2009 01 28, 11:30)
Sveiki opeliukuų gerbėjai ,gerbėjos .Aš ir gi vairuoju Opel Zafirą .Norėčiau prašytis į jūsų gretas. blush2.gif

visuomet prasoms:)
Tamsta matom vairuojat seimos bolida. Gal kokiu pastebejimu apie savo uopeliuko darba turi?

O jei dar idetu savo grazuolio fotke mazyte, tai mes, man rodos, susilydisim ant vietos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jaspis @ 2009 01 27, 13:28)
Pasiulyk vyrui, kad padovanotų Tau naują Vectrą biggrin.gif  biggrin.gif  tada turėsi kur ragus dėt biggrin.gif  biggrin.gif

Oi ne, jokiu opeliu daugiau lotuliukas.gif Jis man koki amerikona noretu ipirst.
Papildyta:
QUOTE(pelytė @ 2009 01 28, 12:30)

Laba, laba. Prasom i musu kuklu bureli 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(TedisLT @ 2009 01 28, 12:48)
...
O jei dar idetu savo grazuolio fotke mazyte, tai mes, man rodos, susilydisim ant vietos smile.gif

Vat ir ne tongue.gif Mano draugyte su tokia vazineja, man ji nea schmoll.gif Na, nieko visai, bet as jamciau kokia kitokia. Man labiau patinka krastutinumai. Arba lengvoji, arba minivenas, arba visureigis, o tokios pusiau tas ir anas - nea tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 01 28, 11:58)
Oi ne, jokiu opeliu daugiau lotuliukas.gif  Jis man koki amerikona noretu ipirst.

Nu kodel taip Opelio atsisakai? blink.gif Nesuprantu biggrin.gif
Savajai sakiau, kad kai issilaikys teises biggrin.gif biggrin.gif gaus patirties truputi, tai pirksim jai baltą Vectra C hečbeką wub.gif blush2.gif arba Ford Focusą arba Citroen C4 su tokiu bagažnyku blush2.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jaspis @ 2009 01 28, 13:25)
Nu kodel taip Opelio atsisakai? blink.gif  Nesuprantu biggrin.gif
Savajai sakiau, kad kai issilaikys teises biggrin.gif  biggrin.gif  gaus patirties truputi, tai pirksim jai baltą Vectra C hečbeką wub.gif  blush2.gif  arba Ford Focusą arba Citroen C4 su tokiu bagažnyku blush2.gif  4u.gif  biggrin.gif

Taigi neatsisakau as, ne biggrin.gif Cia man vyras vis bando koki amerikona isudyt lotuliukas.gif Jis pats su amerikonu vazineja, aktyviai dalyvauja amerikietisku auto savininku veikloje. Vasara organizavo saskrydi. Pasineses ant to reikalo siek tiek lotuliukas.gif Jis su savo exploreriu dar ir visureigininku veikloje prasisuka. Tai itariu kita mano masina ir bus koks amerikoniukas visureigiukas hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 01 28, 17:07)
Taigi neatsisakau as, ne biggrin.gif  Cia man vyras vis bando koki amerikona isudyt lotuliukas.gif  Jis pats su amerikonu vazineja, aktyviai dalyvauja amerikietisku auto savininku veikloje. Vasara organizavo saskrydi. Pasineses ant to reikalo siek tiek lotuliukas.gif  Jis su savo exploreriu dar ir visureigininku veikloje prasisuka. Tai itariu kita mano masina ir bus koks amerikoniukas visureigiukas hihihi.gif

poster_offtopic.gif

g.gif
ideja - duokim lietuvos mekanikams pasirekst - tegu tava vectra padaro dzyypu... motuora amerikona imeta.... isivaizduoji kokia turetum tiuninguota vetra - ne tik kad su angelinem akim, bet ir su didesniu pravazumu:)... o tada nebaisu tikrai butu zvaigzde kelyje pamatyt:)
Atsakyti